Kassette lampe

Moderne lyspaneler til arbejdspladsen Falcon er en serie af professionelle LED panellamper med europæisk ENEC-godkendelse og er med sin direkte lysudstråling oplagte til brug på kontorarbejdspladser. Falcon er 60x60 cm og designet af aluminium og opal plast. IP20-mærkningen er standard for armaturer til skrivebordsmiljøer og yder eksempelvis beskyttelse på mere end 12mm mod indtrængning af værktøj - skal armaturet bruges til industri, og derfor være sikret mod vand og væske, anbefales som minimum IP65. Se også den lave, neutralt udseende påbygningsramme til FALCON panelarmatur her i kategorien. Rammen er let at sætte op og er udstyret med sømløs fjedermekanisme.

0 produkter

Brug din nye kassette lampe

Som belysning i din entre eller fordelergang Som lyskilde i dit køkken eller over dit spisebord På børne- eller soveværelset På gæsteværelset eller hjemmekontoret Overalt i din bolig, hvor du mangler en flot og nyttig loftlampe

Panellamper egner sig særligt godt til små rum

Skal du have hængt en lampe op i loftet i et rum, der kun kan bryste sig af ganske få kvadratmeter? Så vil en kassette lampe være et godt bud. Denne type af lampe er særligt fordelagtig, hvis du gerne vil have et rum til at syne større, end det reelt er.  Den flade loftlampe træder i baggrunden, når du træder ind i rummet, og det bidrager ikke alene til et flot og meget minimalistisk udtryk, men får også helt automatisk rummet til at føles større, fordi lampen stort set ikke tager noget plads oppe i loftet.

Få en klar og ensartet rumbelysning

Når du udstyrer et eller flere rum i din bolig med en loftlampe som en af dem, du finder her på siden, får du en behagelig og meget ensartet form for belysning. Du slipper for et lys, der blænder, eller giver dig punktbelysning. I stedet får du en klar og god belysning, der er meget ensartet i hele det rum, du træder ind i. Er du i tvivl om, hvorvidt en panellampe er det rigtige for dig?  Så kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig med at træffe et valg på et veloplyst grundlag.  

Hvilke fordele er der ved at vælge en af vores kassette lamper?

Det er en dekorativ løsning, der kan passe ind i stort set alle rum i din bolig. Du får en lampe, der giver et godt og nyttigt lys lige præcis der, hvor du ønsker det. Du får en LED lyskilde, der er pris- og miljøvenlig. Du får en holdbar loftlampe af høj kvalitet. Du får et flot og moderne design med i købet. Du har mulighed for at vælge en model med dæmpbart lys.

Få gode råd og vejledning – skriv til vores kundeservice

Vil du gerne vide mere om en af de lamper til loftet, som vi forhandler? Eller har du brug for vores hjælp til at klikke din nye loftlampe hjem? Vores kundeservice er altid gerne behjælpelige, når du har spørgsmål til vores produkter. Du kan få fat i os på mail, og du kan skrive til os på alle tider af døgnet. Vi gør altid vores bedste for at give dig et hurtigt og fyldestgørende svar på dine spørgsmål, og vi stræber efter at vende tilbage til dig med et svar inden for 24 timer. Skriv dine spørgsmål ned i en mail og send den til os på info@bels.dk. Så hører du fra os, så snart vi er tilbage ved tasterne. 

Vælg flickerfri belysningskilder og få et bedre fysisk arbejdsmiljø

Vores krop udsættes for mange udfordringer, dårlig belysning bør ikke være en af dem, især ikke når du opholder dig på kontor adskillige timer dagligt. Falcon-serien er flickerfri, hvilket vil sige, at du som medarbejder eller erhvervsdrivende ikke påvirkes negativt af lys, der mere eller mindre bevidst står og flimrer. Flimmer kan i værste fald fremkalde angst, øjenproblemer, hovedpine og i yderste konsekvens epileptiske anfald. Gevinsterne ved stabilt kvalitetslys mærkes ved et friskere blik på arbejdsopgaverne og færre potentielle sygedage.

 

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo