Føringsveje

Har du mange ledninger og kabler, som du gerne vil have samlet og skjult et sted? Så er du landet det rette sted. Her hos Bels.dk kan du finde føringsveje til markedets bedste priser. Vi byder på føringsveje fra anerkendte producenter såsom OBO og Tehalit, der alle er af høj  kvalitet.

Vi har føringsveje, der dækker over flere forskellige systemer til fremføring af elektriske kabler, telefon- og datakabler. Vores brede og store sortiment består blandt andet af elektrikerrør, kabelbakker, kabelkanaler, kabeldækjern, kabeldækbånd og andre øvrige produkter til kabelgennemføring.

Andre har også set
  Kabeltromle elp01  3g1,5 pvc 10m ip20
263,88 kr. 211,10 kr.
Niko Afdækning usb-a+c oplader, hvid
Vores pris 38,75 kr. 31,00 kr. Vejl. Pris 41,06 kr.
LK Fuga afdækningssæt mek-d hvid
Vores pris 77,50 kr. 62,00 kr. Vejl. Pris 85,88 kr.
LK Bulk fuga stikkontakt 1,5m hv
Vores pris 177,50 kr. 142,00 kr. Vejl. Pris 197,13 kr.
Niko Tangent, enkelt, piano black
66,54 kr. 53,23 kr.
LK Fuga dob edb stik mj led 2m ua
Vores pris 422,50 kr. 338,00 kr. Vejl. Pris 442,59 kr.
Legrand Mosaik 2m dataudtag 2 x keystone hvid
Vores pris 142,50 kr. 114,00 kr. Vejl. Pris 151,98 kr.
Niko Tangent enkelt tekstfelt sterl
148,66 kr. 118,93 kr.
LK Diy fuga afdækning f.stikk 2p+j hv
23,54 kr. 18,83 kr.
ABB Dcl-lampeudtag t/væg, hvid
Vores pris 197,50 kr. 158,00 kr. Vejl. Pris 214,15 kr.
LK Diy fuga stikkontakt m afbr.1,5m 2pol kg
227,29 kr. 181,83 kr.
Schneider 2xschuko socket 2p+e screwless white
139,05 kr. 111,24 kr.

Komplette kabelgennemføringssystemer

Uanset behovet kan du hos Bels.dk finde den rigtige tekniske løsning, der både er alsidig og fleksibel. Hensigten med føringsveje er, at kablerne ikke lider overlast i såvel etablerings- som driftsfasen. Et kabelgennemføringssystem er den optimale løsning, når der skal etableres føringsveje i en installation. Fælles for vores produkter er, at de alle lever op til de gældende krav på området.

Befæstelse

Når du skal klargøre oplægning af føringsveje, er der flere ting, der skal tages i betragtning - særligt hvad der skal befæstes på, om det er beton, gips eller andre materialer samt om befæstningen er indendørs eller vejrudsat.

Befæstelse i beton og andre hårde materialer kræver anboring med egnet boremaskine og bor, mens udendørs befæstninger kræver vejrbestandighed.

Kabelbakker

Hos Bels.dk finder du kabelbakker fra producenter som OBO, Schneider og Solar.

Alle typer kabelbakker er forsynet med en ombukket kant på de lodrette sider. Det sikrer både stabilitet og beskytter kablerne ved oplægning. Den hånd- og kabelvenlige ombukkede kant anvendes ydermere, når kabelbakken skal fastgøres til konsol. Sidevæggene er forsynet med huller til fastgørelse af formstykker. Kabelbakkerne kan leveres i flere forskellige bredder og højder. 

Klik på produktet for priser og yderligere information om specifikationer. Se kabelbakkerne her. 

Elektrikerrør, stålrør og flexrør

I Bels’ sortiment finder du rør til indføring af forsyningskabler. I synlig installation foretrækker mange det stive plastrør af hensyn til den færdige installations udseende. I den skjulte installation foretrækker mange at anvende kabelrør, da det er nemmere at tilpasse ved nedføringer. Derudover er der mindre spild og færre samlinger, når du vælger at benytte kabelrør.

Klik på produktet for priser og yderligere information om specifikationer. Se de forskellige rørtyper her.

Føringsveje for el-installationer

Behovet for installationer til el, IT, edb, telefon, TV og radio stiger. Såvel udendørs som indendørs kræver føringsvejene gennemtænkt planlægning. Sommetider kan der opstå behov for at fornye større eller mindre dele af den gamle installation, så den opfylder de nutidige krav om sikkerhed.

Føringsveje udendørs

Er elkablerne ført udvendigt på facaden, vil det være hensigtsmæssigt at få dem omlagt til indendørs føringsveje. Kablerne kan være skæmmende for bygningens udseende, og desuden kan det være generende ved den udvendige vedligeholdelse. Man bør derfor føre kablerne så diskret som muligt med hensyn til bygningens detaljer. Udendørs føringsveje kan føres i rør og bør lægges langs fremspring i murværket eksempelvis gesimser, sokler og pilastre eller bag nedløbsrør. 

Føringsveje indendørs

Indendørs installation kan føres i rør bag paneler eller loftslister i eventuelle nye, lette skillevægge, bag vægbeklædninger, i bjælkelag, under gulvbrædder og hen over uudnyttet loft. Elektrikerrør kan fræses ind i murværket. Flexrør kan med fordel anvendes, hvor installationen skal føres uden om bevaringsværdige konstruktioner eller detaljer.

Synlige føringsveje

I mere rå og enkle interiører kan ledningskanaler indpasses, så både stærk- og svagstrømsinstallationer er samlet i en fremføring på væggen. Fordelen er, at du ikke griber ind i konstruktionen, og at kanalerne nemt kan fjernes igen, hvis der bliver behov for det.

Du kan vælge at montere kanalerne direkte på væggen eller indpasse dem i inventar.

Skjulte føringsveje

Edb-kabler kan sammen med andre øvrige kabler for el føres under gulvet. Kablerne kan her lægges i en kabelkanal med skærmning af edb-kabler. Er gulvet et traditionelt bræddegulv, kan du tage brættet langs vinduesvæggen op og føre kablerne herunder. Ligger brædderne klodset op på f.eks. strøer oven på bjælkerne, er der god plads til kabelføring. Er det ikke tilfældet, kan du skære ud i bjælkerne til den langsgående fremføring. Det bør du gøre i den fjerdedel af bjælkerne, der er nærmest muren. Enhver udskæring i de bærende bjælker kræver en beregning af en sagkyndig for at sikre, at bæreevnen ikke ødelægges.

Har du spørgsmål? - Vi er klar med kompetent rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvilket kabelgennemføringssystem du skal vælge? - så står vi altid klar med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan komme professionelt i mål med et godt resultat.

Du er mere end velkommen til at kontakte os via email: Info@bels.dk.

Udfyld eventuelt vores kontaktformular her og tilføj dine spørgsmål. Vi stræber efter at besvare din mail indenfor et kort tidsrum efter modtagelsen.

Hos Bels.dk foregår al support via email. Dette gøres således for at bevare sporbarheden i vores korrespondancer med vores kunder.

loader
Indlæser...