Vandvarmer & varmtvandsbeholder

Hos Bels.dk finder du et stort udvalg af vandvarmere af høj kvalitet, som egner sig til såvel den private bopæl som til erhverv, samt til eksempelvis fritidshuse, kolonihavehuse eller sommerhuse. Vandvarmere er en billig og effektiv måde at opvarme vandet på derhjemme. Klik rundt, og se vores udvalg af vandvarmere her på siden.

Hvilken vandvarmer skal jeg vælge?

Det kan være svært at spore sig ind på den helt rigtige vandvarmer, fordi udvalget er så stort. Der er naturligvis forskel på vandvarmere, og således også på kvaliteten af disse. Samtidig er der også stor forskel på, hvor og hvordan den skal bruges, hvilket også har noget at sige i forhold til, hvilken slags du skal vælge. Nedenfor kan du se en liste over nogle af de overvejelser, som vi synes, at du bør gøre dig, når du skal købe en ny vandvarmer til din private bolig eller fritidsbolig:

  • Størrelsen på varmtvandsbeholderen
  • Placering og montering
  • Pris og kvalitet

Vandvarmer til din private bolig

Når du skal vælge en vandvarmer til din private bolig - altså der, hvor du tilbringer allermest tid og tager daglige bade, mv. - så er det vigtigt med en, der kan forsyne dig med tilstrækkeligt meget varmt vand, uden pludselig at løbe tør. Her vil du som regel skulle bruge en varmtvandsbeholder på minimum 100 liter, men gerne større, hvis du skal bruge den som primær kilde til forsyning af varmt vand. Derudover afhænger behovet jo naturligvis også af antallet af medlemmer i husstanden. Så gå efter en, hvor du er sikker på, at varmtvandsbeholderen er stor nok. Der findes jo næsten ikke noget værre, end når man pludselig står under en kold bruser eller ikke har nok varmt vand til at tage opvasken med.

Vandvarmer til sommerhuset

Skal du derimod bruge en vandvarmer til eksempelvis sommerhuset, hvor du måske kun lige tilbringer en sæson eller nogle enkelte weekender og uger i løbet af året, så er behovet måske ikke helt lige så stort. Her kan du måske nøjes med en varmtvandsbeholder, der er væsentligt mindre, helt ned til 50 liter eller endnu mindre.

Kun du kender dine behov

Det er kun dig, der kender dine behov, så gå altid efter den, der virker mest tiltalende for dig. Hvis du er i tvivl og har brug for råd og vejledning, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller andet.

Vælg en vandvarmer af høj kvalitet

Vi vil altid anbefale dig at vælge en vandvarmer af høj kvalitet. På den måde er du nemlig sikret, at du får en, som både er pålidelig og som kan holde i mange år frem. Hos Bels.dk fører vi kun produkter, som vi kan stå inde for, så selvom vores udvalg er stort og bredt, så kan du altid være sikker på at finde produkter af høj kvalitet, når du handler hos os.

Vandvarmere fra Metro

Vi kan bl.a. anbefale vores vandvarmere fra Metro, som er en af de førende producenter inden for området. Vandvarmere fra Metro er pålidelige og effektive og så finder du dem til en god pris her hos Bels.dk.

Effektiv, billig og energivenlig opvarmning af vandet

Når du vælger en vandvarmer af høj kvalitet, som eksempelvis dem fra Metro eller andre anerkendte mærker, så er du sikker på, at dit vand vil blive varmet op på en effektiv, billig og ikke mindst energivenlig måde. På sigt vil den rette vandvarmer altså kunne spare dig både penge og dit aftryk på miljøet - samtidig med at du bliver forsynet med varmt vand hver eneste dag.

Vi tilbyder hurtigt dag-til-dag levering på alle vores varer

Når du klikker ind på det enkelte produkt, kan du altid se lagerstatus. Vi opdaterer jævnligt vores lagerbeholdning for alle vores varer, så vi er klar til at sende til dig hurtigst muligt med vores dag-til-dag levering, når du bestiller inden kl. 17.00 på hverdage (eller 14.30 om fredagen, hvor varen vil blive leveret til dig på den næstkommende hverdag). Så bestil din nye vandvarmer i dag, og få den leveret allerede i morgen. Vi ser frem til at tage imod din bestilling.

Finder du mod forventning ikke lige den vare, som du søger, så kontakt os gerne for at høre, om det er muligt for os at skaffe den hjem. Vi hører gerne fra dig, og sidder altid klar til at hjælpe.