Udendørslamper

Her på siden finder du vores udvalg af udendørs lamper. Bels.dk fører et bredt sortiment af kvalitets lamper både til indbygning og påbygning fra kendte producenter som SG Armaturen, Nordtronic og Zamax. Lamperne fåes i mange forskellige former og farver, så du kan finde en der passer lige netop til dit behov. Når du har fundet din lampe, så husk at gå ind på siden med vores lyskilder, og find den pære du skal bruge. 

Udendørslamper i indkørslen
Lys i indkørslen og indgangspartiet er et must til de mørke vinteraftener vi har i Danmark. Der findes mange forskellige typer af udendørslamper, så det er muligt at finde en lampe som både giver et godt lys, og samtidig tilføjer et flot design til dit hjem. Har du en lang indkørsel, og ønsker lys hele vejen ville en pullert udendørslampe være løsningen for dig. Denne lampe installeres på jorden i siden af indkørslen, og installeres med en afstand hvor du får en jævn dækning af lys. En pullert lampe fåes i forskellige design og farver, og er en dekorativ og praktisk løsning. Har du en kort indkørsel hvor hus og garage ligger tæt på vejen, så kunne løsningen være vægmonterede undendørslamper såsom IRIS eller ARVID væglamper. Begge udendørslamper er udført i et flot design og fåes i to modeller hvor der hendholdsvis er lys nead eller både opad og nedad facaden. Denne form for lampe giver en flot dekorativ belysning af facaden, og godt orienteringslys i indkørslen. En anden mulighed hvis din indkørsel er kort kunne være at indbygge udendørs indbygningsspots i udhæng på garagen og huset. Denne form for løsning giver en rigtig dekorativ belysning på facaden og god belysning på gangarealer langs huset.

Udendørslamper på terassen & i haven
Når du står og skal købe udendørslamper til din terasse, så vil vi foreslå at du prøver hvis muligt at føre designet videre fra indkørslen. Det kunne for eksempel være indbygningsspots i udhænget som bliver ført hele vejen rundt om huset. Dette giver en rigtig flot, gennemført og dekorativ belysning, hvor den røde tråd følger med hele vejen rundt om huset.

Styring af dine udendørslamper
Du kan med fordel investere i en bevægelsessensor eller et skumringsrelæ til din udvendige belysning. Et skumringsrelæ kan indstilles så lyset tænder automatisk når den naturlige lysmængde (lux) bliver for svag. Den vil samtidig slukke lyset igen når den naturlige lysmængde bliver stor nok igen. En bevægelsessensor har to funktioner da den både har indbygget skumringsrelæ samt bevægelssensor (PIR). Det vil sige at foruden den kan tænde og slukke afhængig af hvor meget naturlig lys der er, så kan den også tænde på bevægelse. Dette giver mulighed for at opnå en bedre energibesparelse, da lyset da kun vil være tændt når nogen bevæger sig i området.  

loader
Indlæser...