Tøj Beklædning & Sikkerhed

Hos Bels.dk kan du let og overskueligt finde den helt rette arbejdsbeklædning. Her finder du slidstærkt arbejdstøj, komfortabelt fodtøj, kvalitetsrigt jagttøj og sikkerhedsudstyr. Alt vores tøj kommer i forskellige størrelser, og derfor kan du med garanti finde et sæt med den rette pasform, der giver fleksibilitet og frihed. Vi har samlet et stort udvalg, hvor komfort, funktionalitet og beskyttelse er i højsædet.

Arbejdsbeklædning fra top til tå

Find alt inden for beklædning hos Bels.dk - fra top til tå. Vi byder på et stort udvalg, så du med garanti kan finde lige præcis det, som du står og mangler inden for arbejdsbeklædning og/eller sikkerhedsudstyr.

Her på siden finder du beklædning til enhver årstid. Vi byder på alt fra huer, fleecetrøjer til varme og behagelige strømper til de kolde måneder. Derudover byder vi på et stort udvalg af t-shirts og knickers til de varmere dage. Gå på opdagelse i sortimentet og find præcis det, du leder efter.

Arbejdstøj - slidstærk og høj kvalitet

Hos Bels.dk finder du mange forskellige produkter inden for beklædning. Vi byder på alt fra overalls, arbejdsjakker, arbejdsbukser til kedeldragter og meget mere - alt sammen designet i udsøgt kvalitet til attraktive priser. Du finder produkter med egenskaber som stretch, åndbarhed, vandtæthed, fleksibilitet m.m. Ydermere kan du vælge mellem flere forskellige farver under hvert produkt, så du kan få netop det, du foretrækker. For os er det særligt vigtigt, at arbejdstøjet er behageligt at have på. Således at du føler dig veltilpas iført arbejdstøjet. Derfor finder vi det essentielt, at tøjet har den rette pasform og funktionalitet.

 

Udforsk sortimentet af arbejdstøj her på siden.

Fodtøj der beskytter

På siden finder du fodtøj, der beskytter din fødder uanset situation. Her finder du sikkerhedssandaler-, sko og sikkerhedsstøvler, der er behagelige gennem en hel arbejdsdag. Hos Bels.dk går vi ikke på kompromis med sikkerhed eller komfort. Derfor har vi samlet et stort udvalg af sikkerhedssko i høj kvalitet.

Vi anbefaler, at du både forholder dig til beskyttelsen, komfort og holdbarhed, når du skal vælge fodtøj, der skal beskytte dine fødder optimalt. Her finder du fodtøj, der kan benyttes til flere brancher. Fodtøj med høj komfort er en del af sikkerheden. Med et par sikkerhedssko-, sandaler eller sikkerhedsstøvler fra vores sortiment kan du være sikker på, at de alle rangerer højt på de mest basale parametre såsom sikkerhed og komfort.

Funktionelt og komfortabelt jagttøj

Hos Bels.dk har vi udvalgt essentielle stykker jagttøj, der er uundværligt som jæger. Jagt i Danmark og i vores nabolande er ofte en kold fornøjelse i utilgængeligt terræn. Det nordiske klima byder på en del regn, vind, slud og sne. Vi ved, at det er særdeles vigtigt med praktisk og ikke mindst komfortabelt jagttøj. Derfor byder vi på et stort udvalg af funktionelt, slidstærkt og prisfornuftigt jagttøj med smarte detaljer. Hos Bels.dk finder du jagttøj, der tilpasses forholdende og holder dig varm ved stillestående jagt. Som jæger har du særligt brug for komfort og fuld bevægelsesfrihed, så du kan bevæge dig ubemærket, usynligt og lydløst for byttet. Samtidig byder vi på jagttøj, som kan spottes i terrænet af andre jægere.

Sikkerhedsudstyr til enhver situation

Vi byder på personligt sikkerhedsudstyr, som er grundlæggende, uanset om du skal ud på en byggeplads eller skal i gang med et gør-det-selv-projekt derhjemme. Hos os finder du solidt sikkerhedsudstyr i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så der er absolut ingen undskyldning for at slække på sikkerheden. Sikkerhedsudstyr forhindrer ikke nødvendigvis ulykker i at opstå, men begrænser eventuelle skaders omfang. Sikkerhedsudstyret kan udgøre forskellen på mindre og midlertidige skader eller større ulykker, der kan resultere i eventuelle permanente skader.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os i dag og få råd og sparring i forbindelse med den arbejdsbeklædning, du har behov for.

Vi er eksperter i god service og kompetent rådgivning - så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar med vejledning, så du træffer det rette valg inden for arbejdsbeklædning.

Udfyld vores kontaktformular her og tilføj dine spørgsmål, så besvarer vi din mail hurtigst muligt.

 
loader
Indlæser...