Fodtøj

Få fod på arbejdet med de rette sikkerhedssko- og støvler, sandaler og såler. Hos Bels.dk forhandler vi en lang række kvalitetsfodtøj fra bl.a. Mascot, Hksdk, Solid Gear, Grisport og Bata, en af verdens største producenter af sikkerhedsfodtøj, der som den eneste i Europa har A-status certificering hvad udvikling angår.

Arbejder du i byggebranchen, inden for lager- og transport, har du med kemikalier eller levnedsmiddel at gøre stiller det krav til dit fodtøj. Komfort og sikkerhed skal gå op i en højere enhed. Stålkapper, fleksibilitet, vaskbarhed og kemikalieresistens er vigtige parametre for slet ikke at tale om varmebestandighed i forhold til at hindre arbejdsulykker ligesom indlægssåler kan aflaste din krop. Arbejdets form (fx løft, stående, gående, stillads- og stigebrug), underlag, vejrforhold samt dine personlige behov og eventuelle udfordringer såsom svedtransportering og fodstilling bør afgøre dit valg af fodtøj. 

Generelt kan sikkerhedssko inddeles i tre typer og to klasser:

1 – sikkerhedssko med tåværn (klasse I: læder og/tekstil – klasse II, gummi eller andre formstøbte materialer) 

2 – lette sikkerhedssko med tåværn (klasse I: læder og/tekstil – klasse II, gummi eller andre formstøbte materialer) 

3 – sikkerhedssko uden tåværn (klasse I: læder og/tekstil – klasse II, gummi eller andre formstøbte materialer) 

Tjek vores brede udvalg af ESD godkendte sikkerhedssko, klinikvenligt fodtøj, komfortable og alsidige jobsko og sneakers eller find de klassiske blå ”overtræksfutter” du kender fra svømmehallen eller besøget hos campingvognsforhandleren. Find den indlægssål, der passer til din fod med hensyn til åndbarhed og svang.

Kontakt os gerne på info@bels.dk – så guider vi dig - og din virksomhed – bedst muligt til sko, der passer

0 produkter

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo