Pepperl

Pepperl - Logo

Pepperl+Fuchs´s produkter forhandles hos Bels.dk

Pepperl+Fuchs er en global producent af industrielle sensorer og automatiseringsløsninger til en bred vifte af brancher og applikationer. Virksomheden blev grundlagt i 1945 og har siden da været førende i branchen med innovative teknologier og høj kvalitet. Hos Bels.dk sælger vi stolt Pepperl+Fuchs-produkter, som lever op til vores høje standarder for kvalitet og pålidelighed.

Her er seks grunde til, at Pepperl+Fuchs er en fantastisk producent:

 1. Avanceret teknologi: Pepperl+Fuchs er kendt for sin innovative teknologi og er altid på forkant med udviklingen i industrien.

 2. Kvalitet: Produkterne fra Pepperl+Fuchs er af høj kvalitet og er designet til at modstå selv de mest krævende applikationer.

 3. Brugerdefinerede løsninger: Pepperl+Fuchs er i stand til at skræddersy løsninger til specifikke behov og krav, hvilket gør dem til en ideel partner for virksomheder i alle brancher.

 4. Højt serviceniveau: Som kunde hos Pepperl+Fuchs kan du forvente et højt serviceniveau og support fra deres dygtige medarbejdere.

 5. Stort produktudvalg: Pepperl+Fuchs har et bredt udvalg af sensorer, RFID-løsninger, automatiseringsprodukter og meget mere, der passer til forskellige applikationer og brancher.

 6. Global tilstedeværelse: Pepperl+Fuchs har en global tilstedeværelse og er i stand til at levere produkter og løsninger til kunder i hele verden.

Hos Bels.dk har vi et stort udvalg af Pepperl+Fuchs-produkter tilgængelige, og med vores dag-til-dag levering for alle lagervarer, over 300.000 forskellige varer og over 50.000 lagervarer til omgående levering samt billig fragt og muligheden for levering i hele Europa, kan du være sikker på at få de produkter, du har brug for, hurtigt og nemt. Vi er også stolte af at have dansk kundeservice til rådighed for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

sort-descending
 • Pepperl Lommelygte lite-ex pl 10e i.s led - Billede 1

  På lager: 11

  Varenummer: 5705150813344
  Pris pr. Styk
  1.579,86 kr. 1.263,89 kr.
  Pepperl - Logo
 • Pepperl Sensor range 5...300mm led 10..30vdc - Billede 1

  Udgået

  Varenummer: 5705157038221
  Pris pr. Styk
  1.601,44 kr. 1.281,15 kr.
  Pepperl - Logo

  Udgået

2 varer

loader
Indlæser...