Lg chem

LgChem-Logo

Den bedste energi løsning får du med LG Chem

LG Chem Resu er et større batteri, også kaldet Energy Storage Unit, som er designet til at kunne lagre utroligt store mængder overskydende solenergi. Det er en miljøvenlig og sikker metode, som både private og mindre erhverv kan anvende, for at få en optimal energiløsning. Den slags, der sparer en masse penge over tid. 

 

Er du på udkig efter en stærk og langvarig energi løsning til din bolig, som er nem at installere og endda yderst miljøvenlig. Så kan du hurtigt og nemt tage et nærmere kig på vores LG Chem batterier her på siden. 

 

Ofte stillede spørgsmål om LG Chem får du svaret på lige her

Med LG Chem er du garanteret at få den mest optimale energi løsning til dit forbrug. Ikke nok med, at prisniveauet sørger for, at batteriet er noget mange har råd til i sammenligning med lignende løsninger af den kaliber - så er det et batteri, med en meget stor ydeevne for forbrugeren. 

 

Det er heller ikke uden grund, at anmeldelser for LG Chem batterierne ligger højt og de har stor popularitet verden over blandt forbrugere. Men vil du gerne vide mere, så har vi svaret på nogle af de spørgsmål vi ofte får omkring vores LG Chem batterier nedenfor. Og du er også altid velkommen til at kontakte os på info@bels.dk, for et uforpligtende svar af både stort og småt. 

  • Er det dyrt at købe et LG Chem Resu batteri?

For at være ærlig, så koster det selvfølgelig lidt at investere i et batteri af denne størrelse og kaliber. Fordelen ved LG Chem er dog, at de prismæssigt er yderst konkurrencedygtige - hvilket også er en af grundene til deres popularitet. 

 

Med et LG Chem batteri er man desuden også sikker på, at kvaliteten ligger på et højt niveau. På tværs af alle typer produkter. Blandt andet af den grund, vurderes en investering i et LG Chem batteri som en yderst god investering i det lange løb - du ender med at spare mange penge. Når det gælder pris og ydelse, så er LG Chem det optimale køb. 

  • Hvorfor er LG Chem så populært?

Der er flere grunde til, hvorfor så mange på verdensplan vælger at købe et LG Chem batteri som deres energi løsning. En af grundene nævner vi her. 

 

LG Chem anvender lithium teknologi, som gør, at batteriet kan holde til at blive brugt 100 procent, uden at det skades (med et batteri uden lithium teknologien kan du måske kun bruge 50 procent af den lagrede strøm, hvilket betyder du hele tiden kun kan anvende halvdelen i forhold til et LG Chem). Lithium teknologien betyder desuden, at batteriet også har en længere levetid, at det er meget lettere, og at der ikke er nogen vedligeholdelse. 

  • Hvor lang tid holder mit LG Chem batteri?

Dit LG Chem batteriet har gennemsnitligt 250 brugs cyklus årligt, hvilket betyder, at det kan anvendes i en meget lang periode. Levetiden på et LG Chem batteri er mere end 20 år. Dét, er meget strøm for pengene. 

 

Desuden har dit LG Chem Resu serien som du ser her på vores webside, en DC effektivitet på 95 procent - og med L&S teknologi (Lamination & Stacking) har batteriet en holdbarhed, der sikrer 80% af kapacitetsopbevaring i mere end 10 år.

  • Er mit LG Chem batteri nemmere at installere?

Teknologien bag LG Chem gør, at batteriet har en størrelse og form, der er let at installere. Hertil er det også lettere, hvilket har stor betydning under installationsprocessen. Batteriet kan endda installeres med montering på en væg, eller stilles på gulv - både indendørs og udendørs. Herudover er batteriets omformer forbindelser også enkle, hvilket betyder, at installationstiden (og dermed omkostningerne) reduceres væsentligt. 

 

LG Chem har stor fokus på sikkerhed og derfor er samme kvalitet og teknologi anvendt på tværs af alle modeller. Desuden er alle batterier certificeret efter globale krav og standarder. 

 

LG Chem er en fantastisk energi løsning til forbrugeren

Men en engangsinvestering har du med LG Chem, en energibesparende løsning i mere end de næste 20 år. Et batteri, der lagrer dit overskydende solenergi helt gratis fra naturens hånd, som er miljøvenligt, nemt at installere, og derudover, sparer dig penge i en periode på mere end to årtier. 

 

LG Chem batterierne har en stor popularitet og efterspørgsel inden for vedvarende energi og energibesparelse. Du kan se mange flere specifikationer omkring vores LG Chem modeller ved at klikke på det batteri, der interesserer dig mest. Og er du i tvivl om noget, eller blot nysgerrig omkring produkterne, så kontakter du bare os - vi står klar til at hjælpe dig. 

Vi er klar med et uforpligtende og informativt svar

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er det mindste du har spørgsmål omkring. Vi er eksperter omkring de produkter vi sælger og indenfor vores branche. 


Skriv gerne til os på vores email info@bels.dk.  Du kommer ikke til at vente længe, vi svarer altid inden for 24 timer, og generelt er vores svartid meget kort. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
loader
Indlæser...