VVS

Bels er en af Danmarks førende webshops inden for VVS-artikler. Vi forhandler både til privat- og erhvervskunder. Hvad enten du er på udkig efter alupexrør, et køkkenarmatur eller noget helt tredje, kan du forvente høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, når du handler VVS-artikler hos os.

Her på siden finder du alt inden for afløb og kloak, rør og fittings, vandvarme, radiatorer og gulvvarme, pumper, brandbekæmpelse samt bad og sanitet fra anerkendte producenter som eksempelvis Laufen, Hansgrohe og Ifø.

Bestiller du dine VVS-artikler inden kl. 17.00 på hverdage og 14.30 på fredage, modtager du din bestilling næstkommende hverdag. Vi ved nemlig, at behovet for en bestemt VVS-del kan opstå pludseligt.

VVS-artikler til bad, toilet, afløb og kloak

VVS er en forkortelse for varme, ventilation og sanitet. Langt de fleste af os har på et tidspunkt haft et tilstoppet afløb, en termostat, der ikke virker, en vandhane, der drypper eller en skylleknap, der sætter sig fast, og haft brug for en bestemt VVS-reservedel.

De fleste af os har også prøvet at træde ud på et koldt badeværelsesgulv efter et varmt bad. Det er ikke ligefrem behageligt. Måske har du ovenikøbet haft problemer med skimmelsvamp på dit badeværelse, fordi udsugningen og ventilationen ikke virker optimalt, og overvejer nu en totalrenovering af badeværelset.

Det er træls (for nu at sige det på godt nordjysk), når VVS-løsningerne ikke virker efter hensigten. Heldigvis kan vi hjælpe. Hvad enten du beslutter dig for at tage sagen i egen hånd og renovere (dele af) dit badeværelse selv eller lade en professionel gøre det for dig, har vi de VVS-dele, du skal bruge.

VVS-artikler til køkkenet

Køkkenet er endnu et af de rum i huset, hvor gode og gennemprøvede VVS-løsninger er alfa og omega. Derfor fører vi udelukkende VVS-køkkenartikler fra anerkendte producenter som for eksempel Hansgrohe, Grohe og Damixa. I en travl hverdag er det vigtigt, at VVS-løsningerne i køkkenet virker, som de skal, så du kan bruge din tid og energi på det, der er vigtigt i livet.

Sørg for at vælge et køkkenarmatur med god frihøjde over bunden af vasken, så du har god plads under vandhanen til gryder, kander, vaser og lignende. Ydermere kan det være en fordel at vælge et armatur med udtræk, så du kan flytte vandet derhen, hvor du skal bruge det. Hos Bels forhandler vi en lang række VVS-artikler med praktiske funktioner, som kan lette hverdagen og madlavningen gevaldigt. Gå på jagt i vores store sortiment og bestil dine favoritartikler hjem i dag. Husk at du har 14 dages fortrydelsesret.

Udskiftning af VVS-artikler - hvor meget må jeg selv lave?

Hvor meget du selv må lave på badeværelset og i køkkenet, afhænger af, hvor de VVS-dele, du påtænker at udskifte, er placeret i forhold til kuglehanen eller ballofix-ventilen på vandtilførslen. Er der en kuglehane mellem det, du vil reparere eller udskifte, og vandforsyningen i huset, må du gerne udføre installationen selv. Er det placeret bag kuglehanen, skal du kontakte en VVS’er. Du må med andre ord ikke selv ændre på de grundlæggende vand- og afløbsinstallationer i huset -- men du må gerne købe VVS-delene på nettet og få en professionel til at udføre arbejdet for dig. Er du i tvivl, bør du altid konsultere en fagmand.

Hos Bels leverer vi fra dag til dag. Du skal derfor aldrig vente ret længe på at modtage dine VVS-artikler, når du handler hos os. Er der tale om en større ordre, afsender vi hele ordren samlet, så snart vi har fået fremsendt eventuelle varer fra vores fjernlager. Har du brug for sparring eller vejledning, inden du foretager dit køb, er du altid velkommen til at kontakte en af vores fagkyndige medarbejdere på info@bels.dk.

VVS-artikler i høj kvalitet til konkurrencedygtig pris

Det kan være lidt af en jungle at finde de rette VVS-dele på nettet, især fordi der efterhånden findes mange billige alternativer til de etablerede og anerkendte producenter. Hos Bels forhandler vi kun VVS-artikler fra producenter, vi kan stå indenfor. Det gør vi først og fremmest for din skyld. Vi ved nemlig, hvor frustrerende det er at stå med en VVS-artikel købt på nettet, som ganske vist var billig, men ikke virker efter hensigten eller går i stykker i løbet af ingen tid. Så hellere betale lidt ekstra for noget, der rent faktisk virker og kan holde i mange år. Kvalitet og pris går som regel hånd i hånd - det gælder også for VVS-dele.

For at gøre det nemmere for dig at finde et bestemt produkt blandt vores mere end 50.000 artikler, har vi inddelt vores hjemmeside i relevante hovedkategorier og tilsvarende underkategorier. Har du brug for vejledning eller hjælp til at finde den VVS-artikel, du mangler, er du altid velkommen til at kontakte os via vores e-mail-formular eller sende en mail til info@bels.dk. Vi har valgt denne kontaktform for at sikre dig maksimal gennemsigtighed og dokumentation for eventuelle aftaler. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt og svarer altid senest 24 timer efter modtagelse. Vi glæder os til at høre fra dig!

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes