Datamateriel

Skal du have udskiftet din router? Eller måske have backup opbevaring til dine data? Så er du kommet til det rigtige sted! Hos Bels.dk finder du nemlig et stort udvalg af datamateriel i høj kvalitet til markedets bedste priser. Du finder professionelle løsninger på dine udfordringer med datamateriel fra anerkendte producenter som Schneider og APC. Alle vores el-artikler på shoppen er lagervarer. Det vil sige, at de er klar til lynhurtig levering, når du skal bruge det.

Når du handler hos Bels, kan du næsten altid være sikker på, at finde det du skal bruge. Vores udvalg byder bl.a. på routere, rackskabe, netværks- og fiberkabler og UPS’er. Vi sælger og leverer både til private og erhverv. Så uanset om du skal bruge f.eks. en enkelt, eller 10 routere, så finder vi en løsning på det! Bestil det du mangler hjem idag og modtag det allerede i morgen.

ler på shoppen er lagervarer, og klar til lynhurtig levering når du skal bruge det.

God forbindelse med datamateriel fra Bels.dk

Det er svært at koncentrere sig om sit arbejde eller en god film, hvis forbindelsen ikke fungerer optimalt. Hos Bels.dk ved vi, at en stabil forbindelse er vigtigt både i hjemmet og på arbejdspladsen. Det kan derfor også betale sig, at vælge fiber- og netværkskabler med omhu. Det er nemlig de kabler, som er mellemledet mellem din router og din computer. Her på siden finder du et stort udvalg af kabler til en god pris. Vores fiber- og netværkskabler kommer også i mange forskellige længdemål. Du kan derfor være sikker på at finde den, der passer til din husstand/arbejdsplads.

Skal du have tilsluttet to eller flere computere over samme forbindelse? Så skal du bruge en netværksswitch. En switch deler netværket ud til flere enheder ad gangen. Det er super smart i en husstand, hvor der f.eks. er langt mellem værelserne. Desuden fungerer en switch også fremragende til den helt store spilleaften eller på kontoret. Hos Bels.dk kan du få fat i en netværksswitch med op til 1000 Mbps. Se vores store udvalg her på siden.

Sikker opbevaring af din data

Hvis du skal være sikker på at dine data ikke går tabt, er det en UPS du skal have fat i. En UPS er en slags backup batteri, som sørger for uafbrudt strømforsyning via en separat kilde. Der er forskel på hvilken type forsyning vores forskellige UPS’er kan levere. Vi har både off-line og on-line UPS’er.

En off-line UPS skifter den normale strømforsyning ud med dens egen strømkilde under nedbrud. En on-line variant leverer konstant strøm fra dens reserver, således et strømnedbrud ikke påvirker strømforsyningen. Begge varianter forsikrer dig mod et datatab.

Du kan bruge en UPS som privatperson, såvel som til erhverv. Til erhvervskunder har vi et større udvalg, hvoraf de fleste er på vores fjernlager. Derfor er du eller din virksomhed velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den, som passer til jeres behov.

Datamateriel - leveret lige til døren

Hos Bels.dk har vi dag-til-dag levering. Det betyder, at du kan få dit datamateriel hjem allerede i morgen! Du skal blot bestille din ønskede vare inden kl. 17.00, så modtager du din bestilling den næstkommende hverdag. Vi leverer altid lige til døren, uanset pakkens størrelse. Fragtprisen er også den samme, uanset størrelse - så bliver det ikke nemmere!

Hos Bels.dk er vi stolte af, at kunne tilbyde professionelle løsninger af fremragende kvalitet. Vi har alt indenfor datamateriel til fornuftige priser. Her på siden kan du se de forskellige kategorier. Under hver enkelte varer, finder du også en produktbeskrivelse.

Du kan også få et overblik over, hvor mange produkter vi har på lager. Under hvert enkelte produkt står der nemlig en lagerstatus. Hvis du vil bestille mere hjem, end det vi umiddelbart har, så finder vi en holdbar løsning på det.

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til vores kyndige personale, som sidder klar i vores online kundeservice. Hvis du skal bruge rådgivning til en ny installation eller datamateriel du ikke er velkendt med, har vi også styr på det! Klik rundt på siden og opdag hvad dit online varehus har at tilbyde!

loader
Indlæser...