Håndværktøj & måleudstyr

Her på siden finder du alt i håndværktøj og måleudstyr til små og store byggeprojekter. Vi har gjort det nemt for dig og inddelt alt vores håndværktøj og måleudstyr i kategorier, så du nemt finder lige det, du har brug for.

Stort udvalg af håndværktøj og måleudstyr

Står du ofte og mangler et bestemt stykke håndværktøj, eller låner du tit måleudstyr af venner og familie? Hos Bels.dk har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde alt det håndværktøj og måleudstyr, som du har brug for. Her på siden finder du:

  • Håndværktøj
  • Måleinstrumenter
  • Lygter
  • Gasbrændere
  • Træk- og søgefjedre

Vores udvalg af håndværktøj byder både på topnøglesæt, skruetrækkere, tænger og meget mere. Uanset om du skal hænge et billede op, stramme et par skruer eller samle et nyt møbel, så finder du alt dit værktøj hos os. For at gøre det ekstra nemt for dig, så har vi naturligvis også et kæmpe udvalg af smart måleudstyr, der gør det endnu nemmere for dig, når du laver opmålinger.

De elektroniske afstandsmålere sparer dig ikke bare for tidskrævende opmålinger med tommestok eller målebånd, men er også en ekstra hjælp ved andre opgaver i boligen. De praktiske målere kan blandt andet hjælpe dig med at måle højder, måle op til billeder og nye vinduer eller måle størrelsen på en væg, når du skal male. Der er mange muligheder med målere, som du kan få glæde af i dit hjem.

Alt i håndværktøj til dit byggeprojekt

Dit arbejde bliver hurtigere og nemmere med det helt rigtige håndværktøj af god kvalitet. Et godt og solidt arbejde kræver ofte en stor mængde værktøj, så du har det rette udstyr til alle tænkelige formål. Vi har værktøjet til dig, både når du har brug for et sæt med mange muligheder, men også når du bare har brug for en enkelt skruetrækker eller tang.

Står du og skal bruge et sæt med værktøj i forskellige størrelser? Så bør du tage et kig på sortimentet af topnøglesæt, bitssæt og fastnøglesæt. Med de praktiske sæt har du altid et passende håndværktøj lige ved, ja, hånden, for her har du dit helt eget udvalg af værktøj i forskellige størrelser. Samtidig er det ingen sag at holde orden i dit værktøj, for sættene kommer ofte med praktiske opbevaringskasser.

Står du bare lige og mangler en enkelt tang, hammer eller fil, så har vi selvfølgelig også et velassorteret udvalg af værktøjer i forskellige størrelser og fra anerkendte mærker, som f.eks. Bahco.

Præcise målinger med elektronisk måleudstyr

Elektroniske måleinstrumenter er den bedste hjælper til et hav af forskellige formål. Du har sikkert ofte prøvet at lave målinger med en tommestok og skrevet målene ned på et stykke papir. Det er ofte besværligt, og der skal ikke meget til, før man regner en smule ved siden af. Med måleudstyr er det besværlige arbejde slut, for ikke bare måler instrumenterne med uhyre præcision, de holder også styr på måleresultaterne for dig.

Det meste udstyr til målinger er udstyret med ekstra funktioner, der er til stor gavn for dig. Af gængse funktioner er det værd at nævne hukommelse, for de fleste instrumenter kan lagre dine seneste opmålinger. Derudover kan de fleste udregne overfladearealer og rumfang, hvilket er utroligt praktisk, når du f.eks. skal male vægge. Her kan instrumenter med disse funktioner hjælpe dig med at udregne hvor meget maling, du skal bruge.

Måleinstrumenter sparer dig for meget præcisionsarbejde og gør det let for dig at måle og beregne til bl.a. opmålinger og lignende.

Køb dit håndværktøj og måleudstyr hos Bels.dk

Hos Bels.dk finder du altid et nøje udvalgt sortiment af håndværktøj og måleudstyr, for man kan aldrig have for meget værktøj. Vi har lige det, du skal bruge, uanset om du har gang i det helt store byggeprojekt i hjemmet, eller om du blot mangler en ekstra skruetrækker, når du samler møbler.

Har du specifikke spørgsmål til vores udvalg, eller har du brug for hjælp? Så sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Vi går højt op i, at du får den bedste service. Derfor foregår alt vores kundeservice skriftligt, for at sikre dig den bedste hjælp. Du skriver til os på e-mail info@bels.dk, så svarer vi dig inden for max. 24 timer.

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes