Adax elradiator

Er du på udkig efter den bedste elradiator til sommerhuset, kolonihaven eller din bolig. Så er du kommet til det rette sted. Hos Bels.dk finder du et bredt udvalg af elradiatorer fra den norske producent Adax. De er en af de førende leverandører af produkter til opvarmning og tørring af produkter til husholdninger. Det er en nem og effektiv måde at få varme i dit sommerhus eller andre steder, hvor der ikke er adgang til andre alternative varmekilder. Elradiatoren er hurtig til at afgive varme, og det er muligt på kort tid at få opvarmet sommerhuset til en behagelig stuetemperatur. Vi har flere modeller, farver og størrelser, der passer til boligens mange rum med forskellige behov og krav. Elradiatorer er udført i karakteristiske og tidsløse designs, så de passer perfekt ind i de skandinaviske og moderne hjem.

Skandinaviens mest solgte elradiator

Elradiatorerne er nemme at montere og kommer med en pålidelig termostat med digitalt display, der viser den indstillede temperatur. Vi har mange forskellige flotte og elegante modeller at vælge imellem. Så vi har helt sikkert også den, du står og mangler. Der er 5 års garanti på vores produkter fra Adax.

Flere af Adax produkter har flere features og varmeeffekter at vælge blandt alt efter hvor den skal bruges. Vi har modeller til alle typer rum og boliger, herunder vådrum, børneværelse eller kolonihave. Alle elradiatorer har indbygget en sikkerhed mod overophedning, derved kan du bekymringsfrit have dem i din bolig, sommerhus og kolonihave.

Nogle af vores modeller kan nemt tilsluttes til din WiFi router med Adax Wifi app på din smartphone. Her kan du nemt indstille temperaturen i appen eller lokalt på varmelegemet. Det betyder, at du kan spare penge på dit varmeforbrug ved at planlægge tidsplaner for forskellige temperaturer. Du kan også få den med en elektronisk termostat samt indbygget dag- og natsænkning, hvor du kan spare op til 20% på omkostningerne til opvarmning, i forhold til varmeovne med bimetaltermostat.

Nem montering af elradiator fra Adax

Elradiatorer er den mest enkle form for opvarmning, fordi den ikke kræver en stor og avanceret installation. Den skal blot kobles til direkte i stikkontakten i væggen. Derfor er det den perfekte løsning til midlertidig opvarmning eller mobil opvarmning. Alternativt kan den også tilsluttes til boligens faste installationer. De leveres med en af disse tre typer termostater:

  • Mekanisk termostat
  • Elektronisk termostat
  • Digital termostat

Ved at tilslutte den til de faste installationer, undgår du synlige ledninger. Derfor fås den med to forskellige tilkoblingsmuligheder. 230V modellen kan du få både med stikprop, så den kan kobles direkte i en stikkontakt, eller til fast installation. Vær opmærksom på, at 400V modellen kun findes til fast installation. 

Skal en elradiator vedligeholdes?

En elradiator er i udgangspunktet meget nem at have, fordi den er sluttet til en stikkontakt. Hvis du skal have elradiatoren som en permanent løsning i din bolig, skal du have en elektriker til at hjælpe dig med at tilslutte den/dem på en korrekt måde.

Det eneste du skal gøre for at vedligeholde en elradiator er at rengøre den én gang årligt. Dette klares nemt med en støvsugning og en klud til at fjerne støv og skidt. Med denne type opvarmning er du sikret en ret god holdbarhed. De holder typisk op til 30 år eller mere, og for det meste er det designet og sjældent funktionen, der er grunden til udskiftning.

Hvilke tre typer termostater?

Hos Bels.dk finder du et stort udvalg af elradiatorer i mange forskellige design og farver, så du kan finde lige nøjagtig den du har brug for. Vi har nedenfor forklaret, hvad de forskellige termostater indebærer:

  • Den mekaniske termostat er den ældste type termostat til regulering af elradiatorer. Derfor sidder den tit på billigere modeller, da de er billige at producere. Ulempen ved denne type termostat er, at den ikke er specielt følsom og kan få temperaturen til at svinge +- 3-5 grader.
  • Den elektriske termostat har samme funktioner som den mekaniske, men den er mere følsom, og temperatursvingningerne er væsentlig mindre (+- 0,5-1 grad) .
  • Den digitale termostat har samme temperatusvingninger som en elektrisk, men de har også den fordel, at det er muligt at lave natsænkning af temperaturen.

Har du brug for support?

Hos Bels.dk står vi klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål til vores sortiment og køb. Vi kan svare på spørgsmål om alt fra vores produkter til henvendelser angående ordrer. Kontakt os via vores formular her. Vi besvarer kun henvendelser via e-mail og ikke telefon. Dette er for at bevare sporbarheden i vores korrespondancer med vores kunder. På den måde kan vi også give vores kunder og os selv dokumentation på de eventuelle aftaler, der laves. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit køb.

loader
Indlæser...