Tyverialarm & IP Videoovervågning

Vidste du, at Bels.dk er leveringsdygtige i tyverialarmer og IP videoovervågning?

Vi forhandler tyverialarmer og IP videoovervågning til aldeles skarpe priser, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten.

Vi garanterer, at kvaliteten er i top. Det gør vi, fordi vi forhandler tyverialarmer og IP videoovervågning fra de bedste producenter, hvilket er din garanti for det bedste produkt.

Køb tyverialarme og IP videoovervågning i exceptionel kvalitet hos Bels.dk

Bels.dk byder på et stort udvalg af tyverialarmer til både privat og erhverv. Således kan du effektivt og billigt sikre privaten, virksomheden m.m. mod indbrud uden at skulle betale et dyrt abonnement til en alarmudbyder. Alarmen har i sig selv en præventiv effekt, og dermed fravælger mange indbrudstyve huse med tyverialarm. Skulle uheldet alligevel være ude, vil alarmen stresse indbrudstyven, og samtidig alarmere dig om, at der er noget galt.

I vores sortiment af tyverialarmer kan du finde produkter fra anerkendte producenter såsom Ajax og Powermaster. Fælles for disse tyverialarmer er, at de er nemme at installere og ekstremt brugervenlige. Vælger du en tyverialarm fra Ajax, får du mulighed for at betjene den via en gratis app til både IOS og Android. Den nyeste teknologi kombineret med høj brugervenlighed og diskret design gør vores tyverialarmer til din foretrukne.

Den exceptionelle kvalitet sikrer dig en effektiv og pålidelig tyverialarm med god stabilitet. Derved bliver det en billig investering, når du totalsikrer din bolig eller virksomhed.

 

Hvordan virker en tyverialarm?

Tyverialarmen har en såkaldt central, som har til opgave at kommunikere med alle dine PIR detektorer, magnetkontakter, sirener og hvad du ellers har tilkoblet dit alarmsystem. Det betyder, at hvis en af dine sensorer bliver aktiveret, så er det centralen, der starter sirenen. Naturligvis er det også centralen, der kontakter dig via SMS, hvis alarmen aktiveres.

Klik på det enkelte produkt for at læse om specifikationer.

 

Hvad er fordelen ved en tyverialarm uden abonnement?

Ved at tilkøbe en tyverialarm uden abonnement slipper du får månedlige ekstraudgifter og skjulte gebyrer - så den billige pris, du finder her hos os, er den, du får. Hos Bels.dk går du ikke på kompromis trods de skarpe, konkurrencedygtige priser.

Vores sortiment byder på tyverialarmer med komplette systemer, der er klar til anvendelse ved modtagelse. Alt du skal gøre, er at beslutte, hvilken alarm du foretrækker. Vi har også alarmer med smartphone-styring og mulighed for at skræddersy alarmen til dit behov.

Effektiv IP videoovervågning

Her hos Bels.dk finder du et kæmpe udvalg af IP videoovervågning fra HikVision til både privat og erhverv. Vores sortiment indeholder alt det, som du behøver. Heriblandt dome kamera, billet kamera, harddiskoptager og tilbehør. Alt sammen til markedets bedste priser.

Videoovervågning kan ikke forhindre indbrudstyven i at bryde ind. Dog er det påvist, at det har en præventiv effekt. Videoovervågningen kan i tilfælde af indbrud være behjælpeligt for politiet i den efterfølgende efterforskning og forhåbentlig hjælpe med at pågribe indbrudstyven.

 

Hvad skal der bruges?

Hvor omfangsrig skal din overvågning være? Flere af vores IP-kameraer fra HikVision har både mulighed for lokal optagelse på et internt SD-kort eller ekstern optagelse på en harddiskoptager via Ethernet eller Wi-Fi. Derudover har mange af kameraerne en såkaldt POE funktion, der gør det muligt at levere strøm til kameraet via et netværkskabel. Det er tjekket, for så kan du nøjes med at trække et enkelt kabel, der både leverer strøm og dataoverførsel. Her skal du blot være opmærksom på, at dette kræver, at du kobler kameraet til en harddiskoptager eller Switch med POE porte.

Har du spørgsmål? - Vi er klar med kompetent rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken tyverialarm du bør vælge, eller hvad du skal benytte dig af ift. videoovervågning? - så står vi altid klar med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan komme professionelt i mål med et godt og effektivt resultat.

Du er mere end velkommen til at kontakte os via email: Info@bels.dk.

Udfyld eventuelt vores kontaktformular her og tilføj dine spørgsmål. Vi stræber efter at besvare din mail indenfor et kort tidsrum efter modtagelsen.

Hos Bels.dk foregår al support via email og ikke telefon. Dette gøres således for at bevare sporbarheden i vores korrespondancer med vores kunder.

loader
Indlæser...