Elradiator

Elradiatorer er en effektiv varmekilde til opvarmning af eksempelvis sommerhuset. Hos Bels.dk finder du et stort udvalg af forskellige slags elradiatorer, som passer til ethvert behov. Vi fører diverse elartikler og produkter til opvarmning. Alle vores produkter er af høj kvalitet og fra nogle af de mest anerkendte producenter. Se vores udvalg af elradiatorer her på siden.

Elradiatorer af høj kvalitet

Hos Bels.dk er det vigtigt for os at kunne levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Derfor fører vi også kun produkter af høj kvalitet og fra nogle af de mest førende producenter på markedet, eksempelvis:

  • Dimplex
  • Nobø
  • Adax

Så selvom udvalget måske kan synes meget stort og bredt, så kan du altså være sikker på, at du ender med et godt produkt, når du handler hos os - uanset hvilket eller hvilke af produkterne du ender med at vælge.

Vi bestræber os desuden på at kunne imødekomme de flestes behov, så derfor finder du også altid et bredt udvalg af produkter, som kan dække forskellige typer behov.

Nem og effektiv varmekilde til sommerhuset

Med en elradiator kan du nemt og hurtigt opnå en behagelig stuetemperatur i et hvilket som helst rum. Elradiatorer er især hyppigt anvendte i sommerhuse, hvor du måske kun opholder dig sæsonvis eller i enkelte weekender eller uger i løbet af et år.

Kan jeg bruge elradiatorer som primær varmekilde i min bolig?

Du kan sagtens bruge elradiatorer som primær varmekilde i din bolig, men de fleste bruger dem som sekundære varmekilder. Det kan for eksempel være i sommerhuse eller i rum, hvor der ikke er installeret andre varmekilder, som eksempelvis i et kælder- eller loftsrum, i en skurvogn eller i værkstedet i garagen.

Hvilken type elradiator skal jeg vælge?

Der er forskel på behov, og derfor er der naturligvis også forskel på de elradiatorer, som du kan finde på markedet. Der kan eksempelvis være forskel på, om du skal bruge elradiatorer som primær varmekilde til opvarmning af hele dit hjem, eller om de skal bruges til at opvarme dit sommerhus. Ligeledes er der forskel på, hvor stort et rum radiatoren skal kunne opvarme, samt om du forestiller dig at installere flere radiatorer i samme rum eller kun en enkelt. Derudover er det også nødvendigt at tage højde for isoleringen af det rum, som du skal have opvarmet. De fleste sommerhuse er eksempelvis ringere isolerede end de fleste huse til beboelse. Det skyldes jo bl.a., at et sommerhus som udgangspunkt kun er tiltænkt til brug om sommeren, mens en helårsbolig skal kunne være beboelig, ja, hele året rundt.

Du kan som udgangspunkt få to forskellige slags elradiatorer: elradiatorer med stikprop, som kan kobles direkte til stikkontakten og elradiatorer som fast installation, som skal installeres direkte på væggen. Sidstnævnte er naturligvis den mest permanente løsning, mens elradiatorer med stikprop nemt kan flyttes fra et rum eller hus til et andet, hvilket jo selvfølgelig giver en enorm fleksibilitet.

Derudover leveres elradiatorer med tre forskellige typer termostater:

  • Mekanisk
  • Elektronisk
  • Digital

Mekaniske termostater er den ældste type termostat, og sidder derfor også ofte på de billigste typer af elradiatorer, da de er de billigste at producere. De har dog den ulempe, at de ikke er specielt følsomme, og derfor kan temperaturen på radiatorer med mekaniske termostater ofte svinge op til fem grader.

Elektroniske termostater har de samme funktioner som de mekaniske, men er væsentligt mere følsom, hvilket vil sige, at temperatursvingningerne er betydeligt mindre.

Digitale termostater er helt klart den smarteste type termostat på markedet. Temperatursvingningerne er nogenlunde lig dem, som du vil opleve på de elektroniske, men de digitale har så den fordel, at de har en lang række funktioner, som gør dem mere energi- og ikke mindst brugervenlige. Eksempelvis har du mulighed for at få digitale termostater med WiFi, så du kan tænde og slukke, samt regulere temperaturen på radiatoren fra en app, som du kan installere på din smartphone. Det betyder bl.a., at du vil kunne tænde for varmen i sommerhuset hjemmefra, så det når at varme op til når du ankommer. Ligeledes er det ret smart at kunne slukke for varmen igen, hvis eksempelvis har glemt det i farten, inden du tog afsted.

Er du i tvivl om, hvilken elradiator der passer til dit behov?

Hos Bels.dk er vi eksperter i de produkter, som vi fører. Så derfor kan vi naturligvis også vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til at spore dig ind på, hvilken type elradiator der passer allerbedst til dit behov. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller andet, som du måtte være i tvivl om.

loader
Indlæser...