Ventilatormotor

Ventilationsmotor – se vores udvalg her Det er vigtigt at have et godt og sundt indeklima. Det forbedrer både livskvalitet og arbejdsglæde. Derfor er det ideelt i både lejligheder, huse og på kontorer og øvrige arbejdspladser.  For at have et godt ventilationssystem, der sikrer et godt indeklima og en god udluftning, skal du have en ventilationsmotor af høj kvalitet. Sådan en finder du her hos Bels.dk.  Tag et grundigt kig på vores udvalg og find det rette produkt til dig, dine behov og dit ventilationssystem. Vi har motorer, der passer til alle typer af udluftningsanlæg, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have brug for det.  

1 produkt

pr. side
Faldende orden
 1. Nilan Ventilator nilan 41003 (g3g140-av17-48) - Billede 1
  Nilan Ventilator nilan 41003 (g3g140-av17-48)
  Ventilatormotor til Nilan Comfort 300, Combi 302 Polar, VP18 og VPL15. Aflæs evt. mærkeplade på eksist. ventilator før udskiftning.
  Vare nr.: 5705154130126
  På lager: 17
  2.276,06 kr. 1.820,85 kr.

1 produkt

pr. side
Faldende orden

Hvorfor er det vigtigt at have god ventilation?

Et godt indeklima er vigtigt af flere årsager. Det hjælper til et forbedret arbejdsmiljø, og det giver en bedre livskvalitet.  Som chef vil du også opleve at få gladere og mere effektive medarbejdere, hvis de har et godt indeklima. Her kan et ventilationssystem være belejligt, og et godt system kræver en god og slidstærk ventilationsmotor. 

Ventilationsmotor – vi tilbyder det bedste af det bedste

Hos Bels.dk får du produkter i tårnhøj kvalitet til en billig pris. Det gælder også, når det kommer til vores motorer til ventilationssystemer. Vores motorer kan erhverves til en fordelagtig pris, og de passer til mange forskellige typer af ventilationsanlæg.  Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.  Få god udluftning alle steder – lige fra ferieboligen til arbejdspladsen Vi tilbyder løsninger til både private og erhvervsdrivende. For os er det ikke vigtigt, hvor du gerne vil have ventilation, eller hvad du laver. Vi er fokuserede på at give dig en god oplevelse med alsidige løsninger i høj kvalitet til en fordelagtig pris.  Derfor kan vi levere en motor til ventilation til både: Feriehuse Lejligheder Parcelhuse Villaer Kontorbygninger Sommerhuse Tøv derfor endelig ikke med at kigge på vores udvalg, hvis du har brug for god udluftning.

Hurtig dag til dag-levering

Har du akut brug for dit produkt? Vi har effektiv og hurtig dag til dag-levering på vores varer. Derfor behøver der ikke at være langt fra tanke og handling, til du faktisk står med produktet i hånden.  Vi har nem og sikker EAN-betaling, 14 dages returret og landets bedste priser. 

Vi husker vores kunder og aftaler

Vores kundeservice foregår via mail, hvor vi svarer senest 24 timer efter, at vi har modtaget din henvendelse.  Vi har valgt at kommunikere via mail, så vi kan se vores samtalehistorik med vores kunder og dermed også overholde de aftaler, der er lavet. Det giver os et bedre overblik, og det skulle gerne komme dig til gode i sidste ende.  Tag derfor gerne fat i os på info@bels.dk. Ingen spørgsmål er for store eller små.

Skab dig et overblik på hjemmesiden

Er du interesseret i et godt indeklima, eller er du blot nysgerrig på, hvad vi har i vores sortiment? Kig endelig rundt på siden og skriv til os, hvis du falder over spørgsmål på din vej. Vi står altid klar med kyndig vejledning og stor ekspertise.

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo