DL30

Gadebelysning dl30 – en æstetisk løsning

Står du som virksomhed eller privatkunde og skal bestille gadebelysning hjem til en villavej, en park eller en sti? Så har vi masser af gode løsninger til dig.

Hos Bels kan du købe gadebelysning, der giver dig et godt lys i mørket, og som lyser godt op på din villavej, på stien, eller hvor du ellers mangler udendørs lys. Der er tale om moderne indbygningsspots, der ikke alene giver dig et godt lys, men som også er flotte at se på.

Kig dig omkring her på siden for at se, hvad vi kan tilbyde dig af udendørs indbygningsspot som gadebelysning.

sort-descending
 •  Dl30 led pl1.2s 4010lm 740 basic - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 4058352059296
  Pris pr. Styk
  6.580,83 kr. 5.264,66 kr.
 •  Dl30 led pl1.2s 3540lm 740 plus - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 4058352059357
  Pris pr. Styk
  6.580,83 kr. 5.264,66 kr.
 •  Dl30 led pl1.2s 5480lm 740 plus - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 4058352059371
  Pris pr. Styk
  6.736,89 kr. 5.389,51 kr.

3 varer

Fordele ved gadebelysning dl30

De er flotte at se på – det er en æstetisk løsning.

De giver dig et godt og funktionelt udendørs lys.

De kan bruges stort set alle de steder, hvor du mangler udendørslys.

De fås i forskellige varianter.

Der er tale om udendørsbelysning af en høj kvalitet.

Skab tryghed med gadebelysning

Uanset hvor du færdes henne, når det er mørkt, kan du gå mere trygt omkring, når gadebelysningen er i orden.

Du kan nemmere se, hvor du går, du kan nemmere se de andre, du møder på din vej, og du kan i det hele taget føle dig mere tryg ved at bevæge dig ud i mørket, når der er sat lamper eller andre former for gadebelysning op.

Opnå større trafiksikkerhed med gadebelysning dl30

Udendørs lys giver dig ikke alene en større tryghed i de mørke timer af døgnet. Det er også med til at øge trafiksikkerheden.

Får du monteret gadebelysning dl30 eller andre løsninger, der giver tilstrækkeligt med lys, bliver det mere sikkert at færdes i trafikken. Det kan være svært at se fodgængere eller cyklister, hvis der er kulsort udenfor om aftenen, og der kan dermed nemmere ske uheld.

Vil du gerne øge trafiksikkerheden, gør du derfor klogt i at tænke i gadebelysning og oplysninger af stier, veje og andet. 

Gadebelysning – når lys også gerne må være en fryd for øjet

Gadebelysning behøver ikke kun at være en praktisk foranstaltning, der er med til at højne sikkerheden og trygheden. Det kan også se flot ud, hvis du går med den rigtige løsning.

Vil du gerne have fingrene i en æstetisk løsning, der giver dig den nødvendige tryghed og sikkerhed, men som også gør noget godt for udtrykket på den vej eller sti, du skal have lyst op? Så gør du klogt i at klikke dig rundt på siden her for at se vores udvalg af udendørs lys.

Vi har helt sikkert også udendørs lys på lager, der vil gøre noget godt for din vej eller sti – på flere forskellige måder.

Brænder du inde med spørgsmål? Så skriv til vores kundeservice

Vil du gerne vide mere om et af vores produkter? Eller har du brug for hjælp til din bestilling? Så er vores kundeservice kun en mail væk.

Vi hører altid gerne fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med at give dig svar på dine spørgsmål, eller hvis du har brug for vores hjælp. Send en mail afsted til os allerede i dag på info@bels.dk.

Så sørger vores kundeservice for, at du hurtigt får svar på dine spørgsmål, så du kan komme videre med din bestilling. Vi stræber altid efter at svare dig så hurtigt som muligt - og gerne inden for 24 timer efter, at vi har modtaget din henvendelse.

loader
Indlæser...