Værktøjsopbevaring

Opbevaring og indretning af værktøj

Har du også oplevet, at dit ellers rimelig ryddelige redskabsrum eller værksted efter få timers arbejde mest af alt ligner et garagesalg? Mangler du en ny værktøjskasse til mindre værktøj og løse dele som skruer, møtrikker og bolte? Så kan vi hjælpe. Her på siden finder du alt inden for opbevaring og indretning af værktøj. God orden og overblik over dit værktøj gør det betydeligt nemmere at bruge din tid fornuftigt og koncentrere dig om den arbejdsopgave, du står overfor.

Skab overblik og sæt system i dit værktøj med gode opbevaringsløsninger fra Bels. Vi forhandler både til private og erhverv - og bestiller du inden kl. 17.00 (fredag 14.30), afsender vi din ordre selvsamme dag, så du har den næstkommende hverdag. 

Opbevaring og indretning af værktøj

Enhver håndværker og gør-det-selv-mand eller -kvinde ved, hvor vigtigt det er at have styr på sit værktøj. Både på arbejdspladsen, på farten og hjemme. Arbejdsdagen kan nemt blive dobbelt så langt, hvis du skal løbe frem og tilbage efter dit værktøj eller glemmer halvdelen på din hjemmeadresse, fordi du ikke har overblik over, hvor du har hvad. 

Hos Bels finder du et stort udvalg af løsninger til opbevaring og indretning af værktøj, som kan hjælpe dig med at skabe overblik, orden og system i dit redskabsrum eller værksted. Her på siden finder du både 

- sortimentsbokse til små løsdele som møtrikker, skruer og bits

- værktøjskasser i forskellige størrelser til dit foretrukne værktøj, som du kan have med på farten,

- reoler, kasser og skuffer med god bæreevne og plads til opbevaring og indretning af det værktøj, du lader ligge hjemme.

Med gode opbevarings- og indretningsløsninger ved du, hvor du har hvad.

Opbevaring og indretning af værktøj hjemme

Det kan være sin sag at holde orden i redskabsrummet eller værkstedet. I en travl hverdag er det ikke altid det, der står højest på dagsordenen - og når alt kommer til alt, er redskabsrummet jo i virkeligheden bare et rum til opbevaring af værktøj, haveredskaber og maskiner. Ikke desto mindre betaler det sig ofte at få sat redskaberne i system, så du ikke skal ud på en længere skattejagt, hver gang du skal bruge din favorit-skruetrækker.

Her på siden finder du alt inden for opbevaring og indretning af værktøj. Alt efter hvor meget og hvor tungt værktøj, du skal opbevare, kan du vælge mellem flere forskellige reoler med og uden skuffer til møtrikker, skruer og lignende. Du finder også boltreoler, sorteringsbokse og -kasser samt værktøjsvægge til dit favoritværktøj, så du nemt kan sætte det i system og danne dig et overblik.

Opbevaring og indretning af værktøj på farten

En værktøjskasse til opbevaring og indretning af værktøj er et musthave for enhver håndværker og gør-det-selv-mand eller -kvinde. Med en god og rummelig værktøjskasse har du alt, hvad du skal bruge, ved hånden og skal ikke løbe frem og tilbage til bilen. De praktiske lommer og rum gør det muligt at opbevare hvert stykke værktøj forsvarligt og adskilt fra andre værktøjer, så du for eksempel ikke skal lede hele kassen igennem efter den skruetrækker, du lige står og mangler. Det betyder også, at du kan koncentrere dig 100% om dit arbejde.

En solid og tillukket værktøjskasse beskytter desuden dit værktøj mod vind og vejr, så det ikke ruster og bliver sløvt, og gør det betydeligt nemmere for dig at transportere, hvis du for eksempel skal assistere din nabo eller hjælpe din gamle mor med at sætte nye lamper op. Samtidig kan du være sikker på, at dit værktøj opbevares på en forsvarlig og hensigtsmæssig måde, når du kører bil og eventuelt stiller din værktøjskasse fra dig i hjem med små børn eller kæledyr.

Kvalitet til konkurrencedygtig pris

Bels er din garant for kvalitet til en fornuftig pris. Vi forhandler kun produkter til opbevaring og indretning af værktøj fra producenter, vi kan stå indenfor, så du undgår at stå med håret i postkassen.

For at gøre det nemmere for dig at finde et bestemt produkt blandt vores mere end 50.000 artikler, har vi inddelt vores hjemmeside i relevante kategorier. Har du brug for vejledning til opbevaring og indretning af værktøj, er du altid velkommen til at kontakte os via vores e-mail-formular eller sende en mail til info@bels.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og senest 24 timer efter modtagelse.

loader
Indlæser...