Brandbekæmpelse

Sluk branden trygt og effektivt

Her på shoppen finder du alt i driftssikkert udstyr til brandbekæmpelse fra Falck og Noha. Vi fører slangeskabe, brandrørshjul, brandslukkere samt ventiler, koblinger og brandmanchetter og leverer hurtigt, så sikkerheden altid er i top i din virksomhed og samfundet. Alle brandbekæmpelsesprodukterne lever op til myndighedernes krav – kontakt en VVS-montør for korrekt ophængning.

Slangeskabe – hav altid vand ved hånden

På skoler, institutioner, produktions- og industrivirksomheder samt lagerhaller vil der ofte skulle forefindes slangeskabe eller slangevinde (måske bedre kendt som vandslange). Med skabsløsningen kan du dække et større areal. Er uheldet ude og flammerne ved at tage fat har du med et fastmonteret slangeskab altid en slange koblet direkte på vandforsyningen. Mobile slukkere er både sikre og ganske effektive, men løber tør og er derfor ikke altid hensigtsmæssige, da tiden er kostbar, når det gælder brandbekæmpelse. Noha er helt i front på teknik og udvikling – de formår at gøre noget så kritisk som det at slukke brande intuitivt og er eneste producent af slangeskabe med vandførende svingarme med fast tilslutning.

Hvilke typer slangeskabe findes der?

Alle slangeskabe er udstyret med vandslange og udført i metal. Slangen er fyldt med vand, og er altså klar til at sprøjte direkte mod det brændende element eller bebyggelse. Til uopvarmede rum bør du se efter et isoleret skab, som sikrer at vandet ikke fryser helt ned til -35 C. Vælg en rustfri model, hvis skabet skal hænge i parkeringshuse, svømmehaller, staldbygninger eller i fri natur. Falck slangeskabe fås kort sagt til indendørs og udendørs samt til både indbygning og frembygning. Visse modeller har skrå top og bund, nogle er ekstra smalle.  

Hjælp til anvendelse af slangeskab

Start med at åbne kugleventilen. Træk slangen ud og slangevinderen er nu klar til at afgive vandet spredt eller via en samlet stråle – stråletypen justeres med strålerøret. 

loader
Indlæser...