Daxtor

Daxtor - Logo

Er du på udkig efter kvalitetsspots og monteringstilbehør? Så har du med god grund fundet frem til Daxtor A/S. Her på shoppen forhandler vi 15 produkter fra firmaet i det midtjyske, der som de første på verdensplan kunne sende en lovligt monterbar downlight-indsats på markedet. Læs med og bliv oplyst om, hvorfor disse industribelysningsprodukter ligger i front teknisk og visuelt.

Kundetilfredshed er alfa omega

Kjellerup er i manges optik bare ”en lille flække,” DAXTOR har dog siden 2001 været med til at understrege, hvilken driftig handelsby, det reelt er og har med sine fremtidssikre løsninger for længst taget plads ved voksenbordet.

Lovgivning, monteringsvenlighed og smil på læben hos slutbrugeren får altid plads på designernes tallerken, når de konstruerer nyt belysningsmateriel. De ved, at en byggeproces betyder mange bolde i luften, og spidser øre ved hver eneste feedback, så montørerne forsat nyder at kunne installere halogenlyskilder nedefra i det pågældende rum, altså direkte i isolationsmaterialet.

Inde, ude og kystnært – alsidigt lyssortiment

Lys, lamper og el-materiel fås i mange afskygninger på bels.dk – vort udvalg af DAXTOR er blot et lille udsnit. Firmaet fremstiller hovedsagelig belysning til industri herunder led armaturer og led lyskilder til indendørs og udendørs. Hertil kommer serien Furniture DL bestående af de lækreste LED møbelspot, der kan serieforbindes, og hvis clipssystem gør det væsentligt lettere at centrere dit downlight.

Med Easy 2-place udgaverne i mat hvid eller børstet stål får du mulighed for lavere indbygningshøjde. Den specialkonstruerede ring får spottet til at syne mindre og mere harmonisk, men tro ikke at lysudbyttet fornægter sig af den grund. Også farvegengivelsen er der kælet ekstra for.

Vær obs på kun at tilslutte med original DAXTOR driver, hvad enten du skal bruge det til møbler, baldakiner eller underskabe!

Easy 2-Mount, især ideel til opholdsrum, skiller sig ud ved at have fastmonteret driver. Skal du bruge drejelige spots, se da Easy 2-use. Til sommerhuset nær kyst og strand kan vi varmt anbefale Alu Line DL, hvis dele er anodiserede og overfladebehandlede efter alle CNC-kunstens regler.

Mangler du en erstatnings- eller reservedel til spottet?

Trods hele 20.000 – 30.000 timers levetid på nogle af DAXTORs patenterede systemer, kan du få behov for udskiftningsdele som pakninger. Vi pakker gerne alt du skal bruge til din lyskilde. Da det ikke er utænkeligt med forskellige mærker rundt omkring i byggeriet, gør vi opmærksom på, at selvom neopren-pakningssættene er tiltænkt easy2setup, kan de bruges til andre modeller, så længe diameteren er på mellem 72-74 mm. Det gælder også for 5- polet DAXTOR GU10 aflastningen. Uagtet de grundige fabrikat- og glow wire tests, bør du altid tjekke kravene til opsætning i udhæng og nedsænkede lofter. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
loader
Indlæser...