Kabel & Ledning

Mangler du kabler og ledninger til alle tænkelige formål? Så er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os finder du et kæmpe udvalg af forskellige ledninger og kabler - herunder industrikeler, CTS kabler, ledninger og meget andet - og så endda til lave priser. Vi har alt fra antennekabler til industrikabler i højeste kvalitet fra kendte producenter. Du finder hele vores store sortiment her på siden.

Andre har også set
LK Fuga stikk 2-pol mj 1m, ua
Vores pris 141,25 kr. 113,00 kr. Vejl. Pris 160,74 kr.
Hager Stikkontakt winsta 3x ecoline
466,24 kr. 372,99 kr.
Niko Afdækning usb-oplader gold
94,85 kr. 75,88 kr.
Niko Afdækning usb-oplader sterling
94,85 kr. 75,88 kr.
Niko Tangent trækafbryder steel gr.
144,40 kr. 115,52 kr.
LK Afdækning Fuga edb stikkontakt mj+led hvid
Vores pris 47,50 kr. 38,00 kr. Vejl. Pris 50,19 kr.
Ajax sidebutton 1-tryk/2-vejs. tåge
Vores pris 113,75 kr. 91,00 kr. Vejl. Pris 124,99 kr.
LK Clicline stikkontakt dobbelt 2 polet hvid
Vores pris 226,25 kr. 181,00 kr. Vejl. Pris 237,31 kr.
Berker Tangent enkelt s./b. antr
41,73 kr. 33,38 kr.
Ajax solobutton 2-tryk. grå
Vores pris 136,25 kr. 109,00 kr. Vejl. Pris 149,86 kr.
Hager Stikkontakt winsta 2x ecoline
358,59 kr. 286,87 kr.
Niko Tangent jalousiafb. champagne
117,50 kr. 94,00 kr.

Kabler og ledninger til alle formål

Kabler og ledninger er ikke til at undvære, uanset hvad du står og mangler. Vi har brug for strøm til langt de fleste ting i hjemmet og på arbejdspladsen. Derfor sørger vi for, at vi altid har lige de elartikler, du står og mangler - både til små og store projekter. Til lamper, hårde hvidevarer og andre praktiske brugsgenstande har vi et bredt udvalg af af ledninger i længderne 50 m og 100 m. Derfor kan du altid få en passende længde til lige dit formål.

Til både private og erhverv har vi ligeledes alt i installationskabler. Denne type kabler er ikke til at komme udenom, for de findes over alt i dit hjem og på arbejdspladsen f.eks. ved stikkontakter og lampeudtag. Du finder også installationskabler til udendørs brug her.

Til lamper har vi lampeledninger eller tilledninger, som de også kaldes. Vi ved godt, at det er de færreste af os, der nyder at se på en masse ledninger, særligt ikke i hjemmet. Derfor har vi naturligvis også sørget for at samle et udvalg af tilledninger i forskellige farver, så du kan finde nogle, der bedst matcher din stil. 

Vi leverer til både private og til erhverv, så du kan roligt gå på opdagelse i vores store udvalg. 

Kabler til internet og antenne

Selvom mange ting i dag er trådløse, så skal der nogle gange lidt ekstra kræfter til. Når du vil have stabilt og pålideligt netværk og antennesignal, så er internet- og antennekabler uundværlige - hvem vil ikke gerne have lynhurtige hastigheder? Til både hjemmet og arbejdspladsen har vi internetkabler, der sikrer både husfreden og den gode stemning på arbejdet med signal til alle. Det er nemlig ikke altid, at internettet kan dække hele bygningen. Her er der altså hjælp at hente.

Skal du have antenne-TV i hjemmet, eller har du brug for at trække et ekstra stik til sove- eller børneværelset? Den opgave klarer du nemt med ekstra antennekabler, så I kan se alle jeres yndlings TV-serier og film, uanset hvor I er i hjemmet. Vi har naturligvis også antennestik, udtag osv., så du enkelt og billigt kan få alt det, du står og mangler.

Elartikler til alt det sjove - og det praktiske

El fylder meget i vores hverdag, og heldigvis for det. Elektronik gør en stor forskel, både når det gælder praktiske opgaver i hjemmet eller på arbejdet, men også når det handler om fornøjelser. Til alle dine brugsbehov kræver det nogle god ledninger af højeste kvalitet, så du kan få masser af strøm til alle dine husholdningsmaskiner, din computer og meget mere.

Hos Bels.dk kender vi alt til dine behov - både når du er derhjemme og på din arbejdsplads. Derfor har vi alt i kabler og ledninger der skal til, for at du får den nemmeste hverdag med strøm i hele hjemmet. Du finder altid elartikler til både praktiske opgaver med f.eks. hårde hvidevarer og sjove fornøjelser med computerspil, her hos os.

Vi leverer fra dag til dag

Vi leverer dine kabler, ledninger og øvrige elartikler, når du har brug for dem - og vi leverer lige til døren. Derfor tilbyder vi dag til dag levering, så du aldrig skal vente længe på at komme videre med dit projekt. Du skal blot bestille inden kl. 17:00 i hverdagene eller inden kl. 14:30 om fredagen - så sørger vi for, at dine varer når frem til dig ved den næstkommende hverdag.

Er du i tvivl om, hvilke elartikler du har brug for, eller har du spørgsmål til et specifikt produkt i vores sortiment? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os, for vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du kan altid skrive til os via vores kontaktformular, så du altid har kompetent rådgivning lige ved hånden.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

loader
Indlæser...