IP Videoovervågning

Her på siden finder du vores Kæmpe udvalg af IP videoovervågning fra HikVision. Vores sortiment indeholder alt du skal bruge af dome kamera, bullet kamera, harddiskoptager og tilbehør. Alt sammen sælger vi til nettes bedste priser, og alt er klar til hurtig dag til dag levering.

Type beskrivelse:

-S: Audio/Alarm IO
-F: Support 128G on-board storage
-I: support IR
-Z: Motorized lens
-H: Built -in heater 
-M: Mini HDMI
-W: Wi-Fi
-V: Outdoor

Om du står og skal bruge videoovervågning til erhvervsmæssigt brug eller bare overvågning af hjemmet, så er du kommet til det rette sted. Bels.dk fører et af Danmarks største udvalg af IP videoovervågning fra den anerkendte producent HikVision.

Hvorfor videoovervågning?
Vi lever desværre i en tid hvor indbrud i private hjem bliver et større og større problem. Videoovervågning kan ikke forhindre indbrudstyven i at bryde ind, men det er påvist at det kan have en præventiv effekt. Skulle man alligevel være så uheldig, at der har været indbrud, så kan videoovervågningen hjælpe politiet i den efterfølgende efterforskning, og forhåbentlig hjælpe til med at pågribe tyven.
Du skal være opmærksom på der er regler der skal overholdes i forbindelse med overvågning, du kan finde yderligere oplysninger om disse regler på Datatilsynets hjemmeside.

Hvad skal bruges?
Hvad du skal bruge kommer helt an på hvor omfangsrig din overvågning skal være. Mange af vores IP-kameraer fra HikVision har både mulighed for lokal optagelse på et intern SD kort, eller ekstern optagelse på en harddiskoptager via Ethernet eller Wi-Fi.
Mange af kameraerne har også den såkaldte POE funktion, der gør det muligt at levere strøm til kameraet via et netværkskabel. Dette er smart, da du så kan nøjes med at trække et kabel som både levere strøm og dataoverførsel. Du skal være opmærksom på at dette kræver du kobler kameraet til en harddiskoptager eller Switch med POE porte.

loader
Indlæser...