Ventilationsanlæg

Skal du bruge et nyt ventilationsanlæg, eller skal du have det gamle udskiftet? Så finder du det her på Bels.dk! Vores sortiment byder bl.a. på anlæg med varmegenvinding og automatiseret betjeningstilbehør. Her på siden finder du en oversigt over vores forskellige anlæg, tilbehør og meget mere. Bels.dk tilbyder dag-til-dag levering. Så skulle du få brug for en hurtig løsning, så står vi klar til at levere direkte hjem til dig. Bemærk at Bels.dk både sælger og leverer til privat og erhvervskunder.

I 2011 blev det vedtaget at alle nybyggede huse skal have et ventilationsanlæg. Det skete af den simple årsag, at nybyggede huse er enormt godt isoleret. Derfor er der behov for at kunne udskifte luften gennem et anlæg. Derudover findes der mange andre fordele ved et ventilationsanlæg. Dem kan du læse mere om længere nede på siden. Skulle du sidde tilbage med nogle spørgsmål om ventilationsanlæg mm., så er du velkommen til at henvende dig til vores kundeservice. Vores kyndige personale sidder altid klar med råd og vejledning

Fordele ved et ventilationsanlæg

Der er mange fordele ved et ventilationsanlæg. Herunder vil vi liste dem op, som vi mener er de mest fremtrædende.

  • Et varmegenvindingsanlæg udskifter og genbruger den allerede eksisterende luft i dit hjem. Du opnår derfor besparelser på dine varmeregninger.
  • Støvpartikler og andre former for forurening i hjemmet bliver reduceret.
  • Du minimere risikoen for skimmelsvamp og lufttæthed.
  • Et ventilationsanlæg er en fordel i et hjem hvor én eller flere beboer har allergi.
  • Du reducere varmetab.
  • Dit indeklima bliver markant bedre.

Der er mange betydelige fordele ved at installere et ventilationsanlægget i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det er en energivenlig løsning på et sundere indeklima. Hos Bels.dk finder du anlæg og tilbehør dertil fra anerkendte producenter som bl.a. Movair, Thermex og Danfoss.

Ventilationsanlæg med varmegenvinding

Et ventilationsanlæg med varmegenvinding er en utrolig smart løsning i hjemmet og på arbejdspladsen. Et sådant type anlæg suger varm og fugtig luft ud fra de gældende rum og bruger derefter energien til opvarmning af ny luft. Denne luftcirkulation sikrer et bedre indeklima samt et lavere forbrug af energi. Et anlæg med varmegenvinding kan installeres i alle boligtyper samt kontorbygninger.

 

Hvordan skal jeg installere mit anlæg?

Som privatperson må du gerne selv stå for dele af opsætningen. Dette omfatter bl.a. rørforbindelser og bore huller i væg og loft. Hvis dit anlæg skal samles inden opsætning, må du gerne følge instrukserne til det enkelte produkt. Du bør dog få en fagperson til at hjælpe dig med tilslutningen af selve anlægget. På den måde er du også helt sikker på, at installationen er korrekt.

 

Kan jeg få automatiseret betjening til mit anlæg?

Du kan nemt styre dit ventilationsanlæg med automatiserede betjeningsenheder. Hos Bels.dk tilbyder vi styrings- og kommunikationsmoduler, som gør det nemt for dig at bevare overblik og kontrollen over dit anlæg.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det spiller ingen rolle om dit ventilationsanlæg er nyt eller gammelt. Der er nogle basale ting du skal have i mente, hvis du vil vedligeholde det bedst muligt.

 

Rengøring af filtre

Du må gerne ryste filtret med jævne mellemrum, men du må aldrig vaske eller støvsuge dem. Som udgangspunkt skal dine filtre skiftes minimum to gange årligt. Hos Bels.dk finder du filtre til ventilationsanlæg med og uden varmegenvinding.

 

Rengøring af selve anlægget

Du må gerne støvsuge og vaske dit anlæg. Det er formentlig forbundet til dit loft og derved kan du let komme til at rengøre dette. Hvis du holder dit anlæg rent, kan dine filtrer også holde længere end normalt.

Bels.dk - dit professionelle e-varehus

Hos Bels.dk er vi stolte af at være dit professionelle online varehus. Du finder op til 50.000 varer på vores hjemmeside og vi får jævnligt nye produkter til forbedring af hjem og arbejdsplads. Vi forhandler både til private og erhvervskunder. Under hver enkelte produkt kan du se det antal, vi har tilbage på lageret. Skulle det ske, at du skal bruge flere end vi umiddelbart har, så send os en mail på info@bels.dk. Vores kompetente personale sidder klar til at finde en god løsning. Husk også at vi har dag-til-dag levering og en fast god fragtpris. Bestil dit nye ventilationsanlæg i dag og få det hjem allerede i morgen!

loader
Indlæser...