Blog

Studieværelsesbelysning

At studere handler ikke kun om viden og karrieremuligheder – det handler også om at have det godt i sin studiebolig. Når vi snakker indretning af studiebolig er det vigtigt at tænke læselampe, læsehjørne og kontor lys ind. Du kommer til at sidde mange timer med snuden i bøger og pc-skærm. Loftslys, læselampe til bord, ja – læselys til bog i det hele taget, spiller en stor rolle for din læseoplevelse.

Lommeregner

Har du anskaffet dig en lommeregner til studiestart? Hvis ikke, så frygt ej. Texas Instruments og Casio er leveringsdygtige i studieudstyr herunder en god lommeregner. De har årelang erfaring i fremstilling af semicondutor chips og komponenter. Begge ved de, hvad der er værd at vide om hukommelse, differentialregning, kvadratrod og andre matematiske krav.

Vi vil her forsøge at guide dig i funktionerne på en simpel og avanceret regnemaskine. 

Kabelskab placering

Hvordan kan man forskønne Herlev, Værløse, Hasseris og Vejgård bymidte? Det kan man ved at tænke i smarte løsninger for kabelskabe i det offentlige rum. Aarhus Å fik eksempelvis en gennemgribende byfornyelse, hvor også koblingssteder og forsyningssikkerhed stod for tur.

I norden har der været tradition for at udmønte strøm- og TV-forsyning via kabel- og teknikskabe. I dette indlæg sætter vi spot på nogle af vejledningens konklusioner, så du kan skabe det pæneste, velfungerende forsyningssystem.

Højde på badeværelsesmøbel

Heldige dig! Du har fået dit drømmebadeværelse. VVS-installationerne er på plads, håndværkerne har forladt matriklen, nu mangler du bare at vurdere hvor højt skal badeværelsesmøbel hænge.

Her spiller højde på badeværelsesvask en nøglerolle. Vi guider dig i opsætning og montering af badeværelsesmøbel, så badeværelsesindretningen visuelt og praktisk spiller sammen de næste mange år.

DIY badeværelsesmøbel - Upcyling på dine præmisser

Er du en sucker for loppefund og gør det selv? Så er du sikkert ikke bleg for at føre ideen om et hjemmelavet badeværelsesmøbel ud i livet. Ligeså vel som vi sælger spritnye Ifø og Laufen badeværelsesskabe, støtter vi kunder, der foretrækker et lav selv badeværelsesmøbel. Der findes nemlig fine trækommoder, som ved at male og udstyre dem med badeværelsesvask og afløb, kan bruges som vaskeskab.

loader
Indlæser...