Toilet & Tilbehør

Er du ved at renovere dit badeværelse? Eller drømmer du om at udskifte enkelte installationer for fornyelsens skyld? Så er du landet det rette sted. Hos Bels.dk forhandler vi kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter, hvilket er din garanti for et slidstærkt produkt. Vi fører et kæmpe udvalg af VVS artikler til badeværelset. Her finder du toiletter fra blandt andet Laufen og Gustavsberg. Foruden toiletter kan du også her på siden finde alt, som du har brug for i form af diverse badeværelsestilbehør og toiletsæder.

Kvalitetstoiletter - slidstærke og stilrene


Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitetstoiletter fra producenter som Laufen og Gustavsberg. Vores sortiment byder på toiletter til væg- og gulvmontage. Fælles for udvalget af toiletter er de flotte, stilrene designs, der passer ind i ethvert badeværelse. Vi byder på enkle designs, der med et underspillet udtryk kan føres i alle stilretninger. Vi har hertil tilbehør såsom toiletsæder, der er tilpasset perfekt til toiletterne. Her finder du toiletter til favorable priser, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten.

Hos Bels.dk kan du finde alt inventar til et flot og stilrent badeværelse, så du kan skabe et minimalistisk og enkelt grundlag. Det giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på badeværelset, således at badeværelset får et sidste finish touch. Det sikrer også, at badeværelset forbliver aktuelt og flot lang tid fremover.


Væg- og gulvmonteret toilet
Når du skal vælge det rette toilet, skal du huske på, at det bliver benyttet mange gange over en meget lang periode. Derfor skal toilettet både være elegant, tidløs, praktisk og ikke mindst holdbart. Skal du udskifte et gammelt toilet med et nyt, skal det eksisterende VVS tilpasses. Indeholder dit badeværelse et gammelt gulvmonteret toilet, erstattes det mest optimalt med en model, der har en bredere fod, således at skruehullerne let skjules. Er du i gang med det helt store renoveringsprojekt, har du naturligvis flere muligheder. Her kan du både vælge mellem et klassisk gulvmonteret toilet og et kompakt, stilfuldt væghængt toilet. Hos os finder du en bred vifte af moderne toiletmodeller, hvorefter du frit kan tilføje et tjekket toiletsæde lige efter dine præferencer.

I de seneste år er væghængte modeller blevet mere populære, og det forstår vi hos Bels.dk godt. Der er flere fordele ved disse typer modeller. Særligt bliver det en del lettere at rengøre, grundet det åbne rum under toilettet. Ønsker du at investere i et klassisk gulvmonteret toilet, kan du her på siden finde mange valgmuligheder. Hos os finder du gulvmonterede toiletter i forskellige designs, størrelser og med forskellige slags montering. Klik på det enkelte produkt for at læse yderligere informationer.


Alt til et nyt badeværelse
Hos Bels.dk kan du finde alt inventar og VVS artikler i en minimalistisk stil, således at kreativiteten kan udfolde sig indretningsmæssigt. Hos Bels.dk er vi leveringsdygtige i alt indenfor VVS artikler. Her finder du inventar af høj kvalitet fra nogle af markedets stærkeste brands. I vores brede sortiment af billige VVS artikler finder du alt til et nyt og funktionelt badeværelse. Vi har alt fra møbler, sanitet og armaturer til alt nødvendigt badeværelsestilbehør.


Køb alt til et nyt toilet tilbehør hos Bels.dk
Handler du inventar og tilbehør til toilettet hos Bels.dk, får du produkter fra markedets  stærkeste brands til attraktive priser. Vi er kompetente og kan besvare ethvert udestående spørgsmål. Er du i tvivl, om hvad du skal vælge af toilet tilbehør? Så er vi behjælpelige med ekspertise, rådgivning og vejledning.

Kontakt os i dag og få råd og sparring i forbindelse med dit valg af toilet og toilet tilbehør. Udfyld vores kontaktformular her og tilføj dine spørgsmål. Vi stræber efter at besvare din mail hurtigst muligt.

loader
Indlæser...