VVS

Bels er en af Danmarks førende webshops inden for VVS-artikler. Vi forhandler både til privat- og erhvervskunder. Hvad enten du er på udkig efter alupexrør, et køkkenarmatur eller noget helt tredje, kan du forvente høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, når du handler VVS-artikler hos os.

Her på siden finder du alt inden for afløb og kloak, rør og fittings, vandvarme, radiatorer og gulvvarme, pumper, brandbekæmpelse samt bad og sanitet fra anerkendte producenter som eksempelvis Laufen, Hansgrohe og Ifø.

Bestiller du dine VVS-artikler inden kl. 17.00 på hverdage og 14.30 på fredage, modtager du din bestilling næstkommende hverdag. Vi ved nemlig, at behovet for en bestemt VVS-del kan opstå pludseligt.

0 produkter

Bodywarmerens design

Polyester eller dun udgør typisk fyldet i bodywarmers – begge lette materialer med fin varmeisolering af overkroppen. Modellerne fra Id Identity er udført i polyamid også kendt som nylon, der er en sammensætning af elastiske, syntetiske fibre. Materialet har gode fugtoptagelsesegenskaber, krøller minimalt og har pæn slidstyrke. Er du i tvivl om du skal have en S, M, L, XL, 2XL eller 3XL, kan du altid slå et smut forbi Id Identitys størrelsesguide. 

Vask din bodywarmer korrekt

Sæt maskinen på maksimalt 40 grader og hæng blot bodywarmeren til tørre, så er den klar til nye arbejdseventyr og vejrmæssige udfordringer.

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo