Antennemateriel

Mangler du nyt antennemateriel til din bolig eller virksomhed? Så finder du det i vores store udvalg her på siden. Vi har gjort det let for dig altid at finde lige det antennemateriel, du står og mangler. Her på siden finder du bl.a. TV stik, forstærkere, antennekabler og meget mere fra kendte mærker som f.eks. Triax. Derfor leverer vi kun det bedste antenne tilbehør til dig. 

Hos Bels.dk finder du altid et stort udvalg af billigt antennemateriel på lager. Derfor tilbyder vi hurtig dag til dag levering, så du nemt kan få antenner, stik, kabler og andet tilbehør, når du har brug for det. Endda med billig levering, for hos os får du altid den bedste og hurtigste service til altid gode priser og med en service, du ikke finder andre steder. Vi leverer til både private hjem og virksomheder, så vi kender alt til dine behov. Køb dit antennemateriel hos os.

Kæmpe udvalg af antennemateriel

Vi tilbyder dig et stort og velassorteret udvalg af antennemateriel, så du altid finder lige det, du søger, hos os. Med alt i antenne tilbehør er du klar til at få det bedste TV-signal. Det gode signal starter med et kvalitets TV-stik.

Med et antennestik får du et knivskarpt signal uden grumsede billeder og ubelejlige udfald i TV-signalet. I mange nyere boliger er antennestik en fast integreret del af boligen på lige fod med stikkontakter. Derfor er det også fristende at sætte kablerne direkte i de dertilhørende antenneudtag. Det er langt hen ad vejen også ganske fint, men du vil måske opleve, at der sker små udfald i dit TV-signal. Dette kan skyldes, at kablet ikke sidder tilstrækkeligt fast i udtaget. 

Denne udfordring kan et TV-stik løse. Med et antennestik, som det også kaldes, vil kablet sidde endnu bedre fast, hvilket betyder, at der ikke vil opstå løse forbindelser på samme måde, som du måske oplever, når kablet sidder direkte i antenneudtaget. 

Forstærkere og fordelere til dit TV-signal

Antennekablet og stikket er ikke det eneste, der kan gøre en forskel for dit TV-signal. En forstærker til dit antennesignal gør underværker, når du gerne vil undgå udfald og afbrydelser midt i din yndlingsfilm eller serie.  

Bor du i en bolig, hvor der f.eks. både er TV i stuen, på børnenes værelser og i soveværelset, lægger det et pres på signalet til hvert enkelt TV. Derfor er en forstærker den ideelle løsning, så ingen i familien skal opleve dårligt signal, når I hver især ser jeres favorit film og serier. Også i lejlighedskomplekser kan en forstærker være nødvendigt. Er du udlejer, så vil dine lejere elske dig for at sikre dem et skarpt signal.

Hos os finder du et stort udvalg af antenneforstærkere med forskellige antal udgange og F-connector tilslutning. Så har du altid et skarpt signal, uanset hvor mange apparater signalet dækker.

Antennestik og tilslutningskabler til Stofa og YouSee

Har du Stofa eller YouSee som din TV-udbyder? Hos os finder du let frem til kompatibelt antennemateriel til lige netop din udbyder. Vores udvalg byder bl.a. på TV-stik og antennekabler, der er godkendte at Stofa og YouSee. Det vil sige, at antenne tilbehøret er særligt egnet til lige netop disse TV-udbydere.

Her på siden finder du det godkendte Stofa og YouSee tilbehør ved at holde øje med deres logo. På de antenneprodukter, der er godkendte af disse udbydere, vil deres logo nemlig fremgå af produktbilledet. På den måde kan du nemt og hurtigt finde frem til TV-stik og tilslutningskabler, der er godkendte af Stofa eller YouSee.

Køb alt antennemateriel hos Bels.dk

Hos Bels.dk finder du altid et stort udvalg af antennemateriel til både private hjem og virksomheder. Her finder du alt til dit TV-signal, uanset om du ønsker nye kabler, har brug for en forstærker til signalet i hjemmet eller noget helt tredje. 

 

Har du spørgsmål til vores udvalg af antenne tilbehør, eller har du brug for kompetent rådgivning? Så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Du kan altid skrive til os på info@bels.dk, hvor vi bestræber os på altid at give dig et hurtigt svar inden for max. 24 timer.

 

loader
Indlæser...