Industrimateriel

Hos Bels.dk finder du et stort udvalg af industrimateriel til elektriske installationer i industri og landbrug. Vores sortiment består af kvalitetsvarer fra anerkendte producenter. Du finder industrimateriel fra bl.a. Schneider følere og Danfoss pressostat, sensorer og mange andre komponenter til industriel brug. Hvis du står og mangler noget til din næste installation, så kan du med garanti finde det her på siden.

Vores udvalg byder bl.a. på frekvensomformere, sikkerhedsafbrydere, termostater og meget mere. Du finder alt det essentielle til industri og landbrug hos os - og så endda til nettets nok mest attraktive priser! Vi har også dag til dag-levering, så du slipper for at vente på det materiel, du har brug for her og nu. Her på siden kan du se vores udvalg. Find det du skal bruge og få det leveret til døren allerede i morgen!

Andre har også set
Legrand Mosaic stik dansk hospital 2m hvi
166,35 kr. 133,08 kr.
LK Tang led Fuga stik uj m afbryder lysegrå
Vores pris 78,75 kr. 63,00 kr. Vejl. Pris 82,40 kr.
Schneider Single dk so edb (45x45) white
87,51 kr. 70,01 kr.
ABB Abb usb stikkontakt schuko 16a alu semi
Vores pris 1.055,28 kr. 844,22 kr. Vejl. Pris 1.214,46 kr.
LK Fuga tangentsæt for batteritryk 6sl kg
Vores pris 190,00 kr. 152,00 kr. Vejl. Pris 228,06 kr.
LK IHC Wireless Fuga tangent kip lysegrå
Vores pris 31,25 kr. 25,00 kr. Vejl. Pris 38,24 kr.
LK Diy lk fuga skydelysd. led ksp.
1.009,74 kr. 807,79 kr.
Niko Tangent jalousiafb. anthracite
Vores pris 111,25 kr. 89,00 kr. Vejl. Pris 117,50 kr.
Hager Stikkontakt winsta 3x ecoline
527,41 kr. 421,93 kr.
Schneider Double dk so (45x90) white
201,40 kr. 161,12 kr.
Hager Stikkontakt ecoline 2xschuko front
333,24 kr. 266,59 kr.
LK Fuga afdækning 1m med jord+kr koksgrå
Vores pris 31,25 kr. 25,00 kr. Vejl. Pris 34,65 kr.

Industrimateriel til privat og erhverv

Hos Bels.dk sælger vi til både privat og erhverv og med lige gode priser, service og hurtig levering til alle.

Salg til private

Hvis du er på udkig efter materiel til privat brug, er du kommet til den rigtige side. Hos Bels.dk har vi et stort udvalg af kvalitetsmateriel, som du ikke finder i dit almene varehus. Det betyder bl.a. at hvis du skal gennemgå en større renovering eller optimere dele af hjemmet, så kan du finde det nødvendige industrimateriel hos os. Du skal blot være opmærksom på, hvilke typer materiel du må installere som privatperson uden en autorisation. Det vil som regel stå under hvert produkt, men skulle der opstå tvivl er du velkommen til at henvende dig hos os.

Salg til erhverv

Når I skal bruge nyt eller have udskiftet det gamle materiel, står vi hos Bels.dk altid klar med hjælp og vejledning. Vi sælger både til erhverv og offentlige instanser. I en virksomhed, både kontor og produktionshaller, er industrimateriel afgørende for den daglige drift. Vores produkter er heldigvis universelle, så uanset om du har en frisørforretning, malervirksomhed eller landbrug, så passer vores materiel til dit behov.

Derfor skal du handle industrimateriel hos Bels.dk

Hos Bels.dk ved vi, hvor vigtigt det er, at hjulene altid er i gang. Og heldigvis har vi hvad der skal til, for at hjulene bliver ved med at dreje rundt. Du finder nemlig stabile, lette og praktiske løsninger i vores sortiment. Undgå mulige driftsstop og bestil flere varer hjem af gangen - så har I altid en hurtig løsning på et ellers stort problem!

  • Anerkendte producenter
  • Kvalitetsvarer
  • Gode priser
  • Stort udvalg
  • Hurtig levering
  • Salg til både private og erhverv

Vi er stolte af, at kunne give jer dag-til-dag levering. Så skulle I opleve tilbagefald i produktion, ville I allerede kunne modtage jeres nye industrimateriel den næstkommende hverdag. Vi leverer altid lige til døren, uanset pakkens størrelse. Desuden er fragtprisen altid den samme, også uanset størrelse. Det bliver ikke nemmere end det!

Industrimateriel - hvad må jeg selv installere?

Når du skal montere og installere el, skal du være opmærksom på nogle vigtige regler. Som privatperson må du f.eks. udføre elinstallationer. Dog findes der visse begrænsninger. Dem kan du læse nærmere om under hvert produkt, eller henvend dig til vores kundeservice ved tvivl. Uden en autorisation må du bl.a. skifte afbryder, stikkontakt, ventilator og stikprop. Desuden må du installere hårde hvidevarer, trække ledninger og montere basis elinstallationer som f.eks. lamper. Hvis du har autorisering kan du frit montere og installere alt industrimateriel fra Bels.dk.

Industrimateriel fra Bels.dk - dit professionelle e-varehus

Her på siden kan du se et overblik over vores forskellige produktkategorier. Under hver enkelte kategori kan du bl.a. læse produktbeskrivelser og se, hvilke varer vi har til salg. Under hvert enkelte produkt kan du se hvilket antal vi har på lager. Skulle det ske, at vi ikke ligger inde med det antal du skal bruge, er du altid velkommen til at henvende dig til os. Så finder vi en holdbar løsning derfra.

Bels.dk er dit online varehus. Vi har alt indenfor elinstallationer af bedste kvalitet. Klik rundt på de forskellige kategorier og find det materiel du mangler. Bestil idag og modtag dine varer allerede i morgen!

loader
Indlæser...