Apperatstick

Her I vores store udvalg af apperatstik finder du altid et strømkabel, der passer til dine elartikler - uanset hvad du har brug for. Hos os finder du bl.a. stik i forskellige kabellængder, vinklede stikpropper, stik med og uden jord, og meget mere. 

 

Du kan roligt handle alt dit eltilbehør hos os, for vi fører kun strømkabler fra førende producenter - alt sammen til markedets bedste priser. Bestiller du inden kl. 17.00 i dag (mandag-torsdag), leverer vi dine varer i morgen.

0 produkter

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Strømkabler i forskellige længder

Kort, langt eller noget midt imellem? Der findes ikke noget værre end et strømkabel, der enten er for kort, eller som ligger og fylder, fordi det er for langt. Et strømkabel skal have den helt rigtige længde til det formål, du mangler et apperatstik til. Derfor fører vi naturligvis et velassorteret udvalg, hvor du finder apperatstik i mange forskellige længder.

 

Har du brug for endnu mere længde på dine strømkabler? Vi har forlængerledninger med apperatstik til forskellige formål. Brug f.eks. et forlængerkabel til din computeroplader, så du får mere længde på dit opladerkabel.

 

Her på siden finder du strømkabler på 0,5 meter og helt op til 5 meter. Du kan derfor altid finde et apperatstik i lige den længde, du står og mangler til dit formål. Vi hjælper dig gerne med at finde et kabel i den helt rigtige længde til dig.

Strømkabler til danske stikkontakter

Det vigtigste ved et apperatstik er naturligvis, at det passer til lige dine apparater. I hjemmet eller på arbejdspladsen bruger du uden tvivl en masse forskelligt elektronisk udstyr. Nogle bruger de samme stik, f.eks. IEC, mens andre kræver et helt andet stik. 

 

Du bruger typisk strømkabler til dine computeropladere, hvor kablet forbinder opladeren til strømtilslutningen, enten via stikkontakt eller stikdåse. Alle vores kabler er designet til danske stik, så du kan bruge dem overalt i Danmark. Derudover tilbyder vi apperatstik i forskellige designs til forskellige funktioner. 

 

Skal du bruge et stik med eller uden jord? Apperatstik med jord har tre “ben”, hvilket sikrer, at stikket sidder bedre fast i kontakten. Dette minimerer risikoen for løse forbindelser og elektriske stød. Stik uden jord har to “ben”, og passer til de fleste hjem og arbejdspladser. Du skal være opmærksom på, at ikke alle stikkontakter passer til jordstik. Derfor bør du være særlig opmærksom på, netop hvilket stik du skal bruge, inden du handler.

Er du i tvivl om, hvilket apperatstik, du skal bruge til din elektronik? Der er altid hjælp at hente hos os. Derfor skal du endelig kontakte os, så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige kabler til alle dine elektriske apparater.

Alt inden for eltilbehør

Hos Bels.dk fører vi alt inden for elartikler - og når vi siger alt, så mener vi alt. Hos os finder du nemlig over 50.000 elartikler, der foruden vores store udvalg af strømkabler tæller alt fra batterier til varmepumper. Vi fører kun produkter fra anerkendte producenter, så du finder altid de bedste elartikler i vores sortiment. 

 

Der er mange fordele ved at handle dine apperatstik og alt dit øvrige eltilbehør hos os, for vi garanterer både høj kvalitet, lave priser og kort leveringstid. El handler i høj grad også om sikkerhed, og med vores udvalg af elartikler fra førende producenter, kan du være sikker på, at sikkerheden er i orden. 

 

Strøm udgør en uundværlig kilde til energi i vores hverdag. Uanset om du er hjemme eller på dit arbejde, er der uden tvivl en masse elektroniske apparater, du aldrig ville kunne undvære. For at få mest ud af dine elartikler, er det derfor vigtigt, at du har de helt rigtige strømkabler. Uanset om du mangler et kabel til dine køkkenmaskiner, din computer eller arbejdsredskaber. 

 

Vi leverer til både private og til virksomheder, og du kan være sikker på, at du kan finde alt til dit hjem eller til dit arbejde hos os. 

Bestil dine apperatstik i dag - modtag dem i morgen

Når du handler hos os, går der ikke lang tid, før du modtager dine strømkabler. På lagervarer tilbyder vi vores lynhurtige dag til dag levering. Bestiller du dine varer inden kl. 17.00 mandag-fredag (fredag inden kl. 14.30), sender vi dine varer den næstkommende hverdag. 

 

Vi bruger PostNord, GLS eller fragtmænd, og du får altid en fast, lav fragtpris på 69 kroner - uanset pakkens størrelse. Og vi leverer naturligvis lige til døren.


Har du spørgsmål til vores udvalg af apperatstik, eller har du brug for hjælp til at finde de bedste strømkabler til dine behov? Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Skriv til os på info@bels.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for max. 24 timer, så du hurtigt kan få den hjælp, du har brug for.

© Bels.dk - Alle rettigheder forbeholdes payment options - logo