Indbygningsspots

Bels.dk fører et kæmpe udvalg af billige indbygningsspots. Alle vores spots er af den højeste kvalitet, og sælges til nettets mest attraktive priser. 

Vores mest populære indbygningsspot kommer fra serien Blue DL, som med sin lave indbygningshøjde, og mulighed for montering direkte i isolering er særdeles attraktiv. 

Husk at gå ind og finde din LED lyskilde til dine nye indbygningsspots inden du går videre til kurven.

 

SG Armaturen | Nordtronic | Daxtor | Ledvance

Valg af indbygningsspot

Udvalget af indbygningsspots er stort, og det er kan være svært at finde ud af hvad man skal vælge. Et sted at starte er at finde ud af hvilken spænding man vil køre til sine spots, da der i dag både kan fås 12V & 230V indbygningsspots.

Størstedelen af de spots der bliver installeret i dag er 230V, da der ikke kræves en transformer til dem, men de kan kobles direkte til 230V installationen i bygningen. Indbygningsspot kan bruges over alt i huset, men der er nogle ting man skal være opmærksom på. Hvis man for eksempel ønsker at sætte indbygningsspots op i sit badeværelse, eller hvis de skal sidde udendørs skal man være sikker på de er godkendt til dette.

En anden ting man skal sikre sig er at indbygningspotten er sikret på bagsiden, da den udvikler en del varme. En måde at gøre dette er at montere en safe box henover indbygningsspotten oppe på loftet, og dermed sikre at isolering og deslige ikke kommer i kontakt med spotten.

En anden og noget nemmere metode er at købe en indbygningsspot der må monteres direkte i isoleringen, og dermed slippe for safe boxen oppe på loftet. Den har også den fordel at indbygningsdybden som regel er mindre, og dermed kan monteres hvor der ikke er meget plads. Bels.dk fører flere indbygningsspots, og en af dem er vores NET-DL spot, der både er prisstærk og af en høj kvalitet.

loader
Indlæser...