Olie radiator

Effektive olieradiatorer og gulvovne til nordisk klima Har du brug for en god oliebaseret opvarmningskilde til fritidsbeboelse? På bels.dk fører vi et bredt udvalg af olieradiatorer samt faste og mobile elvarmekilder fra det anerkendte brand, Adax. Norske Adax har mere end 70 års ekspertise i opvarmningsløsninger til periodisk og mindre beboelse som sommerhuse, kolonihaver og kælderrum – kort sagt steder hvor fjernvarme ikke altid er tilgængeligt og isolering ikke er nok til at opretholde en behagelig rumtemperatur. Køber du en af de tre basic-modeller her på shoppen kan du, ud over den høje kvalitet, lune dig ved gode markedspriser og hurtig levering.   

3 produkter

pr. side
Faldende orden
 1. Adax Olieradiator nova 10 1000w 230V - Billede 1
  Adax Olieradiator nova 10 1000w 230V
  Oliefyldte gulvradiator 230V med termostat og 3 effekttrin, Nova 10 400W-600W-1000W, H650 / L320 / D300 MM
  Vare nr.: 7040665044103
  På lager: 4
  332,56 kr. Vores pris 266,05 kr. 625,94 kr. Vejl. Pris

3 produkter

pr. side
Faldende orden

Hvordan virker en olieradiator?

En olieradiator er et flytbart alternativ til den traditionelle fjernvarmestyrede radiator, du kender hjemmefra eller de vægmonterede, der kører på ren el. Som indikeret i betegnelsen indeholder de en særlig olie, som kan opvarmes igen og igen via en el-patron. Det er en bekvem, hurtig og økonomisk fordelagtig løsning til opvarmning af lokaler, hvor du kun opholder dig periodevis eller hvor installation af anden permanent varmeløsning ikke er ligetil. Den lange eftervarme gør især olieradiatorer eftertragtede. Desuden kræver de ikke hensyntagen til boligventilation på samme måde som gas- og petroleumsovne. Olieradiatorer giver ikke fornemmelsen af brændt støv og tungt indeklima. Dette skyldes en lavere overfladetemperatur og gør dem oplagte til dig med allergi, da luften ikke bliver tør.

Tip til brug af ADAX olieradiator:

Læs altid brugsvejledning for sikkert og fuldt udbytte af din nye varmekilde • Fabriksnye produkter har ofte en særlig duft - sæt gerne radiatoren på fuld effekt et par timer ved første ibrugtagning for at mindske lugtgener • Støvsug eller aftør radiatoren jævnligt for fuldt udbytte og normalt strømforbrug • Hæng ikke vådt tøj til tørre på radiatoren! • Lad ikke børn og dyr komme i nærheden af det tunge varmeapparat!  • Placer ikke olieradiatoren tæt ved møbler

Basic-serien fra ADAX dækker flere behov

Skandinavien er skøn trods regn, rusk og nedbør. Det kræver blot omtanke for, hvordan vi indretter os. Med rødder i den barske norske natur leverer Adax på både design og funktion til enhver boligform og garanterer opvarmning i det mest krævende nordiske vejrlig. Ønsker du en stabil og fleksibel opvarmningskilde til dit fritidshus, garage eller rum, du kun midlertidigt opholder dig i, går du ikke fejl af de gulvstående olieovne i Nova-serien. Oplev på egen krop hvorfor energiforbrugere verden over foretrækker Adax’ supplerende varmekilder. Med disse flytbare varmekilder kan du tage familie og venner med på weekendophold i træsommerhuset langt ud på vintersæsonen. Samtidig sparer du kræfter på brændehugning og brændestabling. De forlænger tiden i kolonihavehuset, så du i ro og mag, kan få styr på bede og blomster inden frosten sætter ind. Ethvert ikke vådrum kan suppleres med en effektiv Nova olieovn. Se også vores sortiment af vådrumsovne fra ADAX.

ADAX Nova Olieradiatorer – funktionelle og stilrene

Nova olieradiatorer er på hjul og lette at flytte efter behov. De fås på henholdsvis 1000 W, 1500W og 2000 W, alt efter størrelsen på det eller de rum, du ønsker ekstra godt opvarmet. Som produktnavnene angiver er Nova velegnet til rum på 10, 15 og 20 kvadratmeter. De oliefyldte gulvovne består af et lukket varmesystem med stor termisk kapacitet, som afgiver jævn boligkomfortvarme. Olien varmes ad én omgang og sikrer et økonomisk forbrug kontra rene el-baserede radiatorer, som typisk kræver fast strømtilførsel for at holde rumtemperaturen optimal.  Nova-serien består af klassisk hvide radiatorer med slidstærke, let manøvrerbare hjul og 1,7 meter ledning for at give dig ideelle og sikre placeringsmuligheder. Alle er de 65 cm høje - længden afgøres af wattstørrelsen, og svinger fra 32 cm, 40 cm til 47 cm – så hverken varmefordeling eller plads bør blive et issue. Den trinløse termostat er rar at dreje på og de 3 enkle effekttrin gør radiatoren brugervenlig for alle. Minimum og maksimum temperatur indstilles nemt ved hjælp af den integrerede termostat. De er alle udført med væltesikring, så skulle du ved et uheld få skubbet til radiatoren vil den automatisk slå fra, hvis hældningen bliver mere end 45 grader.   

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo