Køkken

Her på siden finder du alle vores produkter i kategorien bad og sanitet. Hvad enten du står over for en totalrenovering af badeværelset eller blot mangler nogle få reservedele til køkkenet, kan vi hjælpe dig videre. Hos Bels har vi et stort udvalg af prisvenlige kvalitetsmærker til bad og sanitet - til nettets absolut bedste priser.

Bad og sanitet - gode løsninger er alfa og omega

De fleste af os har på et tidspunkt haft en vandhane, der drypper. En dryppende vandhane (eller bruser for den sags skyld) er måske ikke det største og mest presserende problem, du kan komme i tanke om, men kan i længden blive en dyr fornøjelse. Måske er det på tide at skifte din gamle vandhane ud?

Hvad enten du beslutter dig for at tage sagen i egen hånd eller lade en professionel udføre installationerne for dig, har vi de bad og sanitetsartikler, du skal bruge.

Bad og sanitet - stilrene og moderne armaturer

Bad og sanitet dækker over en lang række artikler til både badeværelset og køkkenet, herunder armaturer og vaske. Køkkenarmaturet er særligt vigtigt, fordi hanen i køkkenet som regel er husets mest anvendte vandhane. I modsætning til badeværelsesarmaturet bruger vi køkkenhanen hele dagen til både madlavning, opvask, rengøring og håndvask - og det stiller selvsagt høje krav til kvalitet og funktionalitet.

Hos Bels forhandler vi udelukkende kvalitetsmærker som Hansgrohe, Grohe og Damixa. Kvaliteten behøver du som udgangspunkt derfor ikke bekymre dig om. Når det er sagt, er der selvfølgelig forskel på et armatur til 500 og ét til 3.000 kr. Kvalitet og pris går som regel hånd i hånd.

Det er imidlertid kun dig, der ved, hvilke og hvor mange ekstrafunktioner du vil få glæde af i en travl eller mindre travl hverdag, hvorfor et dyrt armatur ikke nødvendigvis er den rette løsning for dig.

Når du skal købe køkkenarmatur, er det derimod vigtigere at sørge for, at der er god arbejdsplads under vandhanen. Derudover kan det være en fordel at vælge et armatur med udtræk, som gør det muligt at flytte vandet hen, hvor du skal bruge det. Det er eksempelvis praktisk, når du skal fylde vand i en gryde eller spand, rense grøntsager, skylle madrester af tallerkenerne og rengøre vasken.

Sidst men ikke mindst skal armaturet selvsagt passe til resten af køkkenet. Derfor har vi sammensat et stort og bredt udvalg af armaturer og vaske i smukke, stilrene og moderne design og metaller, så du frit kan sammensætte og vælge det, der falder bedst i din smag.

Bad og sanitet - hvor meget må jeg selv lave?

Du kan med fordel udføre en del bad og sanitetsinstallationer selv, forudsat at du har tilstrækkelig viden inden for bad og sanitet. Der er dog også en del, du ikke selv må udføre.

Hvor meget du selv må lave på badeværelset og i køkkenet, afhænger af, hvor de VVS-dele, du påtænker at udskifte, sidder i forhold til kuglehanen eller ballofixventilen på vandtilførslen. Sidder de bag kuglehanen, skal du kontakte en VVS’er - du må nemlig ikke selv ændre på de grundlæggende vand- og afløbsinstallationer i huset. Såfremt der er en afspærringsventil på vandrøret, og dine materialer er VA-godkendte eller CE-mærkede, må du gerne udskifte vandhaner, brusearmaturer samt håndvaske med tilhørende vandlås selv.

Har du brug for sparring eller vejledning i forhold til bad og sanitet, er du altid velkommen til at kontakte en af vores fagkyndige medarbejdere på info@bels.dk.

Bad og sanitet - kvalitet til konkurrencedygtig pris

Hos Bels forhandler vi kun bad og sanitetsartikler fra producenter, vi kan stå indenfor. Det gør vi først og fremmest for din skyld. Vi ved nemlig, hvor træls (for nu at sige det på godt nordjysk) det er at stå med en artikel købt på nettet, som går i stykker i løbet af ingen tid. Det betaler sig som regel at investere i kvalitet - det gælder også og måske især for bad og sanitet.

Bestiller du inden kl. 17:00 (fredag 14:30), leverer vi fra dag til dag. Du skal derfor aldrig vente ret længe på at modtage dine varer. Er der tale om en større ordre, afsender vi hele ordren samlet hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde en bestemt bad og sanitetsartikel, er du altid velkommen til at kontakte os via vores e-mail-formular eller på mail info@bels.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

loader
Indlæser...