Industrimateriel

Hos Bels.dk finder du et stort udvalg af industrimateriel til elektriske installationer i industri og landbrug. Vores sortiment består af kvalitetsvarer fra anerkendte producenter. Du finder industrimateriel fra bl.a. Schneider følere og Danfoss pressostat, sensorer og mange andre komponenter til industriel brug. Hvis du står og mangler noget til din næste installation, så kan du med garanti finde det her på siden.

Vores udvalg byder bl.a. på frekvensomformere, sikkerhedsafbrydere, termostater og meget mere. Du finder alt det essentielle til industri og landbrug hos os - og så endda til nettets nok mest attraktive priser! Vi har også dag til dag-levering, så du slipper for at vente på det materiel, du har brug for her og nu. Her på siden kan du se vores udvalg. Find det du skal bruge og få det leveret til døren allerede i morgen!

Andre har også set
LK Fuga side jord enkelt stikkontakt 1½m hv
Vores pris 175,00 kr. 140,00 kr. Vejl. Pris 194,59 kr.
LK Fuga tangent afbryder med lampe hvid
Vores pris 43,75 kr. 35,00 kr. Vejl. Pris 46,00 kr.
Niko Tangent db m linse white coat.
Vores pris 110,00 kr. 88,00 kr. Vejl. Pris 116,09 kr.
LK Afd fuga stik 2p mj led 1½m lg
Vores pris 41,25 kr. 33,00 kr. Vejl. Pris 43,26 kr.
Hager Stikkontakt winsta 3x ecoline
527,41 kr. 421,93 kr.
  Kabeltromle elp01  3g1,5 pvc 25m ip20
464,38 kr. 371,50 kr.
ABB Blænddæksel med gribere 1m hvid
Vores pris 138,75 kr. 111,00 kr. Vejl. Pris 151,09 kr.
LK Afdækning Fuga t3 2x Keystone 1,5m lg
33,53 kr. 26,82 kr.
ABB Abb udvendig 4-dobbelt stikkontakt plast alu
611,61 kr. 489,29 kr.
Niko Afdæk. drejelysdæmper white
50,96 kr. 40,77 kr.
LK Fuga tan/Afdækning1,5m stik med jord hvid
Vores pris 37,50 kr. 30,00 kr. Vejl. Pris 42,84 kr.
LK Diy fuga dobb stikk. m afbr 1,5m 2pol kg
342,39 kr. 273,91 kr.

Industrimateriel til privat og erhverv

Hos Bels.dk sælger vi til både privat og erhverv og med lige gode priser, service og hurtig levering til alle.

Salg til private

Hvis du er på udkig efter materiel til privat brug, er du kommet til den rigtige side. Hos Bels.dk har vi et stort udvalg af kvalitetsmateriel, som du ikke finder i dit almene varehus. Det betyder bl.a. at hvis du skal gennemgå en større renovering eller optimere dele af hjemmet, så kan du finde det nødvendige industrimateriel hos os. Du skal blot være opmærksom på, hvilke typer materiel du må installere som privatperson uden en autorisation. Det vil som regel stå under hvert produkt, men skulle der opstå tvivl er du velkommen til at henvende dig hos os.

Salg til erhverv

Når I skal bruge nyt eller have udskiftet det gamle materiel, står vi hos Bels.dk altid klar med hjælp og vejledning. Vi sælger både til erhverv og offentlige instanser. I en virksomhed, både kontor og produktionshaller, er industrimateriel afgørende for den daglige drift. Vores produkter er heldigvis universelle, så uanset om du har en frisørforretning, malervirksomhed eller landbrug, så passer vores materiel til dit behov.

Derfor skal du handle industrimateriel hos Bels.dk

Hos Bels.dk ved vi, hvor vigtigt det er, at hjulene altid er i gang. Og heldigvis har vi hvad der skal til, for at hjulene bliver ved med at dreje rundt. Du finder nemlig stabile, lette og praktiske løsninger i vores sortiment. Undgå mulige driftsstop og bestil flere varer hjem af gangen - så har I altid en hurtig løsning på et ellers stort problem!

  • Anerkendte producenter
  • Kvalitetsvarer
  • Gode priser
  • Stort udvalg
  • Hurtig levering
  • Salg til både private og erhverv

Vi er stolte af, at kunne give jer dag-til-dag levering. Så skulle I opleve tilbagefald i produktion, ville I allerede kunne modtage jeres nye industrimateriel den næstkommende hverdag. Vi leverer altid lige til døren, uanset pakkens størrelse. Desuden er fragtprisen altid den samme, også uanset størrelse. Det bliver ikke nemmere end det!

Industrimateriel - hvad må jeg selv installere?

Når du skal montere og installere el, skal du være opmærksom på nogle vigtige regler. Som privatperson må du f.eks. udføre elinstallationer. Dog findes der visse begrænsninger. Dem kan du læse nærmere om under hvert produkt, eller henvend dig til vores kundeservice ved tvivl. Uden en autorisation må du bl.a. skifte afbryder, stikkontakt, ventilator og stikprop. Desuden må du installere hårde hvidevarer, trække ledninger og montere basis elinstallationer som f.eks. lamper. Hvis du har autorisering kan du frit montere og installere alt industrimateriel fra Bels.dk.

Industrimateriel fra Bels.dk - dit professionelle e-varehus

Her på siden kan du se et overblik over vores forskellige produktkategorier. Under hver enkelte kategori kan du bl.a. læse produktbeskrivelser og se, hvilke varer vi har til salg. Under hvert enkelte produkt kan du se hvilket antal vi har på lager. Skulle det ske, at vi ikke ligger inde med det antal du skal bruge, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Så finder vi en holdbar løsning derfra.

Bels.dk er dit online varehus. Vi har alt indenfor elinstallationer af bedste kvalitet. Klik rundt på de forskellige kategorier og find det materiel du mangler. Bestil idag og modtag dine varer allerede i morgen!

loader
Indlæser...