Designerstik

Designerstik - Logo

En stikprop der ikke stjæler opmærksomheden – og dog

For maskiningeniøren, Anders Thorngaard er der ikke langt fra ide til handling. Og gudskelov for det! For det er der kommet et superlækkert produkt ud af i form af flade og pæne stikpropper, som ikke springer negativt i øjnene hos dig, der går op i boligindretning. Thorngaard bærer rig erfaring med sig fra sin tid som konsulent hos flere trendsættende udviklingshuse.

Dansk design og funktionalitet

Danmarks fladeste stikprop. Bum. Så kort kan sortimentet egentlig beskrives. Men der er jo også lige det med sikkerheden, og den følger selvfølgelig alle gældende standarder herhjemme. Designerstikkene er certificeret og godkendt af Intertek Semko iht. DS 60884-2-D1:2017.

Derfor behøver du kun fokusere på, hvilken af de i alt 9 smukke farver, du kunne tænke dig på stikket bag kommoden, sofaen eller der hvor mentale forstyrrelser helst ikke skal have plads, nemlig i dit soveværelse. Netop det, har Thorngaard tænkt på, da der ikke er en eneste synlig skrue, hvilket giver stikproppen et meget eksklusivt og stilrent udtryk.

Men hvad gør jeg, når nu elektronikapparatet er købt med traditionel stikprop?

Det er ganske let selv at eftermontere dit foretrukne Designerstik derhjemme eller på den kreative arbejdsplads. Sæt et personligt præg på alt fra kaffemaskine, fladskærm og - selvfølgelig vigtigst af alt set med Bels-briller - designerlampen.

Stikproppen fås med og uden jord, og kan ved hjælp af enten den høje eller lave coverdel bruges til stikdåse eller vægudtag. Find samlevejledninger på Designerstiks hjemmeside og følg Sikkerhedsstyrelsens grundige vejledning om gør-det-selv-el https://www.sik.dk/sites/default/files/2018-10/gordetelsikkert_2.pdf

Vi er med på de nye indretningstrends

Her på shoppen skal alting ikke være sort og hvidt. Derfor skaffer vi gerne de populære røde, blå, grønne, gule, orange, lilla og pink FORM stik. Skal du bruge et større parti, klarer vi også den til en god pris. Skriv blot til info@bels.dk.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
loader
Indlæser...