Ventilation

God ventilation medvirker til at skabe et behageligt og sundt indeklima. Ventilation i boliger og på arbejdspladser skal fjerne skadelige småpartikler, fugt samt sørge for at luften har en behagelig temperatur og bliver udskiftet med frisk luft.

Her finder du alt du behøver til ventilation uanset om det er til hjemmet eller arbejdspladsen og om du er på jagt efter en stor eller lille løsning. I sortimente finder du bord- & gulv-ventilator, kanalventilator, badeværelsesventilator, flexslanger, varmepumper mm.

Alle varer er produceret af anerkendte producenter, deriblandt Lindab, Thermex, Panasonic og er af den bedste kvalitet som fås.

Vores lager er ajourført, så varerne ligger klar til hurtig levering når du har brug for dem. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er vores kundeservice klar til at hjælpe.

Bord- og gulvventilator

En allernemmeste type ventilator at installere til det akutte behov. Bord - og gulvventilatoren er praktisk at tage frem i en håndevending, når behovet dukker op og kan nemt gemmes væk, når den ikke er i brug. De er gode både under varmebølger, eller når der befinder sig mange mennesker i samme lokale.

For optimal ventilation bør du stille to ventilatorer op; den ene så den blæser varm og tung luft ud, mens den anden ventilator placeres så den blæser kølig frisk luft ind. Stil ventilatoren, så den blæser frisk luft ind i rummet.

Er der hedebølge, så al luft står helt stille, kan du placere en spand med is foran ventilatoren. Så bliver luften afkølet på vej ud i rummet. Har du ikke lige en isspand til rådighed, kan du fryse vand i en stor plastikflaske, stille den på en bakke og lægge et fugtigt klæde over. Så spreder ventilatoren også kølig luft ud i rummet.

Ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg sørger for den grundlæggende ventilation, der fjerner skadelige partikler og forhindrer problemer med fugt i at opstå. Et godt og velfungerende ventilationsanlæg er nødvendigt både i den private bolig, hvor de fleste tilbringer mellem 12-16 timer dagligt  og på arbejdspladsen, der skal leve op til en række krav for indeklima og ventilation.

Som en af vores professionelle og fastmonterede løsninger, kan du vælge at investere i et såkaldt Genvex-system. Det består af en enhed som udskifter luften via rørsystemer i ejendommen. Udover at luften udskiftes, bliver varmen fra afkastluften også genbrugt til at varme den nye luft op med. Det betyder at Genvex-systemet både skaber et sundt indeklima og hjælper med at spare på energien fra alternative varmekilder.

Sundt indeklima med ventilation

I hjemmet opstår de fleste skadelige partikler i luften fra madlavning og tændte stearinlys. Yderligere skaber både madlavning og badeværelset en del fugt og damp - sammen med vores egen udåndingsluft.

På arbejdspladsen med kontorlokaler skal luften udskiftes, så der er et godt indeklima at arbejde i - det mindsker også risikoen for allergier og medfølgende sygedage. Ved produktion og industri er det helt andre krav, der gør sig gældende og her er tilpassede ventilationsanlæg nødvendige for at sikre arbejdsmiljø og sikkerhed.

Varmepumper og tilbehør

Varmepumper regulerer temperaturen og varmer huset eller fritidshuset på en enkel og økonomisk vis. En luft til luft varmepumper er en god og rimelig løsning på opvarmning, der tilmed er miljøvenlig. Varmepumpen kan, på trods af sit navn, både køle og opvarme luften. Teknologien udnytter temperaturforskellen mellem inde- og udeluft til opvarmningen og er

Tilbehør og dele

Du finder selvfølgelig også alle former for tilbehør og dele til ventilation såsom rør og slanger indtag og afkast samt filtre. Alle dele leveres dag til dag, så du ikke skal stå og vente på tilbehør og

Nødvending ventilation i bygninger

Uanset om det er varmt eller koldt, er der en række rum og områder, hvor der skal være ordentlig ventilation Køkken, badeværelser og toiletter, lokaler, hvor mange mennesker forsamles, såsom fælleskontorer, undervisningslokaler o.l. skal have god ventilation for at opretholde byggereglementer. Uden ventilation vil luften blive tung og tæt, så det er ubehagelig at opholde sig i rummet. På længere sigt kan der også opstå fugtskader på rum og bygninger, såsom svamp og mug, der kræver gennemgribende renovering.

 

loader
Indlæser...