Mobile ventilatorer

Skab tryghed og et godt arbejdsmiljø med mobile ventilatorer Når der udføres svejseopgaver og mekaniske reparationer, der kan medføre udstødningsgasser, er det vigtigt med et godt ventilationsanlæg. Ventilationsanlægget kan være placeret langt fra, hvor opgaven udføres, og derfor kan det være, at det ikke er tilstrækkeligt. I sådanne tilfælde skal du have fat i mobile ventilatorer, der giver et bedre arbejdsmiljø og en højere sikkerhed for mekanikeren.  Hos Bels.dk har vi et bredt udvalg, så du kan øge både komfort, sikkerhed og effektivitet.   

sort-descending
 • Geovent Ventilator, transportabel pm180-1, ø125 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5704748413799
  Pris pr. Styk
  Vores pris 15.967,70 kr. 12.774,16 kr. Vejl. Pris 16.461,55 kr.
  Geovent - Logo
 • Geovent Ventilator, transportabel pm180-1, ø160 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 5704748413805
  Pris pr. Styk
  Vores pris 16.151,24 kr. 12.920,99 kr. Vejl. Pris 16.650,76 kr.
  Geovent - Logo
 •  Ventilator mb 4e50q 240v/60hz

  Skaffevare

  Varenummer: 5705150597008
  Pris pr. Styk
  Vores pris 7.218,55 kr. 5.774,84 kr. Vejl. Pris 8.120,99 kr.

3 varer

Hvorfor skal du bruge mobile ventilatorer?

Der er flere gode grunde til, at transportable ventilatorer er et nødvendigt onde. Vi har fundet tre af de væsentligste:  Det giver et bedre arbejdsmiljø. Det højner sikkerheden for dine medarbejdere. Det giver et bedre indeklima. Hvis der arbejdes med svejsning eller reparationer, der forårsager udstødningsgas, er det vigtigt med god udluftning for både at sikre tryghed og et godt indeklima. 

Vi sælger ventilatorer i højeste kvalitet

Hos Bels.dk sælger vi kun mobile ventilatorer i topkvalitet. Vi har produkter fra Geovent, der er et af de førende mærker på markedet.  Det er din sikkerhed for at få et ordentligt produkt, der har en høj funktionalitet og en stor holdbarhed.  

Reparationer skal foregå under trygge forhold

Gasser fra bilen kan være giftige, og derfor skal reparationer af personbiler og lastvogne foregå under trygge og sikrede forhold. Derfor har du brug for, at der er ventilation tæt på dine medarbejdere, som ligger og reparerer bilen.  Geovent har stor erfaring med effektive løsninger i høj kvalitet, og det er derfor, vi har valgt at forhandle deres produkter. Så vi ved, hvad du får. 

Fjern udstødningsgasser

Et af formålene med at have transportable ventilatorer er at fjerne de udstødningsgasser, der kan være skadelige for mekanikeren. Med vores ventilatorer kan du nemt fjerne autogassen med en slædekanal.  Det giver både en høj sikkerhed til dine mekanikere, som samtidigt får mulighed for at udføre et bedre og mere effektivt stykke arbejde.  Geovent er førende inden for udvikling af automatiske afkoblingssystemer. Det betyder, at du kan sikre ventilation til køretøjer som for eksempel brandbiler, hvor udluftning i forbindelse med røg kan være en nødvendighed. 

Fokus på gode rammer i sundhedsfarlige fag

Hos Arbejdstilsynet og AutoBranchen Danmark har man fokus på at skabe gode og sikre rammer i sundhedsfarlige erhverv. Her er Geovent med sine fantastiske løsninger med til at forebygge sundhedsskader samt skabe sikkerhed og arbejdsglæde.  Få transportable ventilatorer til limningsopgaver At lime en bilrude er ikke en unormal opgave for mekanikere. Men isocyanatprodukter mistænkes for at være allergi- og kræftfremkaldende, og derfor er det vigtigt med udsugning.  Her kan vores mobile ventilatorer være behjælpelige og bør have stor prioritet hos dig. Tag et godt kig på udvalget her på siden og find den model, der passer bedst til jeres arbejdsplads.

Kontakt os i dag – hjælpen er tæt på

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige ventilation? Så kontakt os allerede i dag. Ingen spørgsmål er for store eller små, og vi deler gerne ud af vores ekspertise.  Kontakt os på info@bels.dk – vi svarer altid inden for 24 timer.  Vores kundeservice er skriftlig, så vi kan se tidligere korrespondancer med vores kunder og overholde de aftaler, der er blevet lavet med dem. Det er til din fordel.  Vi glæder os til at høre fra dig.   

loader
Indlæser...