Akku-, El-værktøj og tilbehør

Her finder du vores brede udvalg af batteridrevet værktøj. Uanset hvilken opgave, du står overfor, har vi et stykke værktøj, som kan hjælpe dig med at løse opgaven hurtigt og effektivt. Hos Bels er vi specialister i el og VVS, og vi står naturligvis altid klar til at hjælpe dig med at finde det værktøj, som passer bedst til dine behov.

Akku-værktøj - Hvad er det?

Akku-værktøjer er det samme som batteridrevne værktøjer. Det betyder at værktøjet har en motor, som drives af strøm og ikke brændstof. Der findes mange typer af el-værktøj, som kan bruges til mange formål. Oftest er nyere elværktøjer drevet af litium-ion-batterier. Li-ion-batterier kan genoplades og giver en meget høj ydeevne på det givne værktøj. Desuden gør brugen af Li-ion-batterier værktøjet let at transportere rundt - og det er en fordel, hvis du skal flytte meget rundt på dit værktøj.
Desuden kan batteridrevet værktøj spare dig for mange penge i forhold til benzindrevet værktøj. Du slipper nemlig for at skulle købe brændstof til dine maskiner. Du skal blot huske at oplade batterierne, når de trænger. Det sparer både tid og penge.

El-drevet værktøj - Hvorfor?

Der findes en  lang række fordele ved at du vælger at investere i el-drevet værktøj, fremfor at fortsætte med at bruge benzin-drevet værktøj. Først og fremmest er der naturligvis de miljømæssige fordele ved at skifte. El-drevet værktøj udleder næsten ingen CO2, hvor benzin er meget belastende for miljøet.
Desuden kræver batteridrevet værktøj meget lidt vedligeholdelse. Akku-værktøj har ikke noget tændrør eller kabel til en udløser. Derudover har de fleste batteridrevne værktøjer det, som kaldes en børsteløs motor. Det betyder at de indvendige dele er så adskilt, at de ikke gnider mod hinanden ved brug. Det giver selvsagt en længere levetid på både de enkelte dele, og værktøjet i sin helhed.

Akku-værktøjer er også lettere at betjene end andre typer af værktøj. Du er blandt andet ikke begrænset af en ledning, når du skal bevæge dig rundt. I den forbindelse er der heller ikke risiko for at du ødelægger værktøjet ved at klippe ledningen over.

Batteridrevet værktøj gør dit byggeprojekt nemmere

Påtænker du at starte et byggeprojekt? Er du midt i et byggeprojekt? Eller er du professionel i byggebranchen? Uanset hvor du er i processen, kan du have gavn af akku-værktøj. Hos Bels forhandler vi mange typer af lækre og effektive akku-værktøjer, som kan gavne dig, når du bygger. Vi forhandler værktøj fra de bedste og mest anerkendte mærker, og vores brede udvalg gør det nemt for dig at finde dét værktøj, som passer til dine behov.
Vi forhandler både multiværktøjer og specialiserede maskiner. Desuden forhandler vi selvfølgelig batterier og adapterer til alt vores akku-værktøj, så du aldrig går tør.

Hvor skal du bruge dit eldrevne værktøj?

Dit behov afgør naturligvis hvilken type af akku-værktøj, som du bør købe. Hos Bels forhandler vi alt fra vinkelslibere til metalafkortere, og vi kan selvfølgelig vejlede dig til at finde det bedste match. Vi mener at du skal være så fri som muligt, når du bygger. Derfor anbefaler vi til enhver tid, at du vælger at gøre brug af en kraftfuld akku-maskine, når du skal bygge. Du sparer dine egne kræfter og en masse tid, når du vælger det rigtige værktøj. Vi synes at du fortjener det bedste, du kan få.

Dag-til-dag levering af akku-værktøj

Har du travlt, og forsøger du at nå en deadline i dit byggeri? Hos Bels leverer vi altid dit værktøj med én dags varsel, så du kan komme hurtigt i gang med dine opgaver.
Vi er specialister i alt el og VVS, og står altid klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan bruge dit produkt i visse sammenhænge, eller har du brug for at blive sporet ind på det helt rigtige produkt? Så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om din situation, og hvad du har brug for.

loader
Indlæser...