Betjening og signal

Alt til betjening af industrimateriel og betjening af tryk

Der er mange måder, hvorpå man kan opbygge og optimere produktion og industrianlæg indenfor virksomheden. Hos Bels.dk har vi flere hundrede forskellige betjeningsprodukter og signalvarer, som gør, at du kan få en mere effektiv og en mere sikker arbejdsplads for firma og alle ansatte. 

Vi har alt fra sirener til trykknapper og lystårn og meget mere. Hvis du leder efter det sted, hvor du kan få de betjenings- og signalprodukter du har brug for til din virksomhed, så er du kommet til rette sted. Selv tilbehør ned til de mindste elementer, har vi på lager. 

På vores webside kan du nemt og hurtigt finde det du mangler i din produktion, og måske endda blive inspireret til andre eventuelle forbedringer - uden at det koster en jetjager. 

Vi har et stort sortiment af varer til betjening af industrimateriel

Hvad end det er signaler, betjening af tryk eller industrimateriel, så har vi de produkter og varer du står og mangler. Vores sortiment indeholder flere hundrede mindre og større produkter, der gør, at det bliver både nemmere at betjene industrimateriel og mere sikkert på arbejdspladsen. 

På vores webside kan du hurtigt finde utallige produkter indenfor nedenstående varegrupper. Det bliver ikke nemmere, for virksomheden at anskaffe det nødvendige. Hos os finder du flere hundrede forskellige produkter indenfor signal og betjening af industrimateriel: 

 

Sirener

Wirenødstop

Lystårn

Advarselslamper

Tilbehør til trykknapper

Trykknapkasser

Andre Betjeningsenheder

Signallamper

Hængetryk

Trykknapper og omskifter

Med mere

Vi har alt fra wirenødstop til roterende blinkelamper og meget mere

Mangler du en wirenødstop, så har vi det bedste udvalg. Her på siden kan du blandt mange wirenødstop typer blandt andet finde vores Siemens wirenødstop. LED signal visningen er nem og synlig at spotte med denne wirenødstop, også på længere afstand på arbejdspladsen. 

Afbryderne imødekommer desuden de højeste sikkerhedskrav. Der er mulighed for forskellige kombinationer, med hensyn til opsætning og opbygning. Derfor benyttes denne type wirenødstop i mange sammenhænge, men ofte i risikable produktionsanlæg, som eksempelvis ved transportbånd. 

På vores webside kan du også finde et bredt udvalg af blinkelamper. Med eksempelvis en roterende blinkelampe fra Anderssons får du en multifunktionslampe, der har tre typer lys. Blinkelampen kan indstilles til roterende lys, blinklys og fast lys - alle de forskellige lystyper styres af separate kontakter. 

Det faste lys er et meget intenst lys, der sørger for, at man bliver opmærksom, uden at det forskrækker eller forstyrrer. Det blinkende lys har tre stroboskopiske indstillinger, hvilket betyder, der skabes øjeblikkelig opmærksomhed. 

Du får altid et hurtigt og uforpligtende svar fra os

Vi har stor knowhow og viden omkring vores produkter og du kan altid kontakte os på email info@bels.dk, hvis der er det mindste, du er i tvivl om. Du kommer ikke til at vente længe, vi svarer altid inden for 24 timer, og generelt er vores svartid meget kort. 

Der er ingen spørgsmål, der er for store eller for små. Hos Bels.dk er vi eksperter på vores område og du kan altid regne med et venligt, informativt og uforpligtende svar. 

Kontakt os på mail info@bels.dk og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer. 

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo