Håndværktøj

Godt håndværk starter og slutter med godt håndværktøj. Forarbejdet herunder en velassorteret værktøjskasse udgør det halve af arbejdet for gør-det-selv folket, men i særdeleshed den professionelle, der både har kundekrav og faglige standarder at leve op til. Arbejdsprocessen og slutresultatet bliver alt andet lige sjovere, mere præcist og synligt tilfredsstillende med kvalitetsværktøj i hænderne. Her på shoppen har vi udvalgt et bredt og markedsførende sortiment af håndværktøj fra bl.a. Bahco, REMS, Hultafors, Uponor, Ravendo og Kaiser for blot at nævne få af de kvalitetsbrands, vi fører. 

Bels.dk – din leverandør af håndværktøj til gør-det-selv og erhverv

Ikke alle typer håndværk kan udføres af maskiner. For at få den optimale finish af fx træ til dit drømmesnedkerkøkken kræves manuel håndtering med den rigtige høvl. Skal du file eller save metalmaterialet præcist til, skrue i biler med mange kringelkroge eller arbejde nøjagtigt og skånsomt med gipsplader, har vi alt du skal bruge af håndværktøj.

Få overblik over håndværktøjet

Håndværktøj kan være lidt af en jungle, hvis ikke du har den store håndværksmæssige erfaring. Her vil vi forsøge at give dig indsigt af hvad noget af det gængse håndværktøj dækker over og hvilke typer opgaver det er beregnet til:

Bits og bitsholdere

Selvom du måske ikke er typen, der selv bygger carport eller samler indbygningsskabe har du som de fleste husholdninger nok alligevel en skruemaskine liggende. Din skruemaskine bliver mere alsidig med et godt sortiment af bits og bitsholdere (link?). Bits findes i forskellige typer og størrelser alt efter de skruer, opgaven kræver. Et lager på 10-20 af disse ”ståldimser” med lige kærv, krydskærv og torx kan løse de fleste basale bygge- og samleopgaver. På bels.dk er Bahco blandt vores foretrukne leverandører af bitssæt, som med sine 130 års erfaring garanteret også vil kunne hjælpe dig sikkert igennem vedligehold, reparation eller nybyg. Se også Bahcos solide udvalg af topnøglesæt, ringgafler og skiftenøgler her på shoppen. Vi har selvfølgelig også praktiske sæt af umbraconøgler til de sekskantede skruer, du ofte støder på, når fx møbler skal samles eller skilles ad. Med Wera Werk, Makita, TECOS og WIHA går du heller ikke ned på bits- og skrueudstyr de næste mange år.  

Høvl

Brædder er et fantastisk naturmateriale, og derfor er de heller ikke ens. Har du fx en liste, der lige mangler et par mm for at passe kan du let justere længde eller tykkelse med en håndhøvl. Brug sandpapir efterfølgende for at få en pæn slutoverflade. Vi fører både puds- og falshøvle fra Stanley. Tag også gerne et kig på Bahcos yderst slagfaste stemmejern (link?).

Skruetvinge

Med det rette håndværktøj gør det ikke spor at du måske har ”10 tommelfingre.” Er kommodeskuffen slidt i stykker, kan en skruetvinge eller skruestik fungere som et ekstra sæt hænder, når du fx skal lime den. Vi har samlet et bredt udvalg af skruetvinger. Til den professionelle svejsning anbefaler vi tænger fra GEDORE og Irwin.     

Målebånd og vinkler

Skæve vinkler har sin charme i det ældre bondehus, men er sjældent praktiske i forhold til indretning og installering af diverse VVS- eller el-artikler. Med et vaterpas, tømrervinkel og et magnetisk målebånd i lommestørrelse er du klædt basalt på, når der fx skal hænges hylder op, lægges nyt gulv eller terrassebrædder. Med vinkler fra Hultafors kan du let strege af på emner, der skal skæres lige eller tjekke om hjørnerne er i rette. 

Koben

Et koben eller ”brækjern” er ikke kun at finde under armen på indbrudstyve, men derimod et uundværligt stykke håndværktøj i forbindelse med nedrivningsarbejde. Store søm og skruer trækkes let ud og skiller materialer ad med væsentligt mindre muskelkraft fra dig. Find både det store kraftige og lille snilde koben fra Hultafors i hærdet højlegeret borstål i vores sortiment. 

Ergonomisk håndværktøj gør en forskel

Mange år som håndværker slider på kroppen. Tænk fx på hvor ofte i løbet af et arbejdsliv, du som tømrer har fat i lægtehammeren. Denne allround-hammer kan ved hjælp af en kløft også bruges til at fjerne søm, der ellers kan tage arbejdsgejsten fra de fleste. De penge, der spares på billigt håndværktøj risikere at koste i sidste ende. Værktøjets holdbarhed og produktionsomkostninger forringes, men også din effektive arbejdstid og den menneskelige fysik, hvis det er unødigt tungt og ligger skidt i hånden. I en tid, hvor flere forventes at blive længere tid på arbejdsmarkedet, bør klodset værktøj som minimum gå på tidlig pension. 

Bels.dk rummer et udsnit af de mange ergonomisk innovative løsninger, der findes i dag inden for håndværktøj. Vi bestræber os på at dække dig og din værktøjskasse ind på de mest gængse håndværksopgaver - og de mere specielle af slagsen til altid gode priser og med typisk levering fra dag-dag. Vores sortiment sikrer dig bedre greb om værktøjet og aflaster dine muskler og led - og mindsker frem for alt skader på krop og materiel. Invester i håndværktøj, der følger dig på jobbet mange år frem og skab øget arbejdsglæde og luft i økonomien.

Få mere værdi for pengene med håndværktøjssæt 

Topnøglesæt, ja håndværktøjssæt i bred forstand, er uundværlige i næsten alle typer håndværk og gør opgaveløsning effektiv, fleksibel og billigere på den lange bane for både mekanikeren, tømreren og VVS’eren, da de altid har et bredt sortiment af nøgler, toppe og tænger ved hånden. Trods visse standarder ved man aldrig med 100 % sikkerhed hvilke bolte og skruer, der skal løsnes og spændes, når nye opgaver kalder, og at købe delene individuelt kan derfor være ret besværligt. 

På bels.dk sælger vi dig det bedste inden for håndværktøj – vores leverandører slår hovedet præcist på sømmet af, hvad håndværktøjssæt skal indeholde og yde af ergonomiske og kvalitetsmæssige fordele, så dit byggeprojekt bliver endnu federe.

 

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes