Tyverialarm

Ved at købe en tyverialarm ved Bels.dk kan du hurtig og billigt sikre dit hjem mod indbrud uden at skulle betale et dyrt abonnement til en alarmudbyder.

Alarmen har i sig selv en præventiv effekt da mange tyve fravælger huse med tyverialarm, og skulle uheldet være ude så er alarmen med til at stresse tyven i akten, og samtidig alarmere dig om at der er noget galt.

Vores tyverialarmer fra blandt andet Ajax og Powermaster er nemme at installere, og ekstrem brugervenlige, og vælger du en tyverialarm fra Ajax får du også mulighed for at betjene den via gratis app til både IOS & Android.

 

Hvordan virker en tyverialarm?

En tyverialarm virker på denne måde at du har en såkaldt central som er hjertet i hele tyverialarmen. Centralen har til opgave at kommunikere med alle dine PIR detektorer, magnetkontaktor, sirener og hvad du ellers har koblet til dit alarmsystem. Dvs. at hvis en af dine sensorer bliver aktiveret og du har tilkoblet din tyverialarm, så er det centralen som starter sirenen og samtidig kontakter dig via SMS at alarmen er gået igang.  

Tyverialarm til både private og erhverv

loader
Indlæser...