Area

Gadebelysning area led – når kvalitet er et nøgleord for dig

Skal du i gang med at installere gadebelysning på villavej, sætte lygtepæle op på en sti eller montere belysning i en park? 

På bels.dk forhandler vi gadelamper baseret på LED-teknologi - modellen AREA fra OSRAM Ledvance er en populær løsning, der giver et godt lys, og som også er attraktiv rent æstetisk - trykstøbt aluminium toppet med pulverlakering giver en flot finish uanset hvor de står i gadebilledet.

Klik på de forskellige former for gadelamper her på siden og få vist de specifikationer, du har brug for. Saltvandstest er nærmest det eneste, der mangler. Skriv gerne til os, hvis du har brug for vejledning eller ønsker et tilbud. 

1 produkt

1 produkt

pr. side
Faldende orden
 1. Ledvance Area vej 60w 7200lm 840 - Billede 1
  Ledvance Area vej 60w 7200lm 840
  LEDVANCE Area ECO vejarmatur Ø48-60 7200lm 60W 840 IP66 10kV
  Vare nr.: 4058075425279
  Skaffevare
  949,30DKK Vores pris 759,44DKK 1.526,11DKK Vejl. Pris

1 produkt

pr. side
Faldende orden

Hvorfor vælge Area ECO vejarmatur?

LEDVANCE ved hvad det kræver at oplyse alt fra stisystemer til parkeringskældre, så du kan færdes trygt på gåben, cykel og i bil.

Investeringen er hurtigt tjent hjem - lamperne har en effektivitet på - hold nu fast - 50.000 timer! Derudover ydes 5 års systemgaranti.

Monter armaturet på master i størrelsesordenen 48 - 60 mm. AERA har en lysspredning på 135° x 75° og en farvegengivelse på Ra>80. Du kan dog vælge mellem farvetemperaturerne 2700K, 3000K, 4000K og 6500K. Overspændinger er der taget højde for i form af indbygget 10kV transientbeskyttelse. 

Gadebelysning med et hav af fordele

Det danske vejr er ikke altid lige spændende! Derfor får du 10 års korrosionsgaranti med i købet af denne kvalitetsløsning. 

Lyset skal ikke skæmme den ellers så hyggelige park, hvorfor designet er skabt med henblik på at være en fryd for øjet. Lige så vigtigt er det, at energiregningen ikke stjæler rampelyset - led-lys på gader og stræder er mere miljøvenlig kontra traditionelle pærer.

Kort sagt; innovativ og moderne udendørslys leveret sikkert, hurtigt og uden at skulle dykke dybt i kommunens lommer.

Køb gadebelysning billigt

Har du besluttet dig for, at gå med gadebelysning Area led?

Vi har konkurrencedygtige priser på alle former for udendørsbelysning. Det er vores fornemmeste opgave, at du bliver ligeså glad og tilfreds som vores mange andre EAN-kunder.

Øg trafiksikkerheden på vejene

Vil du gerne gøre det mere sikkert at færdes, hvor du bor eller på det stisystem, som du bruger hver eneste dag, når du skal til og fra arbejde?

Gadebelysning er med til at gøre trafiksikkerheden bedre – både på veje, stier og i parker. Des bedre lys, der er om aftenen og om natten, des nemmere er det at se de cyklister og fodgængere, som du møder på din vej. Når du sidder bag rattet, har du ikke en jordisk chance for at se cyklende eller gående i mørket uden et gennemført lyssystem. 

Bliv mere tryg med gadebelysning

Gadelys har stor effekt på trygheden i de mørke timer af døgnet. Det er rart at kunne se i mørket, og det er en tryg fornemmelse at blive set. En glad aften i byen skal ikke afsluttes utrygt grundet manglende belysning på offentlige steder.

Skal vi tage en snak om LED?

Lang levetid og lavt energiforbrug - de dele er du sandsynligvis med på. Men skulle du sidde med andre tekniske spørgsmål, må du endelig hive fat i os på info@bels.dk 

Du får svar på din mail inden for 24 timer

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo