Industrielt støv- og partikelfilter

Støvfilter til ventilation - se vores brede sortiment her Hos Bels.dk har vi et stort udvalg af filtre til ventilation. Med et partikelfilter til ventilation får du et bedre og renere indeklima, og din ventilation bliver mere komfortabel. Et støvfilter til ventilation kan bruges både til private og erhvervsfolk, og det er altid en fordel at have styr på sin udluftning.  Vil du gerne vide mere om vores støv- og partikelfiltre? Læs mere om dem her og tag et kig på vores store udvalg.

2 produkter

2 produkter

pr. side
Faldende orden
 1. Geovent Filter til geofilter dust eu3 - Billede 1
  Geovent Filter til geofilter dust eu3
  Udskiftningsilter 500x500 mm til GeoFilter Dust EU3, 85% udskilning ved 0,3 µm.
  Vare nr.: 5704748414789
  Skaffevare
  641,85DKK Vores pris 513,48DKK 689,28DKK Vejl. Pris
 2. Geovent Geofilter dust eu3 - Billede 1
  Geovent Geofilter dust eu3
  GeoFilter Dust EU3, 500x500mm planfilter, 85% udskilning v. 0,3µm. Starttryktab 55Pa v. 1500m³/h, max. luftmgd. 1500m³/h, ø315mm NP.
  Vare nr.: 5704748414772
  Skaffevare
  4.776,15DKK Vores pris 3.820,92DKK 5.352,03DKK Vejl. Pris

2 produkter

pr. side
Faldende orden

Hvorfor skal du bruge et partikelfilter til ventilation?

Det er vigtigt at have en ren udluftning. Med et partikelfilter til ventilation får du et filter, der fanger en række urenheder. Det betyder, at den luft, der cirkulerer rundt i dit hjem eller på kontoret, er så ren som overhovedet muligt. 

Et støvfilter til ventilation hjælper med:

at fange partikler i luften at mindske pollen og allergi at mindske lugtgener at give en renere luft at forbedre indeklimaet. Derfor er det vigtigt, at du får et filter, der kan optimere dit ventilations- eller klimaanlæg. 

God ventilation er vigtig alle steder

Det er vigtigt at med et filter til ventilation for at forbedre klimaet og undgå urenheder.  Vores produkter kan bruges til både private og erhvervsfolk, fordi vi mener, at god udluftning er fordelagtigt alle steder.  Derfor sælger vi også til offentlige instanser. Vores produkter er tilgængelige til alle, der skulle have lyst til at anvende dem.

Et støvfilter til ventilation i højeste kvalitet

Hos Bels.dk forhandler vi produkter fra Geovent, som er førende inden for ventilation. Derfor er du sikker på, at du får et produkt i allerhøjeste kvalitet, som er både slidstærkt og funktionelt.  Vi har produkter i galvaniseret stål, som sikrer en fantastisk holdbarhed og en god sikkerhed. Produkterne er nemme at betjene og godt designet, når spanden for eksempel skal tages af. Her er flere af vores produkter udstyret med en vippetop. 

Optimer arbejdseffektiviteten på kontoret

Det er ikke kun komforten, der kan forbedres med et godt støv- eller partikelfilter. Også effektiviteten på arbejdspladsen kan øges.  Med et godt indeklima vil arbejdsglæden blive større, og du vil opleve at få mere tilfredse og  effektive medarbejdere. En effektivitet, der vil kunne ses på bundlinjen.  Sørg for, at dine ansatte ikke sveder som pisket eller hundefryser med den rigtige ventilation. 

Vi er blot en mail væk

Vil du gerne høre mere om vores produkter? Eller er du i tvivl om, hvilket filter du skal have? Vi er ikke længere end en mail væk, og vi svarer gerne på alt omkring vores produkter. Derfor behøver du heller at være langt i købsprocessen for at kontakte os.  Vi kan fanges på info@bels.dk og har intet telefonnummer. Hvorfor ikke, tænker du måske? Vi har valgt, at vi kun kommunikerer med vores kunder via mail. Det skyldes, at vi på den måde kan se tidligere mailkorrespondancer med kunderne og dermed hurtigere komme ind i deres sag samt overholde de aftaler, vi har lavet med dem. Det giver en optimal sporbarhed. Vi lover, at vi svarer på din henvendelse senest 24 timer efter, at vi har modtaget den.  

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo