Dorma

Dorma - Logo

På bels.dk holder vi altid døren åben for god kvalitet – derfor er dorma en af vores leverandører, når det drejer sig om dørpumper og glideskinner. Dorma ts 93 er manges foretrukne valg, og vi skaffer gerne dette eminente dørlukkesystem til dit kontor, din lokale sportsarena, hotel, hospital eller lufthavn. Kunne du tænke dig at vide mere om dorma og deres mange alsidige adgangs- og sikkerhedsprodukter, åbner vi her slusen til virksomheden, der er blandt de tre største globalt.

Dormakaba samarbejder om din tryghed

Hos Dormakaba tager de ingen smutveje, når det gælder adgangsforhold. Du skal kunne sende dine kære trygt ombord på flyet og vinke dem velkommen hjem ved døren til gaten uden fare for at fingre, kufferter og souvenirs vil sidde i klemme. Det samme er tilfældet, når du som sygeplejepersonale og portør skal flytte patienter rundt på gangene eller mod den overvældende oplevelse på fødestuen for første gang.

Den spæde begyndelse i Schweiz og Tyskland

Sikkerhed har været omdrejningspunktet hos Kaba siden – ja, hold nu godt fast; 1862! Her grundlagde Franz Bauer nemlig et firma i Zürich, der producerede kasseapparater. Dog opererede de ikke kun med at tage imod cool cash, men sporede sig mere og mere i retning af det voksende behov for brandsikker opbevaring af regnskaber.

Man fristes til at lave et ordspillet ”tiden går, dorma består” for allerede i 1908 slår Rudolf Mankel og Wilhelm Dörken deres navne fast på et hav af dørhængsler over hele det tyske marked. Det senere samarbejde mellem de to innovative virksomheder forstærkes af Kabas påfund i 1934: en låsecylinder med vendbar nøgle og Dormas hastigt udviklende produktportofølje, der i 1950 også kommer til at omfatte dørlukkeren TS 50.

Blot 10 år senere blæses verden med rette bagover med opfindelsen af trykkodelåsen, som gør det muligt at give specifik adgang til følsomme oplysninger eller rum via en personlig pinkode. Især amerikanerne tager produktet til sig. Dorma holder sig sandelig heller ikke tilbage på automatisering, da de i 1962 følger trenden om øget komfort og sikkerhed i samfundets centrale bygninger med nye, smarte dørsystemer. De er bevidste om, at det ikke kun er de mange, der hver dag træder igennem dørene, der skal føle sig trygge, men også montøren, hvilket i 1976 resulterer i fremstillingen af glasbeslag, som mindsker risiciene ved at arbejde med glasdøre.

Større produktion – samme høje kvalitet af låse- og dørssystemer

For Dormas vedkommende udvides produktionskapaciteten markant med fabrikker i Singapore, Sao Paulo og USA. KABA har som tidligere nævnt skik på finanserne, og bliver da også børsnoterede i 1995, mens de i 2000-2001 opkøber Canadian Unican Group – et skridt, der gør dem til frontløber inden for alt, hvad der har med sikkerhedslåse, hotellåse og tryk-kodelåse at gøre. Deres ekspertise med nøglesystemer, nøgleskæremaskiner, ja - et hvilket som helst nøgleemne - er ikke til at skyde igennem. I 2002 kommer også mobile skillevægssystemer i Dormas kyndige hænder med overtagelsen af det europæiske ”Hüppe Form Raumtrennsysteme” og ”Modernfold Inc.” ’overthere.’

Kaba ønsker Dem god rejse!

Og det har de gjort siden 2009, hvor de – på baggrund af nye IATA regulativer - indgår et udviklingssamarbejde med Lufthansa. For første gang kan flyrejsende i Frankfurt boarde gennem automatiske e-gates.

En fusion af spidskompetencer

2015 bliver året hvor Dormas og Kabas virksomhedsstyrker fusioneres, og de placerer sig derved i top 3 på markedet for adgangskontrol, sikkerhedsløsninger og services. ”The sky is the limit” kunne man næsten sige, hvilket understreges af, at de samtidig lancerer cloud baserede produkter – brugeradgang og rettigheder kan nu administreres via mobile enheder. Det stopper dog ikke der, da det mekaniske sikringsområde udvides i Nordamerika med overtagelsen af Mesker Openings Group samt Stanley Black & Deckers. Trods den stormende udvikling og den brede vifte af master key systemer, door hardware, interior glass- og entresystemer, lodging, safe locks, electronic access og movable walls, er forretningsprincippet relativt enkelt: at skabe den bedste og mest fremtidssikre løsning for dig som kunde.

Bels.dk – din dorma forhandler

Det er svært ikke at lade den ellers nordjyske sindighed løbe en smule af med os, når vi har mulighed for at tilbyde dig nogle af disse førende låse- og dørautomatikløsninger, der bl.a. er at finde på de travleste offentlige knudepunkter og i de smukkeste erhvervsbyggerier rundt om i verdenen som fx King’s Cross Station og Zürich Airport til Galaxy Soho og Vodafone, Düsseldorf.

Har du brug for yderligere argumenter for, hvorfor du eksempelvis bør investere i et TS 93-dørlukkesystem, læs da lige med nedenfor.

Dørlukkesystemet du kan bruge hvor som helst

TS 93 er beregnet til både enkelt- og dobbeltbladede døre med en max bredde på 1.600 mm og har et åbningsmoment, der gør enhver passage gennem dørene til leg, hvad enten du har hænderne fulde eller ej. Det prisvindende design er ganske vist i sølv, men det rene guld i forhold til handicapvenlighed, og kan desuden udstyres med fastholdefunktion og integreret røgdetektor.

sort-descending
 • Dorma Skruer ts92 og 93 t/kunststofglider - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 4021226218150
  Pris pr. Styk
  458,25 kr. 366,60 kr.
  Dorma - Logo
 • Dorma Fladarm ts72/ts73/ts83 u/gevind sølv - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 4021226269824
  Pris pr. Styk
  Vores pris 262,24 kr. 209,79 kr. Vejl. Pris 340,00 kr.
  Dorma - Logo
 • Dorma Glideskinne ts92/ts93 g-n contur rustfri - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 4021226300978
  Pris pr. Styk
  902,95 kr. 722,36 kr.
  Dorma - Logo
 • Dorma Dørlukker ts93b m/gl.sk. 5-7 contur sølv - Billede 1

  Udgået

  Varenummer: 5705154496499
  Pris pr. Styk
  3.551,40 kr. 2.841,12 kr.
  Dorma - Logo

  Udgået

 • Dorma Dørlukkerhus ts93b 2-5 contur sølv - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 4021226300800
  Pris pr. Styk
  1.717,75 kr. 1.374,20 kr.
  Dorma - Logo
 • Dorma Fasthold ts92/ts93 t/glideskinne rustfri - Billede 1

  Skaffevare

  Varenummer: 4021226229484
  Pris pr. Styk
  Vores pris 408,48 kr. 326,78 kr. Vejl. Pris 560,41 kr.
  Dorma - Logo

6 varer

loader
Indlæser...