Halogen & Glødepærer

Glødepærer til dine lamper og lyskilder Er pæren sprunget i din lampe, og skal du have bestilt en ny hjem, så der igen kan komme lys i det lille hjem? Hos Bels.dk kan du købe alverdens former for pærer. Vi forhandler alt inden for pærer til lamper og øvrige lyskilder, og her på siden kan du gå på jagt blandt vores store udvalg af gløde- og halogenpærer. Find den pære, du står og mangler og køb den billigt her i vores webshop. Har vi ikke den pære, du mangler? Så hører vi meget gerne fra dig. Det kan være, at vi kan skaffe den hjem til dig, eller at vi har den på lager alligevel, selvom du ikke er faldet over den på vores website.

Hvilke typer af halogenpærer kan du købe hos os?

Du kan bestille kulørte pærer. Du kan klikke rørformede pærer hjem. Du kan købe halogenrør. Du kan få fingrene i kronepærer. Du kan få sendt kerteformede pærer hjem til dig. Du kan sende bud efter halogenspots. Du kan købe pærer til signal- og dværglamper. Vi forhandler alle former for halogen- og glødepærer.

Er en glødepære og en halogenpære det samme?

Nej, det er det ikke. Det kan man ellers nemt blive fristet til at tro, da begge former for pærer hører til den gamle skole inden for pærernes verden. Vi har med andre ord ikke at gøre med to forskellige betegnelser for den samme type af pære, da der er flere forskelle på de to slags pærer. De tilhører dog begge den gruppe af ældre pærer, der ikke er specielt energivenlige. Deler man pærer ind i familier, så vil de to typer af pærer uden tvivl være nært beslægtet på et stamtræ - og præcis derfor er de havnet under den samme kategori her på siden.  Vi vil nu dykke lidt længere ned i, hvad henholdsvis en glødepære og en halogenpære er for en størrelse.

Hvad er en glødepære?

Glødepæren har mange år på bagen, og det er en sand fråser, når det kommer til den energi, det kræver at få lys i dit hjem. Pæren har en dårlig energieffektivitet, og så har den også en meget kort levetid. Der er dog også mange gode ting at sige om denne type af pære. Den kan blandt andet købes til billige penge, og så har den en flot farvegengivelse. Det er med andre ord en billig måde at få lys i dine lamper på - og det er også meget værd!

Hvad er en halogenpære?

Halogenpæren er forbundet med nogle af de samme ulemper. Den har et højt strømforbrug, og den er også forbundet med en relativ kort levetid. Det er en populær type af pære at anvende til blandt andet spots, og den har en meget flot og autentisk farvegengivelse. Derudover begynder den at lyse omgående, når du tænder for din lampe, og sidst, men ikke mindst, er det en dejligt billig pære i indkøb. 

Hvad er en LED-pære?

LED-pæren er et af de nyeste skud på stammen, når det kommer til pærer til dine lamper. Det er en pære, der kan bryste sig af at være meget energivenlig, og så har den en meget lang levetid. Faktisk kan du forvente, at den kan give dig lys i mindst 15-20 år. Køber du de dyreste og bedste LED-pærer på markedet, kan levetiden endda nå helt op i nærheden af de 50 år. Det er dyrere at anskaffe sig LED-pærer end de to andre typer af pærer, som vi har været inde på. Desuden kan du ikke forvente en lige så god farvegengivelse, som det er tilfældet med andre og mere gammeldags former for pærer.

Hvad skal du være obs på, når du køber nye pærer til dine lamper?

Er det afgørende for dig, at du kan få pærer til dine lamper til billige penge? Er det vigtigt for dig at gå med miljøvenlige og miljøeffektive pærer? Hvor lang en levetid går du efter? Vil du gerne have en god og autentisk farvegengivelse? Betyder det noget for dig, om du får lys med det samme, når du tænder for dine lamper?

Har du spørgsmål til os? Vi er kun en mail væk

Vi sidder klar ved tasterne, hvis du har spørgsmål til vores pærer eller øvrige produkter. Send gerne en mail afsted til os på info@bels.dk. Så sørger vi for, at du får et hurtigt svar på dine spørgsmål, så du kan komme videre og få købt de pærer, som du står og mangler. Undrer du dig over, hvorfor du ikke kan ringe til os?  Vi har valgt kun at køre med korrespondance over mail. Det giver os et bedre overblik over den kontakt, vi har med dig. På den måde kan vi altid gå tilbage og se, hvad vi tidligere har været omkring i vores kommunikation med dig. Det skulle meget gerne komme dig til gode.