LK FUGA

LK FUGA serien fra Lauritz Knudsen har i mange år været danskernes favorit, når der skal vælges elartikler til det danske hjem. Derfor er denne serie også et godt valg, når der skal vælges nye komponenter til dine stikkontakter, m.m. Se vores udvalg af diverse komponenter fra LK FUGA serien her på siden.

LK FUGA - en ægte klassiker

LK FUGA serien fra Lauritz Knudsen er enkelt og tidløst design, kombineret med funktionalitet, som gør hverdagen meget lettere. Du kender dem sikkert allerede - måske endda fra dit eget hjem. Du finder dem også på en lang række arbejdspladser. Hvis ikke du lige umiddelbart kender dem, så er det garanteret fordi, du slet ikke har skænket dem en tanke. De er nemlig anonyme og tidløse i deres design, hvor funktionaliteten desuden også er i højsædet.

 

LK FUGA serien fra Lauritz Knudsen byder på en lang række forskellige produkter, som eksempelvis:

  • Stikkontakter
  • Tangenter
  • Diverse udtag
  • Afbrydere
  • Sensorer
  • Lysdæmpere
  • m.m.

Mix og match på kryds og tværs

Med LK FUGA serien er der god mulighed for at bestemme selv, så det hele passer ind i dit hjem og til din stil. Derfor kan du også få de fleste af komponenterne i et bredt farveudvalg. Helt grundlæggende skiller LK FUGA serien sig ud fra andre stikkontakter af ældre dato ved simpelthen at have valgmuligheden hvid - til forskel fra den traditionelle grå-brune kontakt, som man ser i mange danske hjem. Hvid er nemlig nok den mest populære vægfarve, fordi den byder på et hav af muligheder i indretningen, og her er det jo rart med en stikkontakt, som matcher. Af samme grund er det er jo egentlig også mærkeligt, at man tidligere har foretrukket grå stikkontakter i hjemmet, fordi de skiller sig ret meget ud, næsten uanset hvilken farve væggen har.

Slidstærke og nemme at rengøre

LK FUGA er lavet af slidstærkt materiale, så du kan have glæde af det i mange, mange år frem. Derudover er selv de lyse kontakter resistente over for farvepåvirkning efter utallige tryk, hvilket vil sige, at du aldrig får en misfarvet kontakt med fingeraftryk - medmindre, selvfølgelig, at de bliver almindeligt, gammeldags beskidt - men så er det blot fordi du lige skal tørre dem over med en ren og fugtig klud. De er altså med andre ord super nemme at rengøre.

En ny og en gammel LK FUGA serie?

LK FUGA er en populær serie, som har eksisteret i over tre årtier. Den er dermed også gået hen og er blevet en ægte klassiker i de danske hjem. Og hvorfor lave om på noget, som fungerer? Derfor er der også både en ny og en ældre version af FUGA serien, som byder på forskellige komponenter og farver.

Passer komponenterne fra den nye og den gamle LK FUGA serie sammen?

De fleste komponenter er kompatible på tværs af de to serier, men for at være helt sikker på, at du får fat på de helt rigtige dele, kan du se et skema over det nede i bunden af denne side. Du kan også få et indblik i det, når du klikker ind på de enkelte produkter og læser om de forskellige specifikationer, m.m. Der er altså rig mulighed for blot at købe enkelte dele fra LK FUGA serien og sætte dem sammen med dele, som du måske allerede har i hjemmet. På den måde kan du altså undgå at skulle udskifte alle komponenter på én gang, hvis udskiftningen blot har et funktionelt formål. Hvis du derimod vil have installeret helt nye, er der altså et væld af muligheder for en helt unik sammensætning, som passer lige til dig.

Spørg os, hvis du er i tvivl om noget

Hvis du dog stadig skulle være i tvivl om hvilke dele, der passer sammen med hvilke - eller om de passer sammen med de stikkontakter, som du allerede har derhjemme - så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os for at få råd og vejledning. Vi sidder klar til at guide dig bedst muligt, så du får lagt de helt rigtige varer i kurven og bliver tilfreds med dit køb.

Få dag-til-dag levering

Når du handler hos Bels.dk, behøver du ikke at vente på dine varer. Vi tilbyder nemlig dag-til-dag levering på alle vores LK FUGA produkter, så du altid kan få fingrene i de komponenter, som du skal bruge, lige når du står og mangler dem. På den måde kan du hurtigt blive færdig med dine projekter og få fuldendt hjemmet, eksempelvis efter en renovering eller blot hvis du lige synes, at dine stikkontakter, afbrydere el.lign. skulle piftes op med nye.

loader
Indlæser...