Plastrør (Elektrikerrør)

Plastrør (Elektrikerrør): Holdbar og effektiv kabelinstallation

Er du på udkig efter stive eller fleksible plastrør til dit installationsarbejde? På bels.dk har vi et bredt udvalg af elektrikerrør herunder indføringsrør til PE vandforsyning. Det er svært at leve uden rent vand og strøm i stikkontakten. Alene af den grund gør du med garanti en dyd ud af den smedje-eller elektrikeropgave, du er hyret til hvad angår rørmateriel. Hos os finder du de mest robuste brands inden for plastrør og fremføringsløsninger.

Mangler du en bestemt elektriker bøjning eller bukkefjeder? Må plastrøret max være 16 mm, 20 mm eller 25 mm? Så kan vi være dig behjælpelig. Skal røret være klart, sort, have gevind. Vores sortiment af rør dækker de fleste el- og VVS-opgaver. Vi klarer både den store og lille leverance af VVS plastrør samt elektrikerrør i PVC og stål.

Vælg pålidelige plastrør til dine elektriske installationer

Dietzel Univolt, Fix-Pro, Gavatec, ABB og HellermannTyton er producenter, der forstår sig på kvalitet og innovative rørsystemer. Arbejdstiden på et håndværk er ofte det dyreste, hvorfor du bør stå med det bedste el-materiel i hænderne i installationsfasen. Glatte plastrør skal sikre lavest mulige trækmodstand, så du ubesværet kan lave lange kabeltræk. 

Rørene skal være gearet til, at kabelsystemet udvides af hensyn til sikkerheden, din arbejdsglæde samt omkostningerne på bygge- og installationsprojektet. Leveringstid og kravspecifikationer er lige så vigtige. Du skal kunne få plastrørene i den rette længde, diameter og med de rette egenskaber og godkendelser. 

Hvilke trykklasser er der fx tale om, og hvor højt et temperaturområde kan rørene tåle? Måske er der krav om, at de skal være selvslukkende som de halogenfri HFPRM Turbo rør? Ved svanemærket byggeri kan det være HFBS Turbo, du skal have fat i. Vi forhandler elektrikerrør og materiel til alle former for el-teknik.

Nem og sikker kabelføring med vores kvalitetsplastrør

Installationsrør er uundværlige, når du skal mure kabler ind til diverse elinstallationer i private hjem eller erhvervsbyggeri. Vi tilbyder kvalitetsrør som 50 mm silikonebehandlet flexrør, sort plastrør og store plastrør på 63-67 mm. Der er flere fordele ved rør af plastik:

Effektiv beskyttelse af ledninger

Ved nybyg er der mange byggeelementer, der skal sættes sammen. Plastrør beskytter ledning mod knæk og anden beskadigelse. Selv den dygtigste håndværker kan begå fejl, men vil du være sikker på, plastrøret ikke knækker under arbejdet, er en bukkefjeder god at have ved hånden.

Med udsigten til et varmere, mere uforudsigeligt klima, kan din bolig blive ramt af oversvømmelse ved skybrud. Er kabelføringen udført med holdbare plast- og flexrør udsættes kablerne ikke for vandmasserne trods revner, huller og byggetekniske fejl. 

Vælg flexrør og indret bolig og industri efter dine ønsker

Enhver boligejers mareridt er at bore for meget i vægge i lofter. Endnu værre er det at bore forkert og efterlade grimme mærker. Med fleksible plastrør installeret kan du trække nye kabler, hvis dine boligforhold eller behov for elektricitet ændrer sig. 

At tingene på den måde kan være i bevægelse og forblive modstandsdygtige gælder især inden for jernbaneinfrastruktur. Dertil er HelaGuard et sikkert valg. Dette ledningsføringssystem gør, at du undgår nedetid på en allerede konnekteret maskine. 

Kabelrør skaber harmoni i dit hjem

Et klar plastrør er smukkere end synlige ledninger. Skjul derfor dine installationer fra start, så du kan nyde et hjem uden rod og elektroniske ”fuglereder.” Med disse rør slipper du desuden for besvær ved installation af maskinudstyr.

Plastrør i mange forskellige størrelser til lige netop dit behov

Kabel- og ledningsrør findes i mange afskygninger – det vidner shoppen her bl.a. om. Vores sortiment byder på de bedste rør fra ind- og udland til ethvert formål. Rørene fås til indendørs og udendørs installation samt med og uden gevind. Er der særlige krav til sikring af kabler i el-tavlen, tag da et kig på de dobbeltslidsede, korrugerede beskyttelsesslanger.

Vi tilbyder PP, PVC og stålrør klassificeret til industrielt brug eksempelvis marine og offshore. Udvalget dækker også sorte rør af plastic, som vil passe flot ind i et butikscenter med mørke lofter. Hos os kan du købe de mest efterspurgte størrelser elektrikerrør lige fra ø16, 20, 25 og op til 50 mm, 63 mm og 67 mm i diameter. 

Har du brug for 100mm, 150mm, 200mm eller store ø 400, 500, 800 eller 1000 mm plastrør, må vi bede dig søge hos en konkollega. Til gengæld leverer vi samlemuffer og rørdåser. Grundet flexrørenes fleksibilitet skal de vinkles – se vores udvalg af bøjninger til installationsrør.

loader
Indlæser...