Indbygningsspots & Lamper

Det lyder måske nok som en smal sag at finde en lyskilde til lampen i stuen, men der er faktisk stor forskel på det lys, de forskellige pærer afgiver, for slet ikke at tale om energiforbruget. Belysningen er en vigtig, men ofte overset del af boligindretningen og et fremragende redskab til at skabe stemning og blikfang i et rum. Hvad enten du er på udkig efter en blød lyskilde til stuen eller et lysstofrør til garagen, kan vi hjælpe.

Her på siden finder du alt i lyskilder: LED-pærer, halogen og glødepærer, energisparepærer, kompaktrør med stifter, damplamper og lysstofrør.

Hos Bels fører vi et stort udvalg af lyskilder til nettets mest attraktive priser - og med billig dag-til-dag-levering, såfremt du bestiller inden kl 17.00 (14.30 fredag). Vi forhandler både til private og erhverv.

Alt indenfor lamper og indbygningsspots

Hos Bels.dk finder du i alt over 50.000 varenumre - så vi kan tilbyde næsten alt indenfor lamper og indbygningsspots inklusive reservedele og dele, der ellers er svære at finde - og vi sælger til både private og erhverv.

Her finder du alt det, er kan være svært at finde:

  • Spot til indbygning direkte i isolering i loft eller skråvægge
  • Spots til badeværelse og vådrum
  • Spots med lav profil til lav indbygningshøjde
  • Reservedele til indbygningsspots
  • Spots til udendørs brug
  • Og meget mere

Vi tilbyder lamper og indbygningsspots med mange monteringsmuligheder, funktionaliteter, lyskilder og en lang række farver og former. Du får også kipbare indbygningsspots samt møbelspots og spots til indbygning i skabe.

Sikker installering af indbygningsspots og lamper

Du må gerne selv installere de fleste færdige sæt til indbygningsspots og lamper i eksisterende installationer, men det er stadig elektrisk arbejde, hvor det er vigtigt at arbejdet udføres sikkert og korrekt. Skal du montere skjulte LED-spots i loftet, skal du have en autoriseret elektriker på opgaven. Du skal altid have en autoriseret elektriker involveret, hvis det er nødvendigt med nye el-udtag. Du må gerne montere lamper på eksisterende installationer og tage gamle lamper ned. Dog må du ikke sætte halogenlamper op, hvis transformer, ledninger og lampen er købt hver for sig. Husk at du ikke må forkorte eller forlænge ledninger til hverken LED-spots eller til en eventuel omformer - du må ikke ændre på det færdige sæt til indbygningsspots. Er du tvivl om hvordan du skal installere lamper eller spots, anbefaler vi altid at du rådfører dig med en fagmand - og husk at slå elektriciteten fra, når du udfører elektriske installationer.

Lamper eller spots - hvad skal jeg vælge?

Når du vælger mellem lamper og spots, skal du først overveje hvilken type lys du har behov for og derefter hvor stort rummet er. Belysningen skal leve op til dine krav og passe ind i rummet, hvor det bruges.

Som udgangspunkt taler vi normalt om to typer lys til at oplyse indendørs lokaler; diffust lys og koncentreret belysning.

Det diffuse lys er det generelle lys, der oplyser det meste af rummet - men bruger du kun diffust lys, kan rummet få et lidt fladt og kedeligt præg. Desuden kan det efterlade nogle hjørner i skygge og du kan mangle klart arbejdslys - som læselys, til arbejde i køkkenet og fokuseret lys på enkelte indretningsdetaljer såsom dit flotteste maleri, langs med reolen  med mere. Her kan det tit være enfordel med neutralt til varmt lys.

Det koncentrerede lys er netop dit arbejdslys, lyset, der fremhæver de flotte detaljer og oplyser de mørke kroge. Her er det neutrale lys godt, så farver fremstår klart og korrekt.

Mange foretrækker væg- eller loftslamper og større gulvlamper til at opnå en diffus, generel belysning, mens du kan benytte indbygningsspots og mindre lampe, der hvor du har behov for koncentreret lys. Til små eller smalle arealer som gange, skabe og toilet/bad kan indbyggede spots også bruges til det generelle lys. De indbyggede spots optager typisk mindre plads end en lampe. Du kan placere spots, så hele rummet oplyses og der er fokus på områderne, hvor du har brug for ekstra lys - eks. foran spejlet på badeværelset eller langs hylderne i skabet.

LED-spots kan indpasses diskret næsten overalt og giver et godt lys, samtidig med at de kun bruger ganske lidt elektricitet. Selve pærerne holder også i mange, mange timer. Med LED har du mange valgmuligheder indenfor belysningstype - om det skal være varmt, neutralt eller koldt lys, dæmpbart, koncentreret eller mere spredt lys. De moderne LED-pærer har udviklet sig meget siden de første kom på markedet, og giver mange flotte og spændende belysningsmuligheder.

Lamper fungerer som oftest både som en kilde til lys, men også som et dekorativt element i rummet i sig selv - både når de er tændt og slukket. Derfor handler valg af lampe også i høj grad om æstetisk og din foretrukne stil. Vi har et stort udvalg, så du kan finde én, der passer til din smag.

loader
Indlæser...