Diverse lamper

Stort udvalg af diverse lamper

Søger du en lampe til din have? Eller er det en form for gadebelysning, du er på jagt efter? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Bels har vi et stort udvalg af diverse lamper. Uanset om det er vågelys, trafiklys, havebelysning eller noget helt fjerde, du er på udkig efter, så finder du det her på vores side. Vores udvalg af belysning er stort, og vi kører med konkurrencedygtige priser på alle vores lamper.

Kig dig omkring her på siden og se nærmere på vores forskellige typer af lamper og diverse former for belysning.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvad dækker vores kategori over?

Eksplosionssikre armaturer

Havebelysning

Gadebelysning

Dekorativ belysning

Trafiklys

Vågelys

Dekorativ belysning – når der skal pyntes op til fest

Skal du være vært for en havefest, hvor du gerne vil pynte festligt op med masser af kulørte lamper og blinkende lyskæder? Så har vi alt, hvad du har brug for. 

Kulørte pærer er med til at skabe masser af god stemning i din have, og glimtende lyskæder indbyder til fest og farver. Drømmer du om en god og stemningsfyldt fest i din have, kan du ikke give den for lidt gas, når det kommer til dekorativ belysning.

Gå på udkig i vores store udvalg af dekorativ belysning her på siden, hvor du blandt andet finder diverse lamper og pærer, der alle kan være med til at sætte prikken over i’et til din havefest.

Alt indenfor tilbehør til havebelysning

Vil du gerne lyse din have op, så den er hyggelig at kigge på gennem vinduet og bedre sikret mod indbrudstyve? 

Når du tager et kig her på vores side, vil du se, at vi har masser af tilbehør til din havebelysning. Med et stort udvalg af forlængerkabler, overgangskabler og meget andet gør vi dig klar til, at du kan få din have lyst op med præcis den form for havebelysning, som du drømmer om. 

Gadebelysning – når der skal være lys om aftenen

Det er rarest, når der er lys udenfor om aftenen og natten. Det gør det mere trygt at færdes ude i mørket, og det er altid rart at kunne se, hvor du sætter dine fødder. 

Vi forhandler gadebelysning fra flere kendte og populære producenter. Når du handler her i vores webshop, kan du blandt andet købe belysning til din gade fra anerkendte mærker som Aero, Area, Briq, Grandville, Townguide, Masters og mange flere.

Har du brug for rådgivning i forhold til, hvilken type af belysning du skal gå med, sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig.

Køb lamper til lave priser

Vi kører med lave priser på vores lamper og pærer. Det gælder både, hvad enten du køber belysning til din have, trafiklys eller vågelys. 

Vi gør, hvad vi kan for at presse vores priser i bund, så alle kan være med, og alle kan handle her hos os. Se dig omkring på vores side og find de mange muligheder, vi kan præsentere dig for, når du skal købe nye lamper eller andet tilbehør til belysning.  

Få vores hjælp til din bestilling af diverse lamper

Brænder du inde med spørgsmål til et af vores produkter? Eller volder det dig problemer, når du forsøger at gennemføre en bestilling i vores webshop?

Du kan altid skrive til vores kundeservice, når du har brug for vores hjælp. Du kan få fat i os ved at sende en mail til info@bels.dk. Så guider vi dig, så godt vi kan og giver dig svar på alle dine spørgsmål.

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo