Snickers

Snickers - Logo

Utilfredshed med arbejdstøj vendt til virksomhedssucces

Hvis man vil have gjort noget ordentligt, må man gøre det selv. Det lyder måske som lidt af en kliche, men ikke desto mindre blev det udslagsgiveren for det velrenommerede svenske brand Snickers Workwear. Året var 1975 og svensk-finske, Matti Viio var ikke tilfreds med den funktionalitet og det design, hans arbejdstøj bød ham som elektriker. Maskinerne udviklede sig hastigt, tøjet fulgte ikke med teknologien, syntes han.

Derfor tog han konsekvensen, kvittede jobbet og satte alle kræfter ind på at skabe arbejdsbeklædning, der ydede den komfort og de praktiske detaljer man som håndværker i et barsk skandinavisk klima har behov for. Han ville skabe arbejdstøj med respekt for det menneske, og den hårdtarbejdende mand eller kvinde, der skulle bære det. Slidstyrke og bevægelsesfrihed var hovedkriterier – og særligt innovative hylsterlommer og værktøjsveste. En enkelt mands utilfredshed og mod på at tænke nyt satte nye standarder for moderne arbejdstøj.

Den form for jernvilje kan vi på bels.dk kun tage hatten af for, og med glæde sælge dig alt hvad dit håndværkerhjerte begærer af kvalitetsbeklædning fra Snickers Workwear, som er en del af Hultafors Group. Du finder mere end 5.000 over- og underdele samt tilbehør fra disse nordiske tøjspecialister her på shoppen. Vi sælger Snickers Workwear til både private og erhverv.

Tøjdesign gennem 40 år

De basale krav til hvad en håndværkers beklædning skal kunne er har ikke ændret sig markant, teknologier, design og sortiment har til gengæld. Snickers Workwear har, som navnet angiver, fortsat ambitioner om at snedkere holdbare og stilsikre beklædningsdele, der gør arbejdsdagen sikrere og sjovere. Nye produkter bliver skabt, og nuværende forfinet, ved hele tiden at spørge om, hvad du som bruger har behov for – og hvordan produktionsfasen gøres smartere. De udfordringer, du oplever tøjet giver på byggepladsen ryger på tegnebrættet hos Snickers Workwear, så egenskaberne optimeres.

Om du bærer bukser, trøjer eller jakker og tilbehør fra Snickers Workwear skal du kunne yde dit bedste og være mest muligt produktiv. Balancen mellem funktion, ergonomi, sikkerhed, pasform, størrelse, materiale, design og bæredygtighed findes bedst gennem inddragelse af slutbrugeren – og test og atter test. Det som Matti Viio reagerede med frustration over, nemlig tøj, der nærmest bare var et nødvendigt onde på jobbet, handler i dag om at se tekstilvalg, farveægthed, tøjets konstruktion herunder overflade- og kantslid som en harmonisk enhed.

Snickers Workwear ændrer synet på mode

Kan en engelsk ung modeinteresseret mand fra Europas fornemmeste mode- og designskole lære noget af være med bag kulisserne af Snickers Workwear? Ja, endda meget – og det lige fra hvordan man forener funktion og moderigtighed til holdånd og bæredygtighed. Oliver Shinder er navnet på den nysgerrige gut, der gennem sit praktikophold hos den svenske arbejdstøjsudvikler på egen krop har mærket hvad godt design skal kunne for dels at modstå vind- og vejrforhold, dels yde brugeren komfort i enhver arbejdssituation.

Han har sammen med de ansatte testet tøjet i nogle ret så krævende fredagsbootcamps – og tilkendegiver oven på den oplevelse, at ”Snickers Workwear er på toppen” både hvad angår tøjets slidstyrke, pasform og produkt- og designholdet bag. I samlet flok har de iklædt sig det tøj, de selv står bag, hvilket vidner om at turde stå inde for kvaliteten og en fælles forståelse og sammenhold om, hvordan den opnås. Tøj skabt i de store modehuse er ikke nødvendigvis praktisk og langt mere flygtig med skiftende trends, men den 21-årige Londoner er alligevel overrasket over den høje kreative standard hos Snickers Workwear – og ikke mindst deres visioner om bæredygtighed. Snickers Workwear kan sit håndværk til fingerspidserne og tager ikke en hvilken som helst arbejdshandske på.

Ambitiøse byggeprojekter kræver det rette arbejdstøj

Lyder restaurering af en 70 år gammel fabriksbygning som noget du ville turde kaste dig ud i? Hos bels.dk må vi vist hele vejen rundt erkende, det ikke ville ske, selvom vi sagtens kan se muligheder i en særlig lokation, bygningsværk eller miljø. Dog ved vi, at uanset om du har hænderne godt skruet på eller skal tage tilløb til gør-det-selv-projekterne vil arbejdstøj med de rette funktioner og pasform alt andet lige være et fornuftigt sted at starte.

Det fandt iværksætter Gustav Ovland ret hurtigt ud af, da han forelskede sig pladask i den forfaldne kartoffelstivelsesfabrik fra 1800-tallet med tilhørende beboelse fra 1930’erne midt i den ellers svenske idyl. Der skulle kun gå en uge med sirlig sortering af murbrokker og genanvendelige materialer førend Gustav udskiftede de ubestemmelige arbejdsbukser til et par fra Snickers Workwear. Drømmen om skabe The Starch Factory blev pludselig langt mere praktisk funderet. Buksernes slidstyrke viste sit værd igennem hele processen med murerstøv, træspåner og svære arbejdsstillinger og gjorde det muligt at have alt nødvendigt håndværktøj inden for rækkevidde.

