Kabelkanal

Skal du til at trække kabel rundt i hjemmet, men vil gerne have dem gemt væk så man ikke kan se dem, så har vi lige den kabelkanal som du står og mangler.

Bels.dk fører et stort udvalg af kabelkanaler & ledningsskjulere i mange forskellige farver og størrelser.

Vores sortiment indeholder også tilbehør som hjørner og endestykker, som giver en flot finish på installationen. Alle vores kabelkanaler er på lager, og sælges til vanvitige lave priser her på nettet.

Den perfekte føringsvej

Kabelkanal eller kabelskjuler som mange kalder det i daglig tale er den perfekte løsning til at trække kabler og ledninger rundt hvor man ikke har mulighed for at skjule installationen i væggen eller på loftet. Den kan både bruges til faste installationer i hjemmet, hvor man f.eks. skal have trukket installationskabel eller netværkskabel rundt i huset, men kabelkanalen er også perfekt til at skjule alle de kabler og ledninger, der tit ligger og roder til dit elektroniske udstyr som TV, højtaleres osv.

Ledningsskjulerne er udført i plast og fås i forskellige størrelser og farver, så du har mulighed for at finde en der passer perfekt til dit behov.

Der kan fås forskelligt tilbehør til ledningskanalerne såsom indvendige og udvendige hjørner og ende stykker. Dette giver dig mulighed for at lave pæne samlinger i hjørnerne, og pæne afslutninger i enden af kanalen.

Kvalitet er vigtigt

Vi går hos Bels.dk meget op i at vores produkter er af den bedste kvalitet, vi sørger derfor for at vores billige kabelkanaler og ledningsskjulere altid kommer fra anerkendte producenter som Rehau, OBO, Tehalit, som er kendt for at lave produkter af den bedste kvalitet.

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes