Energisparepærer

Spar energi med Tornado-serien fra Phillips Står du og mangler energisparepærer til bordlamper, indbygningslamper eller dekorative armaturer til privat eller erhverv, slå da et smut forbi bels.dk – vi forhandler populære energisparepærer i stav og spiralform fra kvalitetsstærke Phillips. Se også vores udvalg af pærer til dæmpning.  

0 produkter

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvorfor vælge energisparepærer?

Miljøvenlig belysning er fremtiden og har for længst vundet indpas i danske hjem. Det er et sted alle kan gøre en forskel for klimaet grundet lavere produktions- og forbrugsomkostninger og sundere materialevalg. Der er flere gode grunde til at købe energisparepærer til dine lamper derhjemme eller i virksomheden.  Du får det bedste af to verdener, nemlig lysstofrørets energi kombineret med glødepærernes bekvemmelighed. Denne konstruktion gør energisparepærer anvendelige til såvel det praktiske orienteringsmæssige lys som hyggebelysningen i dit hjem. Samtidig opfylder de behovene for effektiv og behagelig belysning på arbejdspladsen især hotel-, restaurations- og butiksmiljøer, hvor lyset er tændt i længere perioder.  Energisparerpærer findes i blød hvid, naturlig eller dagslys og udformet i stav- eller spiralform, så de passer i de gængse typer lamper. Du får mellem 6 – 15 gange længere levetid på dine pærer, svarende til 6000 – 15.000 timer - spar væsentligt på husholdningsbudgettet, slip for besværet med at skifte pærer jævnligt og skab bedre indeklima.  

Fordele ved energisparerpærerne Tornado

Energiklasse A med 85 % energibesparelse • Kompakt og dekorativt design som kan anvendes synligt  • 10.000 timers levetid • God farvegengivelse • Alternativ til kviksølvlyskilder  

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo