Elartikler

Bels er en af Danmarks førende forhandlere af elartikler på nettet. Hvad enten du blot skal skifte en kontakt i stuen eller renovere en større del af huset, har vi det, du skal bruge - til markedets bedste pris! Vi forhandler både til private og erhverv og fører udelukkende elartikler fra anerkendte producenter som eksempelvis Lauritz Knudsen, Schneider og NKT. Det gør vi først og fremmest af hensyn til dig - vi ved nemlig, hvor dybt frustrerende det kan være at stå med en elartikel købt på nettet, som ganske vist var billig, men går i stykker i løbet af ingen tid. Når du handler hos os, kan du være sikker på, at både prisen og kvaliteten er i orden. Bestiller du inden kl. 17 mandag til torsdag (fredag 14.30), modtager du dine elartikler den næstkommende hverdag.

Billige elartikler i høj kvalitet til markedets bedste pris Det kan være lidt af en jungle at finde de rette elartikler på nettet - især, hvis du ufrivilligt er blevet kastet ud i et større eller mindre renoveringsprojekt. For hvordan kender man forskel på kvalitet og kopi? Hos Bels har vi gjort det nemt for dig og sammensat et stort udvalg af billige elartikler, udelukkende fra etablerede og anerkendte producenter som for eksempel Lauritz Knudsen, Schneider og NKT, vi kan stå 100% indenfor. Du kan måske godt finde billigere elartikler, herunder stikkontakter og automatsikringer andre steder på nettet. Du kan dog også risikere at købe kopiartikler i væsentlig ringere kvalitet, som hurtigt går i stykker. Hos Bels er vi prisstærke på de rigtige elartikler i høj kvalitet fra anerkendte og dygtige producenter. Hos os finder du kvalitet til en konkurrencedygtig pris. På den måde behøver du hverken bekymre dig om prisen eller kvaliteten, men kan i stedet koncentrere dig om at finde de elartikler, du skal bruge. Hos Bels lagerfører vi alle elartikler og kan derfor tilbyde dag-til-dag-levering. Bestiller du inden kl. 17.00 på hverdage og 14.30 på fredage, fremsender vi din bestilling, så du modtager den den næstkommende hverdag. Er der tale om en større ordre, afsender vi hele ordren samlet, så snart vi har fået fremsendt eventuelle varer fra vores fjernlager. Husk at du altid har 14 dages fortrydelsesret. For at gøre det nemmere for dig at navigere rundt på siden, har vi inddelt vores store sortiment i relevante kategorier og tilsvarende underkategorier. Her finder du alt inden for tavlemateriel, kabel og ledning, installationsmateriel, industrimateriel, føringsveje, datamateriel, antennemateriel, tyverialarm og video samt diverse elartikler. Har du brug for sparring eller vejledning, inden du foretager dit køb, er du altid velkommen til at kontakte en af vores fagkyndige medarbejdere på info@bels.dk Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og senest 24 timer efter modtagelse. Når vi har valgt denne kontaktform, er det først og fremmest for at sikre dig maksimal gennemsigtighed og dokumentation for de aftaler, vi indgår. Det er tryggere både for dig og for os. Installering af elartikler - hvor meget må jeg selv lave? Der kan være mange penge at spare ved udføre (mindre) elinstallationer selv - og er dine hænder skruet rigtigt på, kan du faktisk udføre en del selv uden at overtræde reglerne på området, hvis du har mod på det. HUSK ALTID at afbryde strømmen, inden du går i gang med at installere elartikler - og husk, at det kræver en HFI- eller en HPFI-afbryder at lave el selv. Som hovedregel må du kun udføre elarbejde, som ikke ændrer grundlæggende ved installationerne i huset. Det drejer sig blandt andet om:

  • Udskiftning og montering af fatninger, forlængerledninger og transportable stikkontakter
  • Trækning af forlængerledninger, antenneledninger og telefon/dataledninger
  • Udskiftning af stikkontakter og afbrydere
  • Nedtagning og montering af lamper dog med visse forbehold på badeværelser og andre vådrum

Er du det mindste i tvivl om, om du selv må installere din elartikel, bør du altid konsultere en fagmand. På grund af det høje fugtniveau gælder der nogle særlige regler om opsætning af lamper på badeværelset og i andre vådrum, hvorfor det under alle omstændigheder er en god idé at kontakte en elektriker. Følgende opgaver bør du altid overlade til en autoriseret elektriker:

  • Opsætning af nye elinstallationer i huset
  • Udvidelse af eksisterende stikkontakter
  • Elarbejde i husets måler eller gruppetavle
  • Udskiftning og installation af stikkontakter, lamper eller afbrydere udendørs
  • Tilslutning og frakobling af enheder, som ikke er tilsluttet med en stikprop

loader
Indlæser...