Med hele 5 forskellige kollektioner bestående af Allroundwork, LiteWork, FlexiWork, RuffWork og High-Visibility finder du med garanti den type arbejdsbeklædning, der passer til dig og dit projekt uanset sæson.

Snickers Workwear – bukser til ethvert håndværk på bels.dk

Når vi snakker sæsonaktuelle benklæder finder du Snickers Workwear allround arbejdsbukser med stretch, hos os i grå, navy og sort til unisex med børstet inderside, der yder optimal ventilation året rundt. Snickers særlige KneeGuard system kombineret med det strækbare Condura-materiale sikrer dine led bedst muligt på hårde underlag og giver enorm bevægelsesfrihed.

Hopper du i et par LiteWork arbejdsbukser fx i lækker kaki og sort, opnår du fugttransport ud over det sædvanlige i et dejligt let og fleksibelt tekstil. Det brede sortiment af FlexiWork er for dig, der ønsker et luftig arbejdsbuks til hverdagsbrug med integreret bælte samt alsidigt lomme- og knædesign.

Til intensivt gulvlæggerarbejde får du stor glæde af de forstærkede canvasbukser i RuffWork-serien. Undgå arbejdsulykker med sikker High-Visibility-påklædning. Tjek også bels.dk, hvis du er på jagt efter nye servicebukser til damer, regnbukser, knickers og shorts i altid solid og gennemført Snickers Workwear- kvalitet.

Bliv klædt godt på fra top til tå i Snickers Workwear og få leveret lige til hjemmeadresse eller firmaets dør.

På forkant med trends og brancheforhold

Snickers Workwear er lydhør over for brugere, men vægter også ansatte og miljø ekstremt højt. Derfor prioriteres medlemskab af brancheforeninger som Swedish Chemicals Group hos RISE og Textilimportörerna, der begge er med til at holde Snickers Workwear opdaterede på aktuel og kommende lovgivning om kemikalier, bæredygtige tekstilvalg og produktionsformer. Gennem denne proaktive indsats holdes forsyningskæden sund og de stadigt mere forventningsfulde slutbrugere tilfredse.

Mindre vand og energi i tøjfarvning

Går man op i påklædning er det et irritationsmoment, når bluse eller bukser fx ændrer pasform eller syner misfarvet. Et hold af håndværkere skulle gerne se nogenlunde ens ud, når virksomheden sætter ressourcer af til slidstærkt og sikkert arbejdstøj. Hos Snickers Workwear arbejdes der med en særlig indfarvningsteknik, der udleder mindre CO2 og giver langt større farveægthed. Solution dyed polyester er din sikkerhed for ensartede tøjpartier, og at farvepigmentet trænger ind i garnfibrene modsat almindelig stykfarvning. Dope-farvning som det også kaldes beskytter desuden dit polyestertøj mod afblegende UV-stråler.

Snickers Workwear tilslutter sig Better Cotton Initiative

Uden bomuld ingen Snickers Workwear, men det afholder ikke tøjproducenten fra at gøre sit i forhold til at vælge mere bæredygtige bomuldsformer til. Fra 2023 skal 80 % af bomuldsforbruget enten være økologisk, dvs. uden pesticider eller kunstgødning, genanvendt som reducerer spild eller indkøbt gennem non-profit-organisationen BCI. Better Cotton Initiative har til formål at udvide bedre og mere økonomisk ansvarlige landbrugsmetoder hos millioner af bomuldsdyrkere verden over.

For Snickers Workwear handler det ikke om at udspecificere hvor meget af den ene eller anden slags bomuld, et par givne arbejdsbukser består af, det handler i første omgang om, at de som en stor spiller på markedet er med til at øge efterspørgslen efter bæredygtig bomuld, som gerne skulle smitte positivt af på dyrkningsformerne. Det tager tid at ændre kurs, men selvom økologisk bomuld for nuværende udgør en meget lille del af verdens tøjproduktion og at genanvendelse af bomuld kræver tilsætning af stærkere fibre, vil Snickers Workwear fortsat spørge sig selv om, hvordan de kan gøre det bedre og implementere smartere teknologi. Produktion, produkter og indvirkning er omdrejningspunktet for svenskernes bæredygtighedsindsats.

Hurtigere produktionsomstilling gennem samarbejde

Tøjindustrien er en af de store syndere i klimakrisen – det er Snickers Workwear bevidste om. To sæt hænder og to hjerner arbejder mere effektivt end ét, derfor er virksomheden medlem af Swedish Textile Initiative, nordens sparringspartner inden for mode og tekstil. Som markedsledende har Snickers Workwear sat sig et resolut mål om at nedbringe udledningen af drivhusgasser med 50 % i 2030 (scope 1 og 2)

sort-descending
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 044 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358752
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 046 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358769
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 048 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358776
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 050 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358783
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 052 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358790
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 054 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358806
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 056 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358813
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 058 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358820
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 060 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358837
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 062 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358844
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 064 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358851
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo
 • Snickers Buks 4-stretch koksgrå/sort str: 088 - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 7332515358912
  Pris pr. Par
  1.404,23 kr. 1.123,38 kr.
  Snickers - Logo

Varer 1-12 af 8040

loader
Indlæser...